sfoliatino logo

Η επιχειρηματική πρόταση των sfoliatino διαμορφώνει μια εγγυημένη και διαφοροποιημένη απάντηση στις ανάγκες των επενδυτών - δικαιοδόχων, που επιθυμούν με το ελάχιστο κόστος και παράλληλα με υψηλές προδιαγραφές αρχικού στησίματος, οργάνωσης και συνεχής υποστήριξης να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο της ταχείας εστίασης, προσφέροντας σε πολύ καλές τιμές γρήγορο και ποιοτικό φαγητό. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 65,000 Ευρώ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Το sfoliatino βασίζεται στην ιδέα της προσφοράς νόστιμων και υγιεινών σνακ τα οποία να διαφέρουν από τις συμβατικές τυποποιημένες γεύσεις. Οι αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με την προσεκτική παρασκευή καθορίζουν την εξαίρετη ποιότητα των προϊόντων. Η ποικιλία των γεύσεων, η σχολαστική καθαριότητα, η άριστη εξυπηρέτηση και οι λογικές τιμές αποτελούν τις αρχές πάνω στις οποίες χτίζει το παρόν και το μέλλον του. Στο sfoliatino θα βρείτε από σφολιατοειδή, κουλούρια, μπαγγέτες και αραβικές πίτες μέχρι σαλάτες, club sandwich και hamburgers. Μεγάλη σημασία δίνουμε επίσης στο "γλυκό κομμάτι μας" (κρέπες, βαφλες, γλυκά και παγωτά) αλλά και στα πάσης φύσης ροφήματα (καφέδες, χυμούς, αναψυκτικά, μπύρες κ.λπ).

Το sfoliatino έχει ως πρωταρχικό στόχο του την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη τόσο σε επίπεδο ποιότητας των προϊόντων που προσφέρει, όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης. Για να το επιτύχει αυτό εφαρμόζει ενιαίο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Όλα τα προϊόντα περνάνε σε κάθε στάδιο (από την πρώτη ύλη έως την τελική παρασκευή) από μια σειρά αυστηρών ελέγχων, ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητά τους και να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι εκπαιδευμένο έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται το σύστημα λειτουργίας της εταιρίας και να συμμετέχει ενεργά στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών της. Η ηγεσία της εταιρίας εξασφαλίζει στους εργαζόμενους ένα υγιές (από κάθε άποψη) περιβάλλον εργασίας, κάτι το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στη συνολική λειτουργία, όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Η εταιρία τέλος, συνεργάζεται με ένα πλήθος επιλεγμένων εξωτερικών συμβούλων διαφόρων ειδικοτήτων, ώστε να ακολουθεί το ρεύμα των εξελίξεων σε κάθε επίπεδο λειτουργίας.

Πρόταση Franchise

Δεν είναι τυχαίο ότι η θεμελίωση της ιδέας του franchising ξεκίνησε από την εστίαση! Ο τρόπος της σύγχρονης διαβίωσης στις μεγάλες πόλεις με τα απαιτητικά ωράρια εργασίας και τις αποστάσεις ανάμεσα στον τόπο εργασίας και το σπίτι σε συνδυασμό με την ανάγκη για νόστιμο φαγητό στη στιγμή, ήταν η βάση για να δημιουργηθούν κάποιες από τις μεγαλύτερες αλυσίδες φαγητού παγκοσμίως.

Αυτές ακριβώς τις προδιαγραφές καλύπτουν και οι προτάσεις του sfoliatino για το franchise:

  • γρήγορο αλλά ποιοτικό φαγητό,

  • καφέδες, αναψυκτικά και ροφήματα,

  • όλα στα μέτρα του πελάτη και σε απόλυτα δίκαιες τιμές.

Προκειμένου να διευκολύνει το sfoliatino τον υποψήφιο επενδυτή, διαθέτει διαφορετικά είδη επιχειρηματικών προτάσεων, ανάλογα με τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες του. Οι συνεργάτες που αναζητά επιθυμεί να έχουν μεράκι, αισιόδοξη σκέψη, και όρεξη για συστηματική εργασία. Αυτά είναι άλλωστε και τα συστατικά της δικής του επιτυχίας! Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες παραμέτρους όπως την οργάνωση, το μάρκετιγκ, τη συστηματοποίηση κ.λπ. παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε ο franchisee να μπορεί να αποκομίζει στο συντομότερο δυνατό διάστημα, τα μεγαλύτερα κέρδη.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

  • Διαμόρφωση: 30.000 €

  • Εξοπλισμός: 35.000 €

ENTRY FEES: 8.000 €

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: 0%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3

 

LET'S TALK FRANCHISE