COFFEE DIVE

COFFEE DIVE logo

Τα COFFEE DIVE έχουν σχεδιάσει ένα μοναδικό επιχειρηματικό σύστημα franchise, ικανό να εντυπωσιάσει και τους πλέον απαιτητικούς coffee connoisseurs, διαθέτοντας 27 διαφορετικά single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται καθημερινά σε κάθε κατάστημα και μας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία fresh roasted coffee, με τα καλύτερα μεικτά περιθώρια στον κλάδο.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

FRANCHISE RATING

Τα COFFEE DIVE αντιμετωπίζουν τον καφέ όχι ως ένα απλό ρόφημα, αλλά ως μια μοναδική εμπειρία, μια «βουτιά» σε ένα γευστικό κόσμο απόλαυσης.

Κάθε καφές μοναδικός. Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός προκαλεί τις αισθήσεις. Και επειδή οι αισθήσεις είναι μοναδικές, αλλάζουν και επηρεάζονται ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες, έτσι και ο καφές. Η χώρα παραγωγής, το έδαφος, οι καιρικές συνθήκες, η ποικιλία, ο τρόπος συγκομιδής, διαλογής και επεξεργασίας αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που διαμορφώνουν ένα φλιτζάνι καφέ. Ο τρόπος καβουρντίσματος και παρασκευής αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του και κρύβει όποιες ατέλειες αν υπάρχουν.

Επειδή λοιπόν ένας πολύ καλός καφές είναι τόσο καλός όσο οι κόκκοι που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του, τα COFFEE DIVE, αναζητούν και εισάγουν μοναδικούς καφέδες specialty και microlots απ’ όλο τον κόσμο.

Κάθε κατάστημα COFFEE DIVE καβουρντίζει καθημερινά, ακολουθώντας τις ίδιες ιδανικές καμπύλες – προφίλ καβουρντίσματος, που αναδεικνύουν τα γευστικά προφίλ των καφέδων προσφέροντας φρεσκο-καβουρντισμένους καφέδες τουλάχιστον 2 ημερών.

Ανακαλύψτε και εσείς την ικανοποίηση και την απόλαυση που προσφέρει ένας φρεσκο-καβουρντισμένος καφές κάνοντας ένα γευστικό ταξίδι με τους καφέδες του COFFEE DIVE. Διεγείρετε τις αισθήσεις σας, με πάνω από 25 διαφορετικά single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο και αποφασίστε εσείς ποιος σας σαγηνεύει καλύτερα, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και το κέφι σας.

Τα COFFEE DIVE μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε την υψηλή ποιότητα, γεύση, άρωμα και υφή των μοναδικών καφέδων που έχουν στη συλλογή τους, ακόμα και με τους πιο παράξενους τρόπους και μηχανές παρασκευής που υπάρχουν στον κόσμο για πραγματικούς coffee connoisseurs. Δοκιμάστε καφέ από το Γαλλικό Μπαλόνι (το κλασικό σιφόνι) του 1830 και το βασιλικό Βέλγικο Σιφόνι του 1850, Cold Brew (Dutch or Kyoto Coffee) από την Άπω Ανατολή, και φυσικά τα καλύτερα εσπρεσσάκια στην πόλη.

COFFEE DIVE 2059 COFFEE DIVE 2060

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΦΕ

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν τις πλέον εκλεκτές ποικιλίες καφέ απ’ όλο τον κόσμο, που καλλιεργούνται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές (single origin), και παρέχουν στους πελάτες τους τόσο μια ασύγκριτη γκάμα επιλογών, όσο και ασυναγώνιστη ποιότητα με καφέδες από τις πιο εκλεκτές φυτείες / φάρμες, αλλά και μικρές παραγωγές (microlots), με αυστηρά κριτήρια διαλογής και επιλογής (specialty).

