Bubbletale

Με 15 καταστήματα (13 στην Ελλάδα, 2 στην Κύπρο), τα Bubbletale συνεχίζουν να είναι πρωτοπόροι στο χώρο της Μικρής Εστίασης, παρουσιάζοντας το καινοτόμο bubble tea με συνεχή ανανέωση στο product mix που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε γεύση, ποιότητα και εξυπηρέτηση.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Με συνεχή ανάπτυξη, διακρίσεις και υγιεινές επιλογές, τα Bubbletale έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με την δημιουργία καταστημάτων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ παράλληλα επεκτείνονται και στο εξωτερικό.

Τα Bubbletale απαντούν στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για ποιοτική και υγιεινή διατροφή, σε ένα ζωντανό και κεφάτο χώρο ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

Το ταξίδι για τα Bubbletale ξεκινά το 2013 όταν η ελληνική πρωτοβουλία ζωντανεύει και εισάγει το δημοφιλές σε όλο τον κόσμο «bubbletea» στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα «υγιεινό ρόφημα», το οποίο συνδυάζει διασκεδαστικά το τσάι με το σιρόπι και τις φρουτένιες φυσαλίδες.

Μια νέα φιλοσοφία ροφημάτων, γλυκών, ζαχαρωτών και σνακ βρίσκει το σπίτι της, σε ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά φιλικό για την οικογένεια και τους νέους, περιβάλλον.

Τα Bubbletale δημιουργούν ροφήματα χρησιμοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις και νόστιμους συνδυασμούς δίνοντας τους ιδιαίτερα ονόματα και σερβίροντας τα, στα δημοφιλή πλέον «ποτήρια με το μεγάλο καλαμάκι».

Η γεύση μετατρέπεται σε παιχνίδι όταν το τσάι αναμιγνύεται με το σιρόπι και τα bubbles «σκάνε» στο στόμα! Η παιχνιδιάρικη διακόσμηση των καταστημάτων και το νεαρό και ευδιάθετο προσωπικό, αποτελούν φυσικά σημεία κλειδιά της επιτυχίας.

 • Τα Bubbletale διαθέτουν έναν ιδιαίτερο κατάλογο, ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στην εκάστοτε περίοδο με σκοπό να διατηρείται αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών.

 • Το Halloween και τα Χριστούγεννα είναι δυο από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους.

 • Τόσο ο κατάλογος των καταστημάτων, όσο και η ατμόσφαιρα γίνονται ένα με το concept! Το πιο δημοφιλές προϊόν του καταστήματος είναι φυσικά το τσάι.

 • Πράσινο, μαύρο αλλά και το γλυκό κόκκινο τσάι αποτελούν την νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών, χειμώνα και καλοκαίρι.

 • Μάλιστα, το κόκκινο τσάι δεν περιέχει καφεΐνη, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τους νεαρούς επισκέπτες.

 • Ωστόσο, το τσάι δεν είναι το μοναδικό ρόφημα που μπορεί να βρει κάποιος στα Bubbletale.

 • Γρανίτες, σοκολάτες, milkshakes, yogitales, cocktails αλλά και ξεχωριστοί καφέδες, πλαισιώνουν το μενού.

 • Ζαχαρωτά, μαλλί της γριάς, pop corn και πολλά άλλα, συμπληρώνουν τα ροφήματα ολοκληρώνοντας την απόλαυση.

 • Τα Bubbletale προσαρμόζονται φυσικά στις ανάγκες της αγοράς και προσφέρουν 100% φυτικά προϊόντα, προϊόντα gluten-free, lactose-free and low-calorie.

 • Προσφέρουν την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης, ελάχιστα royalties και με συνεχώς αυξανόμενο πελατειακό κοινό.

 • Παρέχουν συνεχή υποστήριξη σε όλους τους τομείς, τεχνογνωσία, άμεση και γρήγορη εκπαίδευση, δυνατότητα προσαρμογής σε διαφορετικές καταναλωτικές αγορές και εγγυώνται τον σωστό τρόπο λειτουργίας.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 40 - 50 τ.μ.

ENTRY FEES: 10,000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: 12,000 € - 18,000 €

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 21,000 € - 23,000 €

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ: 4,000 € - 7,000 €

ΔΙΑΚΟΣΜHΣΗ: 2,500 €-3,500 €

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 40,000 € - 65,000 €

ROYALTIES: 200 € / μήνα

MRK FEES: 1%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 15

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των BUBBLETALE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της Μικρής Εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

FA2018

FA2019

LET'S TALK FRANCHISE