streetdogLogo

Τα STREAT DOG δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν αρίστης ποιότητας προϊόντα σε πραγματικά προσιτές τιμές, σε ένα φιλόξενο και όμορφο περιβάλλον ενός μοντέρνου καταστήματος. Η αλυσίδα αριθμεί ήδη σε 9 καταστήματα μέσα σε λιγότερο από ένα έτος λειτουργίας της.

H μητρική εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των τροφίμων περισσότερες από τρεις δεκαετίες και έχει αποκτήσει βαθιά γνώση και εμπειρία στο χώρο. Η στενή παρακολούθηση της αγοράς της μαζικής εστίασης ήταν αυτό που δημιούργησε το ερέθισμα για κάτι νέο και πρωτοποριακό. Μια επιχείρηση που θα λειτουργεί για να προσελκύει πελάτες με απλές, λογικές και προπάντων τίμιες και αληθινές μεθόδους.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Τα STREAT DOG αποτελούν μια αξιόπιστη, προσιτή οικονομικά λύση για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο franchisee δύναται να ασχοληθεί προσωπικά με ένα από τα πιο επιτυχημένα και διαρκώς αναπτυσσόμενα concepts μαζικής εστίασης στην ελληνική αγορά.

«Καθημερινά δίνουμε αξία στα χρήματα των πελατών μας, δίνουμε αξία στα χρήματα και στον χρόνο που προσωπικά επενδύουμε».

Το Μάιο του 2012 τα STREAT DOG ξεκίνησαν ως μία επιχείρηση με σκοπό να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των χειμαζόμενων, από την οικονομική κρίση, συμπολιτών μας με ένα σωστό μίγμα προϊόντων και μια επιθετική, για τα δεδομένα της αγοράς, πολίτικη τιμών. Ένα πρότυπο κατάστημα μαζικής εστίασης που σέβεται πρωτίστως τους καταναλωτές. Τα STREAT DOG αναπτύσσονται με κύριο γνώμονα την άριστη ποιότητα και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές των παρεχομένων προϊόντων, την φιλική εξυπηρέτηση σε ένα άνετο και μοντέρνο περιβάλλον.

Σε όλες τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν τον πρωτεύοντα ρόλο για την επιτυχία τον προσδίδει ο ανθρώπινος παράγοντας. Στόχος των STREAT DOG είναι να επιλέξουν τους σωστούς και κατάλληλους ανθρώπους που θα απαρτίσουν αυτή την δυναμική ομάδα που θα προσπαθεί καθημερινά για το κοινό καλό. Ανθρώπους που σέβονται τα χρήματα που επενδύουν και επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ενεργά για την βελτίωση της αποδοτικότητας της επένδυσής τους. Ανθρώπους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. Ανθρώπους που πιστεύουν ότι η επιτυχία μιας επιχείρησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μόνο με την σκληρή, προσωπική δουλειά και την απόλυτη αφοσίωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Όραμα των STREAT DOG είναι να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη αλυσίδα, μια ομάδα επιτυχημένων επαγγελματικά ανθρώπων, που λειτουργούν και τρέχουν υγιείς επιχειρήσεις.

Το βασικότερο πλεονέκτημα των STREAT DOG είναι ότι η ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ε.Π.Ε. απαρτίζεται από ανθρώπους της αγοράς, της πράξης, με μεγάλη όρεξη για προσωπική εργασία. Χαρακτηρίζεται από άριστη γνώση της αγοράς της μαζικής εστίασης και δουλεύει καθημερινά για την ανάδειξη νέων επιτυχημένων προϊόντων. Παράλληλα, η διοικητική της ομάδα είναι ανοικτή σε νέες ιδέες και προτάσεις, είναι πάνω από την δουλειά, παρακολουθεί στενά την παραμικρή λεπτομέρεια, συναναστρέφεται πολύ συχνά με την πελατειακή της βάση, είναι ελαστική και ευέλικτη στις αποφάσεις της. Έχει πολύ χαμηλά λειτουργικά έξοδα και δεν δεσμεύεται από αγκυλώσεις και αναχρονιστικές πολιτικές.

Γνωρίζει άριστα τον κλάδο της υπερχονδρικής, εκμεταλλεύεται τις οικονομίες κλίμακας, και έχει ήδη δημιουργήσει το μηχανισμό που αναζητά τις καλύτερες δυνατές εμπορικές συμφωνίες προς όφελος όλων των συμμετεχόντων, προς όφελος της δυναμικής ομάδας που έχει δημιουργήσει.

Σέβεται τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, και έχει καταρτίσει ένα δίκαιο και σωστό μοντέλο συνεργασίας για τον εκάστοτε ιδιώτη franchisee.

