gloria jeans coffee

Η Gloria Jeans Coffee έχει ξεκινήσει την δραστηριότητα της από την μακρινή Αυστραλία, εδώ και 25 χρόνια. Η εμπειρία της στον χώρο του franchise είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται στο ότι μετρά 900 καταστήματα σε όλον τον κόσμο. Τα Gloria Jeans Coffee είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σήμα και υπόσχεται να προσφέρει στον υποψήφιο επενδυτή μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση και συνεχής υποστήριξη για να διασφαλίσει ότι θα έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και να πετύχει η επιχείρηση του.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Επίσης έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου δικαιοπάροχου της χρονιάς αρκετές φορές από το 2005 και μετά. Η Gloria Jeans Coffee έχει έρθει σε συνεργασία με την Rainforest Alliance, που της επιτρέπει να αγοράζει επιλεγμένους καφέδες από τους ίδιους τους παραγωγούς διασφαλίζοντας την απαράμιλλη ποιότητα και την υψηλή διαφοροποίηση.

Τέλος, η Gloria Jeans Coffee αναγνωρίζει έμπρακτα ότι οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη την κοινωνία και η κοινωνία της επιχειρήσεις και έτσι από το 2009 έχει θεσπίσει εράνους για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ένας από αυτούς είναι και τα Special Olympics της Αυστραλίας.

FRANCHISE FACTS

ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: από 50.000 Ευρώ

ENTRY FEES: 41.000 Ευρώ

ROYALTIES: 4,5%

MARKETING FEES: 0,5%

 

LET'S TALK FRANCHISE