Start Franchise

Just Burgers

Το πρώτο JUST BURGERS ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Γλυφάδα, το 2012, με την δέσμευση να προσφέρει burgers σπιτικής ποιότητας και λαχταριστής απόλαυσης. Τα JUST BURGERS αυθεντικά, δυνατά, νεανικά και ασυμβίβαστα παρέχουν όλα τα συστατικά της επιτυχίας στους δικαιοδόχους τους και ενθουσιάζουν τους πελάτες τους.

 

jb BOG 2215 jb BOG 21811

Μια παρέα τριών ανθρώπων, μετά από πολλά χρόνια δοκιμής και έρευνας, αφού “την έψαξαν” γύρω από τον τομέα της εστίασης έβαλαν μπροστά τα JUST BURGERS το καλοκαίρι του 2012. Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι ήταν μια ιδέα ετών που την εμπλούτιζε ο καθένας με τις προσωπικές πινελιές του. Όταν η παρέα κατέληξε στο γενικό πλάνο του εστιατορίου, ξεχώρισαν κάποιες αρχές που θα ήταν απαράβατες για πάντα:

 • εστιατόριο αποκλειστικά για burgers.

 • κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα των προϊόντων.

 • συνεχής εξέλιξη.

Με αυτές τις σημαντικές αρχές, τα JUST BURGERS πορεύονται και γνωρίζουν συνεχώς όλο και περισσότερους ανθρώπους να υποστηρίζουν τις επιλογές τους. Φαίνεται πως οι σπιτικές φρέσκιες πατάτες, τα ολόφρεσκα μπιφτέκια, το φρεσκοψημένο kingsize ψωμάκι, τα homemade onion rings, οι homemade σάλτσες, τα επώνυμα αλλαντικά και τυριά καθώς και τα επιδόρπια είναι σωστά μελετημένα και προσεγμένα γι’ αυτό και η εμπιστοσύνη του κοινού, αλλά και το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για νέα JUST BURGERS.

Πλέον τα JUST BURGERS αναπτύσσονται μέσω franchise και αναζητούν τους συνεργάτες που θα μοιρασθούν μαζί τους το ίδιο πάθος για τα burgers, όχι απλά ως θέμα επιβίωσης, αλλά ως μια διαρκή ανακάλυψη, μια συνεχή εξέλιξη, ένα όμορφο ταξίδι.

ΠΡΟΪΟΝ

Πολλά έχετε ξανακούσει για ποιότητα και γεύση, αλλά σίγουρα τέτοια burgers δεν έχετε ξαναγευτεί! Τα JUST BURGERS έχουν την όρεξη, την διάθεση, την δέσμευση και την γνώση να προσφέρουν πάντα απολαυστικά προϊόντα με άριστης ποιότητας υλικά, γι’ αυτό - άλλωστε - τα burgers τους τα σπάνε!

jb burger i02 jb blue lagoon close 1

BURGER OF THE MONTH

Τα JUST BURGERS πιστεύουν στην εξέλιξη. Γι’ αυτό εξέλιξαν τις γεύσεις και δημιούργησαν το πρώτο εστιατόριό τους. Πιστά στις ιδέες τους, προσπαθούν να παρουσιάζουν κάθε μήνα μια νέα γευστική πρόταση. Κάθε μήνα δημιουργούν ένα καινούριο burger με σκοπό να προσφέρουν στους πελάτες τους νέους και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων!

Με το burger του μήνα, που βαπτίζεται κάθε φορά με ένα ταιριαστό όνομα, δεν μένει κανένας νηστικός!

Ρίξτε μια ματιά στα burgers του μήνα και παραγγείλετε αν θέλετε κάποιο από τα περασμένα. Κάποια απέκτησαν τόσους πολλούς θαυμαστές που μπήκαν και στον μόνιμο κατάλογο..

