selatrevo

Η DGK Foods σε συνεργασία με τον Όμιλο Γρηγόρης σχεδίασε και αναπτύσσει το brand selatrevo, the greek frozen yoghurt. Αξιοποιώντας την εμπειρία 41 ετών και την άρτια οργάνωση και υποδομές του Ομίλου Γρηγόρης τόσο στην αγορά της μαζικής εστίασης, όσο και στην ανάπτυξη μέσω franchise σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία έμπειρων στελεχών στο χώρο του παγωτού, προσφέρει μια ολοκληρωμένη και διαφοροποιημένη πρόταση frozen yogurt, τόσο σε επίπεδο τελικού καταναλωτή, όσο και σε επίπεδο συνεργάτη franchisee. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 80,000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

selatrevo1 selatrevo2 selatrevo3 selatrevo4

Το selatrevo αποτελεί μια πραγματικά διαφοροποιημένη πρόταση συνολικά, τόσο ως προς τον τελικό καταναλωτή, όσο και ως προς τον υποψήφιο franchisee.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με αυθεντικό ελληνικό γιαούρτι, το frozen yogurt selatrevo εντυπωσιάζει με τη λαχταριστή γεύση και τη μοναδική υφή του, που το κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό & αγαπητό. Συνοδευτικά toppings με άποψη αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα, συνδυάζοντας τους πειρασμούς των λαχταριστών πραλινών με τα αθώα παστελάκια των παιδικών μας χρόνων, ή δίνοντας ζωντάνια και βιταμίνες με φρεσκοκομμένα φρούτα, προσφέροντας εκπληκτικούς συνδυασμούς.

Με στόχο την δημιουργία μιας αυθεντικής selatrevo εμπειρίας και όχι απλά μιας ακόμα frozen yogurt πρότασης, η μοναδική γευστική εμπειρία του selatrevo αναδεικνύεται ιδανικά σε ένα χώρο εξαιρετικής αισθητικής. Στα 7 καταστήματα του selatrevo σε Αθήνα, Σαντορίνη, Σύρο, Ξάνθη και Ρέθυμνο, χαμογελαστοί άνθρωποι προσφέρουν απλόχερα την διάσημη ελληνική φιλοξενία, καλωσορίζοντας κάθε επισκέπτη, σε ένα κατάστημα με έντονη ταυτότητα και παρουσία. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η Ελλάδα μας, με το ξεχωριστό καλοκαίρι της, το άπλετο φως, την πηγαία χαρά και την ανεμελιά του.

Κι όλα αυτά σε μια πολύ φιλική τιμή, σεβόμενοι τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή, ώστε η απόλαυση να είναι πάντα και για όλους προσιτή.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του concept φέρει την εγγύηση ποιότητας και φροντίδας που εξασφαλίζουν αφενός η πολύχρονη εμπειρία της Γρηγόρης Μικρογεύματα στην εστίαση, αφετέρου η βαθιά γνώση του αντικειμένου από τους εξειδικευμένους στο χώρο συνεργάτες μας.

Τα 25 χρόνια εμπειρίας στο franchising και οι 280 περίπου συνεργάτες – franchisee αποτελούν εχέγγυα επιτυχίας για κάθε νέο μέλος της μεγάλης ελληνικής οικογένειας. Η σημαντική τεχνογνωσία που διαθέτει ο Γρηγόρης και η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του franchising, προσφέρει την απαραίτητη σιγουριά και αξιοπιστία στην επενδυτική πρόταση από την πρώτη ημέρα και καθ' όλη τη διάρκεια προγραμματισμού και υλοποίησης του νέου concept selatrevo.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Υποστήριξη πριν την υπογραφή της σύμβασης

Ανεύρεση – Αξιολόγηση – Έγκριση Κατάλληλων Καταστημάτων

Συμβουλές σε Φοροτεχνικά θέματα – πρόταση λογιστικής κάλυψης

Παρουσίαση Θεωρητικής Μελέτης Απόδοσης Καταστήματος

Παρουσίαση Θεωρητικής Προβλεπόμενης Συνολικής Επένδυσης

Γνωστοποίηση Συμφωνητικών προς υπογραφή

Ορισμός Περιοχής

Παράδοση Τιμοκαταλόγων Χονδρικής αγοράς

Εκπαίδευση – ένταξη του νέου συνεργάτη στην Αρχική Εκπαίδευση

Υποστήριξη μετά την υπογραφή της σύμβασης

Εκπαίδευση : Συνεργατών franchisees & Υπαλλήλων

Σεμινάριο Διαχείρισης Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Παράδοση Εγχειριδίων Λειτουργίας & Εκπαίδευσης

Συμβουλές σε θέματα πρόσληψης προσωπικού

Κατεύθυνση & Βοήθεια στην Έκδοση Αδείας Λειτουργίας Καταστήματος

Δημιουργία 1ης παραγγελίας καταστήματος

Παρουσία Εκπαιδευτή (στέλεχος εταιρείας) κατά το άνοιγμα

Τακτικές Επισκέψεις Συμβούλων Ανάπτυξης στο κατάστημα (έλεγχος, ενημέρωση, πώληση, εκπαίδευση, εμπορική πολιτική, έκθεση καταστήματος)

Συμφωνία για την παράδοση των παραγγελιών συγκεκριμένες ημέρες & ώρες

Τοποθέτηση παραγγελιών ηλεκτρονικά – μέσω του εταιρικού intranet / portal

Προμήθεια Α' υλών, Υλικών Συσκευασίας & Εμπορευμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές

Υποστήριξη Marketing

Υποστήριξη σε θέματα Ποιοτικού Ελέγχου (διατροφικές κρίσεις)

Συνεχής εκπαίδευση / υποστήριξη από τον Σύμβουλο Ανάπτυξης – Τμ. Λειτουργίας

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 €

ENTRY FEES: 5,000 €

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 7

LET'S TALK FRANCHISE