Τα COFFEE DIVE διαθέτουν και πολλούς καφέδες που έχουν παραχθεί κατ’ αποκλειστικότητα για την αυστραλέζικη και ιαπωνική αγορά. Αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα καφέ. Οι ποικιλίες καφέ που διαθέτουν κάθε χρόνο τα COFFEE DIVE επιλέγονται με βάση την ποιότητας του καφέ που παράχθηκε. Αν δηλαδή η καινούργια παραγωγή ενός καφέ δεν πληροί συγκεκριμένα κριτήρια τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά λόγω καιρικών ή άλλων συνθηκών τότε ο καφές αυτός απορρίπτετε από την συλλογή των COFFEE DIVE για την συγκεκριμένη χρονιά.

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των COFFEE DIVE αφορά σε καταστήματα άνω των 25 τ.μ. κυρίως take away και delivery, πλήρως εξειδικευμένα στον καφέ με άνω των 15 διαφορετικών single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο, που καβουρντίζονται σε κάθε κατάστημα. Η μητρική εταιρεία εφοδιάζει τα καταστήματα με πράσινους ωμούς κόκκους εξαιρετικής ποιότητας και παρέχει στους franchisees τις ιδανικές καμπύλες – προφίλ καβουρντίσματος ανά παρτίδα παραλαβής καφέδων, σε λογισμικό (software) μέσω του οποίου ρυθμίζεται η μηχανή καβουρντίσματος, διασφαλίζοντας ευκολία ψησίματος, αξεπέραστη και σταθερή ποιότητα, όπως και υψηλό μεικτό κέρδος.

Η ποικιλία, η ποιότητα των καφέδων και οι εντός του καταστήματος διαδικασίες καβουρντίσματος, διασφαλίζουν ένα μοναδικό επιχειρηματικό concept που δεν αντιγράφεται!

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Τα COFFEE DIVE παρέχουν μοναδικά προνόμια στους συνεργάτες – franchisees τους, έχοντας δημιουργήσει και δοκιμάσει ήδη σε πέντε (5) καταστήματα με πλήρη επιτυχία, ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο στον κλάδο της καφεστίασης:

 • Η μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

 • Καφέδες εξαιρετικής ποιότητας, single origins, estates και microlots απ’ όλο τον κόσμο. Καφέδες εγγυημένα specialty grade, με βαθμολογία για όλες τις ποικιλίες άνω του 85/100.

 • Σταθερή ποιότητα, καθώς κάθε κατάστημα καβουρντίζει τους καφέδες τους σύμφωνα με ειδικά προφίλ που του παρέχει η μητρική εταιρεία μέσω software.

 • Καθημερινά, φρεσκοκαβουρντισμένος καφές, σε καινοτόμα, έξυπνα καβουρντιστήρια, με μηδενικές φύρες.

 • Το μεγαλύτερο μεικτό περιθώριο στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς κάθε κατάστημα αγοράζει πράσινους ωμούς κόκκους στις καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς η μητρική εταιρεία είναι μέλος ενός παγκόσμιου φορέα, με ηγετική θέση στον κλάδο του καφέ.

 • Η καλύτερη σχέση value for money, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους franchisees.

 • Αναγνωρισμένο και δυναμικό brand.

 • Κορυφαία τεχνογνωσία.

 • Πλήρης αρχική και συνεχής εκπαίδευση και απλούστευση των διαδικασιών καβουρντίσματος στο κάθε κατάστημα με χρήση software και αυτοματισμών.

 • Δεν απαιτείται ειδική άδεια, λόγω των συγκεκριμένων προδιαγραφών της μηχανής καβουρντίσματος.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση, από 30,000 Ευρώ.

 • Ευρεία αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Αξιολόγηση και εκπόνηση επιχειρηματικού πλάνου για κάθε εμπορικό σημείο που θα προταθεί από τους franchisees.

 • Δυνατότητα εύρεσης κατάλληλων καταστημάτων.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 12,500 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 17,500 Ευρώ

ENTRY FEES: 18,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2013

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2016

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 2

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5 + 5

LET'S TALK FRANCHISE