ULTIMATE JUST BURGER CHALLENGE

Το απόλυτο event από τα JUST BURGERS για να δοκιμάσετε τις αντοχές στο ULTIMATE JUST BURGER CHALLENGE, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, και όποιος τα καταφέρνει γίνεται κορυφαίο member στο JUST BURGERS με έκπτωση 10% και κορυφαία θέση στο hall of fame!.

Διενεργούνται, επίσης events, όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να καθίσουν μπροστά από 10 burgers και να φάνε όσα περισσότερα μπορούν μέσα σε 30 λεπτά! Η αναμέτρηση είναι μόνο για δυνατούς παίκτες και κρίνεται κυριολεκτικά στην τελευταία μπουκιά, με το νικητή να παραλαμβάνει ξεχωριστά δώρα, όπως ταξίδια για δύο άτομα σε προορισμό εντός Ελλάδας.

jb DSC1704 jb DSC1796

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ο κατάλληλος χώρος για ένα JUST BURGERS αφορά σε κατάστημα 50 – 90 τ.μ. σε κεντρικό σημείο και έχουν χαρακτήρα take away, delivery και dine in.

Το κατάστημα οφείλει να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές και έτσι προτιμώνται καταστήματα που έχουν λάβει την σχετική άδεια, δηλαδή πρώην καταστήματα υγειονομικού χαρακτήρα. Επίσης, είναι απαραίτητη η χρήση καμινάδας.

Σε κάθε περίπτωση τα JUST BURGERS όχι μόνο αξιολογούν και συντάσσουν μελέτη βιωσιμότητα πριν από την ενοικίαση του εκάστοτε προτεινόμενου καταστήματος, αλλά έχουν και την δυνατότητα να αναλάβουν την εύρεση κατάλληλων καταστημάτων σε περιοχές που σας ενδιαφέρουν και εντάσσονται στο πλάνο ανάπτυξής τους.

jb BOG 2168 jb DSC1683

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Οι δημιουργοί των JUST BURGERS επένδυσαν σημαντικό χρόνο για τον σχεδιασμό του Συστήματος Franchise που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις σημερινές συνθήκες της αγοράς και που διασφαλίζει τους συνεργάτες – δικαιοδόχους των JUST BURGERS με τα εχέγγυα της επιτυχίας που γνωρίζει το πιλοτικό κατάστημα.

Το Σύστημα Franchise των JUST BURGERS παρέχει μια σειρά από προνόμια, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τόσο της αγοράς, όσο και των συνεργατών – δικαιοδόχων τους:

 • Καινοτόμο concept, με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά και εξαίρετη φήμη.

 • Προϊόν εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστη τιμή.

 • Εξαιρετικές αποδόσεις – κύκλο εργασιών και κερδοφορία.

 • Δυνατό marketing, με το BURGER OF THE MONTH και το ULTIMATE JUST BURGER CHALLENGE, που πρώτα τα JUST BURGERS τόλμησαν να διοργανώσουν.

 • Υψηλές προοπτικές ανάπτυξης.

 • Σημαντικά περιθώρια κέρδους.

 • Συμπιεσμένη αρχική επένδυση.

 • Αρχική πλήρης και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, από τις διαδικασίες παραγγελιών και παρασκευής, μέχρι την εξυπηρέτηση του πελάτη και την διαχείριση του καταστήματος.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Χαμηλά royalties (3%) και μηδενικά marketing fees.

 • Παράδοση του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): από 50 τ.μ. σε καλή εμπορική θέση

όταν το κατάστημα είναι σε πεζόδρομο με έντονη κυκλοφορία τα 35 τ.μ. είναι αρκετά

όταν το κατάστημα είναι σε θέση όπου συχνάζει η νεολαία, χωρίς μεγάλη διέλευση πεζών, καλό είναι να υπάρχει επιπλέον χώρος / πρασιά για καθήμενους

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 15.000 €

Εξοπλισμός: από 20.000 €

ENTRY FEES: από 18,000 €

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): από 8