KOULOUR franchise, κουλουρια

Τα KoulouR KoulouR προτείνουν την πλέον υγιεινή και ολοκληρωμένη επιλογή στο street food, με το κουλούρι στα καλύτερά του, αφού συνδυάζει ένα απόλυτα ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με ευφάνταστες και κλασικές γεμίσεις που απογειώνουν την γεύση μας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Τα KoulouR KoulouR συστήνονται ως τα σύγχρονα κουλουροποιεία με φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, χρησιμοποιώντας ως σήμα κατατεθέν το σουσαμένιο θεσσαλονικιώτικο κουλούρι, στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε γευτεί ξανά, με ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες, σε μοναδικές συνταγές, προτείνοντας μια νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, χαμηλού κόστους και υψηλών αποδόσεων.

Τα KoulouR KoulouR οραματίζονται να ξαναφέρουν στο προσκήνιο αυτό που πριν από εκατό χρόνια ήταν μία από τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, το γευστικό, αρωματικό και ξεροψημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης, πλέον ανανεωμένο και σύγχρονο, τόσο γαστρονομικά, όσο και σε εξυπηρέτηση, μέσω καταστημάτων που διακρίνονται για την αρχιτεκτονική πρωτοτυπία τους.

Τα KoulouR KoulouR φιλοξενούν τους εραστές της καθημερινής γευστικής απόλαυσης με μία εκτεταμένη προιοντική βεντάλια βασισμένη πάνω σε ακαταμάχητες πρώτες ύλες. Κάθε πελάτης μπορεί να:

 • απολαύσει δεκάδες ποικιλίες κουλουριών, κλασικών και γεμιστών, αλμυρών και γλυκών, όπως και ολόφρεσκα σάντουιτς και μπάρες δημητριακών που παρασκευάζονται καθημερινά μέσα σε κάθε κατάστημα.

 • να γευτεί έναν υπέροχο καφέ espresso ή cappuccino προερχόμενος από χαρμάνια των πιο φημισμένων παραγωγών χωρών.

 • να επιλέξει μία μεστή σοκολάτα ρόφημα ή ένα ολόφρεσκο φυσικό χυμό φρούτων ημέρας που στύβονται εκείνη τη στιγμή μπροστά του.

Τα KoulouR KoulouR διαθέτουν εκπληκτικές γεύσεις για κάθε ώρα της ημέρας σε εκείνους που αναζητούν την κλασσική, ιδιαίτερη και συνάμα υγιεινή λύση του παραδοσιακού δεκατιανού. Με ένα συνεχή εμπλουτισμό της προιοντικής παλέτας, βασισμένη πάνω στις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις, καθημερινά από τις 7:00 το πρωί ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από γευστικές πανδαισίες, δημιουργημένες σχολαστικά με τα πιο αγνά και ποιοτικά ελληνικά υλικά.

Αρχίζοντας από το κλασσικό τραγανό κουλούρι Θεσσαλονίκης, μεταφερόμαστε στις θεσπέσιες γλυκές δημιουργίες του κακάο με πορτοκάλι, της σοκολάτας, του κάστανου και του μαυροκέρασου και τελειώνουμε με τις χορταστικές και απαράμιλλες αλμυρές επιλογές με γευστικότατες επιλογές τυριών και αλλαντικών συνδυάζοντας το ελληνικό ελαιόλαδο και τα φρεσκότατα λαχανικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

H επιχειρηματική πρόταση των KoulouR KoulouR απευθύνεται στους ανθρώπους εκείνους που έχουν ως οδοδείκτη το πάθος για την ποιότητα και το όραμα της εξέλιξης μέσα από ένα επενδυτικό πλάνο, προσαρμοσμένο στα μέτρα τους. Ειδικότερα στα KoulouR – KoulouR ενδιαφερόμαστε για καταστήματα με ελάχιστο χώρο των 45 τ.μ. σε σημεία με αυξημένη διέλευση κόσμου. Τα μεικτά περιθώρια κέρδους που είναι από τα υψηλότερα στην Μικρή Εστίαση διαμορφώνουν την καλύτερη επιλογή για αυτο-απασχόληση με ιδιαίτερα θελκτικές αποδόσεις:

 • φρέσκο, ποιοτικό και υγιεινό all day street food, με τα κουλούρια να πλάθονται και να παρασκευάζονται καθημερινά και συνέχεια εντός των καταστημάτων, σε χαμηλές τιμές λιανικής, το κορυφαίο προϊόν για σωστές διατροφικές συνήθειες

 • στη γνωστή παραδοσιακή γεύση του, αλλά όπως δεν το έχετε ξαναφάει, είτε αφράτα είτε τραγανιστά, κλασικά, πολύσπορα και καλαμποκένια και γεμιστά με ότι μπορείτε να φανταστείτε

 • φρεσκότατο, με ποιοτικότατες ελληνικές πρώτες ύλες, αναδεικνύοντας το κουλούρι στα καλύτερά του

 • μοναδικές συνταγές, που έχει αναπτύξουν το KoulouR KoulouR και "πατεντάρει" σε μίγμα αλεύρων, μετά από πολύμηνες εργαστηριακές δοκιμές

 • νέα επιχειρηματική πρόταση franchise, που αφορά κατάστήματα από 45 τ.μ. σε κεντρικά σημεία

 • υψηλές αποδόσεις, με το πιο μικρό food cost στην εστίαση

 • πλήρη γκάμα προϊόντων που αυξάνουν τη μέση απόδειξη, κουλούρια κλασικά καιι γεμιστά, γλυκά και αλμυρά, μπάρες δημητριακών και γλυκίσματα, σάντουιτς, όλα παραγόμενα στο εργαστήριο του καταστήματος, προϊόντα γαλατοπωλείου, γαλατα, κρέμες κ.λπ.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα KoulouR KoulouR παρέχουν στους συνεργάτες – franchisees τους μια σειρά από προνόμια με στόχο την εκμηδένιση κάθε ρίσκου και με στόχο την αμφότερα αποδοτική και επιτυχημένη συνεργασία:

 • Εξαιρετικό design και ταυτόχρονα πλήρες εργονομικό με open lab

 • Ολοκληρωμένο πόστο καφέ

 • Ευρεία γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της ημέρας, ευελιξία στο product mix δηλ. μπορείτε να προσθέσετε είδη που επιθυμείτε

 • Υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους

 • Παροχή αρχικής εκπαίδευσης

 • Εύρεση αρτεργατών

 • Έσοδα από take away και delivery

 • Δυνατότητα για εύρεση κατάλληλων καταστημάτων προς μίσθωση

 • Δυνατότητα για παράδοση με το κλειδί στο χέρι

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 45 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15.000 Ευρώ

ROYALTIES: Δεν υπάρχουν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ FRANCHISE: 2106540681 -

FA2019

LET'S TALK FRANCHISE