Rectus evolutio franchise coffee shop

Rectus logo

Η επιχειρηματική πρόταση των Rectus evolutio βασίζεται στην κορυφαία τεχνογνωσία και άνω των 30 ετών εμπειρία της Coffeexpert και αποτελεί ένα μοναδικό concept στην αγορά της καφεστίασης, υιοθετώντας τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές σε όλες τις επιχειρηματικές διεργασίες ενός σύγχρονου coffee shop franchise.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η μητρική εταιρεία των Rectus evolutio , η Coffeexpert, διαθέτοντας αξιοσημείωτη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο της, χαρακτηρίζεται από την ίδρυσή της, το 2007, από μια σταθερά επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία και ανάπτυξη, ακολουθώντας πιστά και αμετάκλητα τις αρχές της για συνεχή δέσμευσή της στη ποιότητα και για καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων σε κάθε φάσμα της λειτουργίας της.

Η Coffeexpert αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο κορυφαίων ιταλικών οίκων, εισάγοντας καφέ espresso της Lucaffe και εξοπλισμό της La Scala, παρέχοντας παράλληλα πλήρη τεχνική υποστήριξη. Τα τελευταία, δε, χρόνια έχει εμπλουτίσει την γκάμα της με blends και single estate καφέδες εγχώριας παραγωγής και διαθέτει ένα από τα πλέον οργανωμένα και σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα στην έδρα της, στον Αγ. Δημήτριο, επί της Λ. Βουλιαγμένης 312.

Το τιμόνι της Coffeexpert διευθύνει ο κ. Παναγιώτης Νίκας, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1987, με μια διαδρομή που ξεκινά από το θρυλικό «Λέντζο» και συνεχίζεται επιχειρηματικά στα «Δεληολάνης» Καλλιθέας και Παγκρατίου, εξασφαλίζοντάς του μια τεράστια εμπειρία μέσα από τη δημιουργία πολλών επιτυχημένων και διαφορετικού ύφους καταστημάτων. Αυτή η μεγάλη και πολυσχιδής εμπειρία, από τον σχεδιασμό και στήσιμο concepts, τη σύνταξη και παρακολούθηση διαδικασιών λειτουργίας, μενού, εγχειριδίων κ.ο.κ. οδήγησε στην κορυφαία τεχνογνωσία που αποτελεί τη βάση για την επιτυχία της Coffeexpert.

Rectus4 Rectus5

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το concept των Rectus evolutio αφορά σε coffee shops με ανατρεπτική διάθεση και έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά, ξεκινώντας από το design των καταστημάτων, μέχρι την παρουσίαση και σερβίρισμα των ροφημάτων. Κύριο χαρακτηριστικό τους αποτελεί η αφοσίωση στις αρχές της ολικής ποιότητας, από τις πρώτες ύλες και τα εμπορεύματα, μέχρι τη παρασκευή των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών. Τα Rectus evolutio δεν εκμεταλλεύονται την εκάστοτε μόδα της εποχής με ανούσιες ταμπέλες (π.χ. 100% Arabica, single estate), αλλά σέβονται και υπηρετούν τον σωστό και ποιοτικό καφέ, την ιστορία και την κουλτούρα του, δίνοντας την αναγκαία σημασία σε όλα τα στάδια, από τον κόκκο μέχρι το σερβίρισμα στο πελάτη.

Rectus6 Rectus9

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση των Rectus evolutio χαρακτηρίζεται από μια φιλοσοφία πέρα από τα συνηθισμένα και ένα άρτια οργανωμένο σύστημα, παρέχοντας τα εχέγγυα της επιτυχίας για όλους όσους αγαπάνε τον κλάδο της καφεστίασης και επιθυμούν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν μέσω της ολικής ποιότητας καθ’ όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, για όλους όσους δεν βλέπουν ευκαιριακά ή ως λύση ανάγκης τη δημιουργία του δικού τους coffee shop, αλλά στοχεύουν στη δημιουργία μιας κορυφαίας και ασυναγώνιστης επιχείρησης. Η μητρική εταιρεία παρέχει όλη την αναγκαία αρχική και συνεχή υποστήριξη, με πλήρη δέσμευση που τεκμηριώνουν τόσο τα επιτυχημένα projects της, όσο και η φήμη της στον κλάδο:

  • Μοναδικό design, που ξεχωρίζει και διαφοροποιείται έντονα, με ποιοτικά υλικά και σχεδιασμό που κατατάσσει τα Rectus evolutio πολλές σκάλες υψηλότερα από τις μετριότητες που έχουν κατακλύσει την αγορά.

  • Εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, για όλες τις προτιμήσεις (έντονη, μέτρια, γλυκόπιοτη γεύση), κλασσικοί, mono origin, αρωματικοί, με μοναδικό τρόπο έκθεσης εντός του καταστήματος (instore marketing) και στο μενού και με ξεχωριστό ύφος σερβιρίσματος.

  • Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων (σάντουιτς, μπάρες, κέικ, γλυκά κ.ο.κ.) που σέβεται τον πελάτη, καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του, ανεβάζει τη μέση απόδειξη και ενισχύει την πιστότητα.

  • Παροχή από τη μητρική εταιρεία και όχι από τρίτους προμηθευτές, τόσο του καφέ, τσάι, σοκολάτας και των συμπληρωματικών προϊόντων (π.χ. σιρόπια, πουρέδες κ.ο.κ.), όπως και του βασικού εξοπλισμού και της τεχνικής υποστήριξής του.

  • Πλήρες αρχικό και συνεχές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που βασίζεται σε πρότυπο σύστημα εκμάθησης, σε ολοκληρωμένους σταθμούς εργασίας, προσεγγίζοντας τον καφέ από τον κόκκο μέχρι το φλυτζάνι, καλύπτοντας level 1 και 2 σε γνώσεις τόσο τον barista, όσο και της τεχνικής κατάρτισης για τα καταστήματα εκτός Αθηνών.

  • Ευρεία γεωγραφική περιοχή αποκλειστικότητας, η οποία διασφαλίζει την αναγκαία πελατειακή μάζα για τη δημιουργία σταθερά ανοδικής κερδοφορίας.

  • Ενιαίο σύγχρονο σύστημα παραγγελιοληψίας, το οποίο καθορίζει αντικειμενικά τα γεωγραφικά όρια του delivery και μειώνει το κόστος προσωπικού, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα την διαδικασία της παραγγελιοληψίας.

  • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι, με δέσμευση για το κόστος διαμόρφωσης και την ημερομηνία παράδοσης.

Rectus8 Rectus14

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FESS: ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΦΕ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των RECTUS EVOLUTIO ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

LET'S TALK FRANCHISE