chillbox

Η CHILLBOX έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη αλυσίδα εξειδικευμένων καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα, με 47 καταστήματα στην χώρα, και 13 στο εξωτερικό και 7 νέα καταστήματα εν μέσω Πανδημίας!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Μετρώντας ήδη 10 χρόνια στην αγορά κι έχοντας φέρει πρώτη την τάση του παγωμένου γιαουρτιού (frozen yogurt) στην Ελλάδα, η chillbox ανανεώνεται, οδηγεί τις νέες τάσεις στο παγωτό και το γλυκό και προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μοντέλο franchise που σέβεται τις ανάγκες του υποψήφιου επενδυτή.

H πανδημία Covid-19 ήταν μία περίοδος ενδοσκόπησης και δημιουργικότητας για την chillbox. Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία, αλλά και την ανάγκη κάποιων ανθρώπων για επιχειρείν, φτιάχτηκε ένα πακέτο franchise πολύ πιο ευέλικτο και οικονομικό σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν στην υπόλοιπη αγορά. Παράλληλα, προχώρησε ο σχεδιασμός της νέας εποχής της chillbox, με νέα αισθητική των καταστημάτων, ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων και νέα επικοινωνία.

chillbox franchise 2

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους…

47 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

13 καταστήματα στο εξωτερικό

7 νέα καταστήματα εν μέσω Πανδημίας

1 ομάδα

Οι Αξίες

Οι αξίες είναι αυτές που αποτελούν τη βάση για τον σχεδιασμό της στρατηγικής της chillbox και συνοψίζονται στις εξής:

Σεβασμός

Σεβασμός στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στην κοινωνία

Πολυσυλλεκτικότητα

Αγκαλιάζοντας το διαφορετικό, δίνοντας ευκαιρίες για προσωπική δημιουργία και ανάπτυξη, προσφέροντας ποικιλία επιλογών

Οικειότητα

Οι υπάλληλοι και οι συνεργάτες είναι μέλη μιας μεγάλης οικογένειας, γι' αυτό στόχος είναι να αισθάνονται άνετα και να εκφράζονται ελεύθερα, ακριβώς όπως συμβαίνει μέσα σε μια υγιή οικογένεια.

chillbox franchise 6

Το Όραμά

Όραμά της chillbox είναι να Δημιουργεί… Στιγμές Ευτυχίας, θέλοντας, όσοι δουλεύουν, να παίρνουν χαρά από αυτό που κάνουν, και όσοι μπαίνουν στα καταστήματά, να δημιουργούν αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους! Γι’ αυτό και η κάθε δημιουργία έχει την προσωπική σφραγίδα αυτού που τη σκέφτηκε, επιλέγοντας από μία πληθώρα βάσεων και γαρνιρισμάτων, που καλύπτει όλες τις προτιμήσεις.

chillbox franchise 5

Τα Προϊόντα

Στην chillbox κυριαρχεί το αίσθημα περηφάνιας για τα προϊόντα, γιατί παρασκευάζονται από αγνά και φρέσκα υλικά, όπως φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα, χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χημικών συστατικών. Κάθε προϊόν έχει τη δική του αποκλειστική συνταγή, η οποία είναι αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και δοκιμών από έμπειρους γευσιγνώστες, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις τάσεις και τις προτιμήσεις της αγοράς.

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων είναι:

 • Το Παγωμένο Γιαούρτι

 • Τα Παγωτά

 • Τα Γλυκά

 • Τα Γαρνιρίσματα

 • Τα Ροφήματα

δίνοντας τη δυνατότητα στο κατάστημα να λειτουργεί όλο τον χρόνο.

chillbox franchise 1

Γιατί Chillbox;

Γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο, επικερδές και δυναμικό μοντέλο που εξασφαλίζει ένα σταθερό food cost, στηρίζεται σε μία μάρκα που είναι αναγνωρίσιμη από τον τελικό καταναλωτή, ενώ παράλληλα παρέχει:

 • Υψηλή ποιότητα προϊόντων, με χρήση αγνών ελληνικών πρώτων υλών, όπως φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα.

 • Χαμηλό κόστος επένδυσης, χωρίς royalties και με χαμηλά λειτουργικά κόστη.

 • Σχεδιασμό εξατομικευμένου business plan, που λαμβάνει υπόψη της ιδιαιτερότητες της περιοχής και τις ανάγκες του υποψήφιου επενδυτή.

 • Εξατομικευμένο σχέδιο καταστήματος και επίβλεψη της κατασκευής από το Τεχνικό μας Τμήμα.

 • Συνεχή υποστήριξη marketing, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

 • Συνεχή εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα Περιοχής.

chillbox franchise 3

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ENTRY FEES: ανάλογα περιοχής

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ανάλογα μεγέθους και κατάστασης ακινήτου

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FESS: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