Η φιλοσοφία της είναι ξεκάθαρη και περικλείεται στη λογική της «ισχύς εν τη ενώσει».

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

 • Τα προνόμια που απολαμβάνουν οι νέοι συνεργάτες των STREAT DOG είναι πολλά και ουσιαστικά.
 • Σίγουρα η χαμηλή συνολική επένδυση, τα λογικά entry fees και πολύ χαμηλά royalties, και η αρκετά γρήγορη απόσβεση της επένδυσης, λόγω της πολύ καλής κερδοφορίας, είναι αυτά που ενδιαφέρουν τους μελλοντικούς συνεργάτες.
 • Το μεγαλύτερο προνόμιο όμως των νέων συνεργατών των STREAT DOG είναι η συμμετοχή τους σε ένα επιτυχημένο concept, σε μια επιτυχημένη ομάδα που αντιλαμβάνεται πλήρως τα σημεία των καιρών, και μέσα σε δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον διαμορφώνει την τάση, που αναπτύσσεται με αυξητικούς ρυθμούς.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΩΝ

Η υποστήριξη των νέων δικαιοδόχων είναι συνεχής και σε όλα τα στάδια της εξέλιξης μιας νέας επιχείρησης, σε όλα τα στάδια της λήψης αποφάσεων, η παραμικρή λεπτομέρεια είναι σημαντική, και οι άνθρωποι των STREAT DOG είναι δίπλα σε κάθε νέο δικαιοδόχο στις μικρές και μεγάλες αποφάσεις που σχετίζονται με τα ακόλουθα καίρια ζητήματα:

 • Επιλογή κατάλληλου σημείου.
 • Διαμόρφωση των απαραίτητων κριτήριων για την σωστή επιλογή του κατάλληλου βοηθητικού προσωπικού.
 • Μελέτη για την εύρυθμη διαμόρφωση και λειτουργία του χώρου.
 • Εσωτερική και εξωτερική διαμόρφωση του κάθε νέου καταστήματος για να είναι λειτουργικό και προσιτό στην καταναλωτική πελατεία.
 • Σωστή και οικονομική επιλογή του κατάλληλου και απαραίτητου εξοπλισμού.
 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση των νέων συνεργατών.
 • Καθημερινή υποστήριξη και παροχή τεχνογνωσίας.
 • Εγχειρίδιο σωστής λειτουργίας, συνεχής επίβλεψη της λειτουργίας των καταστημάτων και επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύπτει εν τη γενέσει του.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Οι τάσεις στον χώρο της μαζικής εστίασης είναι ξεκάθαρες και συνοψίζονται στο σλόγκαν μας «value for money», καθώς είναι κατανοητό ότι η αγορά και το σεβαστό πελατειακό κοινό επιζητά:

 • Χαμηλές τιμές παρεχομένων υπηρεσιών.
 • Υψηλή ποιότητα παρεχομένων προϊόντων.
 • Άριστη, επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση σε σύγχρονο περιβάλλον.

Οι προοπτικές των STREAT DOG να πετύχουν τον βασικό στόχο τους είναι πολύ σοβαρές:

 • Αύξηση του αριθμού των καταστημάτων, αλλά με τον σωστό τρόπο, με πρωταρχικό μέλημα την προσέλκυση των κατάλληλων συνεργατών που θα σταθούν αρωγοί στο εγχείρημα της υγιούς ανάπτυξης.
 • Έναρξη νέων συνεργασιών που θα είναι επιτυχημένες και υγιείς.
 • Δημιουργία και διατήρηση ευχαριστημένων και πιστών πελατών, που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση τα καταστήματα του δικτύου και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση.
 • Επιτυχημένοι επιχειρηματίες που απαρτίζουν την οικογένεια των STREAT DOG, να αποτελούν την καλύτερη προώθηση και προβολή.
 • Συνεχής αύξηση του πελατειακού κοινού των STREAT DOG, από στόμα σε στόμα, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της αλυσίδας σε στερεά βάση και σε υγιή πλαίσια.
 • Ανάπτυξη και εξέλιξη με τις δυνάμεις, ιδέες και τα απαράμιλλα προϊόντα που διαθέτει η μητρική εταιρεία.
 • Απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή και απόλυτος σεβασμός στο κάθε μελλοντικό συνεργάτη.

Δώστε αξία στα χρήματα της επένδυσής σας!

Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): 60

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 49,500 €

ENTRY FEES: 5,500 €

ROYALTIES: 300 € / ΜΗΝΑ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ (σε ΕΤΗ): 9

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

# FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 7

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (ΕΚΤΙΜΗΣΗ): 11

LET'S TALK FRANCHISE