anatomicshop logo

Η εταιρεία ANATOMIC HELP δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1996, σε ιδιόκτητους εργοστασιακούς χώρους 7,000 τ.μ. παράγοντας ορθοπεδικά και αθλητιατρικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η διαρκής ανοδική πορεία της την καθιστά σήμερα ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες ορθοπεδικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα της, που υπερβαίνουν τους 250 κωδικούς και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές από επιλεγμένα υλικά και σχεδιασμένα από έγκριτη ομάδα ιατρών και φυσιοθεραπευτών, διατίθονται μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου λιανικής, το οποίο αναπτύσσεται πλέον μέσω franchise. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

foto-1foto-2foto-6

foto-3foto-5

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ANATOMIC HELP ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1996. Στους ιδιόκτητους εργοστασιακούς χώρους 7000m² στη Νέα Σάντα του Κιλκίς, η ANATOMIC HELP παράγει ορθοπεδικά και αθλητιατρικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Η διαρκής ανοδική της πορεία την καθιστά σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες ορθοπεδικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα της ANATOMIC HELP υπερβαίνουν τους 250 κωδικούς και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές από επιλεγμένα υλικά και σχεδιασμένα από έγκριτη ομάδα ιατρών και φυσιοθεραπευτών.

Τα τελευταία χρόνια η ANATOMIC HELP έχει πραγματοποιήσει 5 επενδυτικά προγράμματα, πιστοποιώντας ότι οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνογνωσία, εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001, ISO E3/833/99 και τα προϊόντα που παράγει φέρουν πιστοποίηση CE από αναγνωρισμένο φορέα και πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς. Το Υπουργείο Ανάπτυξης επέλεξε την εταιρεία ANATOMIC HELP για την καινοτόμο δραστηριότητά της και την ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Το Επιμελητήριο Κιλκίς βράβευσε κατά το παρελθόν την εταιρεία για τη συμβολή της στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Κατέχοντας υψηλά μερίδια αγοράς σε όλα τα φαρμακεία της Ελλάδας, με αποκλειστικές συνεργασίες με νοσοκομεία, κλινικές, ορθοπεδικά καταστήματα καθώς και εξαγωγές σε ευρωπαϊκά και αραβικά κράτη, χτίζεται το μέλλον της μεγαλύτερης και σπουδαιότερης εταιρείας ορθοπεδικών προϊόντων!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ANATOMIC HELP A.E. δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, καθώς διαθέτει την τεχνολογία για να θέτει υψηλούς στόχους, με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανήματα και σε ειδικευμένο προσωπικό.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με μια πλήρη γκάμα προϊόντων που υπερβαίνει τους 250 κωδικούς για πρόληψη και θεραπεία σχεδιασμένη από έγκριτη ομάδα ιατρών και φυσιοθεραπευτών, σας εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα. Η οργάνωση της επιχείρησης είναι αυτή που εξασφαλίζει μια υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της. Ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της ANATOMIC HELP A.E. βασίζεται στις επενδύσεις της εταιρίας σε τεχνολογία αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης, πιστοποιώντας έτσι τον άριστο σχεδιασμό και κατασκευή των προϊόντων της.

Ανατομικό στρώμα και μαξιλάρι anatomicmemory

Το μυστικό του καλού ύπνου κρύβεται στο Memory foam, ένα νέο, πρωτοποριακό υλικό.

Το Memory foam (visco elastic) χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη NASA για την εκτόνωση της πίεσης με την οποία έρχονταν αντιμέτωποι οι αστροναύτες.

Αποτελείται από δισεκατομμύρια ανοιχτές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο υλικό διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι κυψέλες μετατοπίζονται και προσαρμόζονται απόλυτα στις καμπύλες του σώματος, με αποτέλεσμα η πίεση που ασκείται να κατανέμεται ομαλά προσφέροντας την απαραίτητη υποστήριξη στην σπονδυλική στήλη και τις αρθρώσεις.

Το στρώμα anatomicmemory αποτελείται από 7 εκ. ελαστικής βισκόζης υψηλής πυκνότητας 88,8 kg/m3 και από 13 εκ. καλουπωτό αφρό. Ο μοναδικός συνδυασμός αυτών των δύο υλικών από την εταιρεία Anatomic Help, έχει σαν αποτέλεσμα το στρώμα anatomicmemory να προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος επιτρέποντας στην σπονδυλική στήλη να ξεκουραστεί στη φυσική της θέση.

Το anatomicmemory, είναι το απόλυτα ανατομικό στρώμα χωρίς σούστες και ελατήρια, που έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τη θερμότητα και την πίεση με αποτέλεσμα να υποχωρεί και να προσαρμόζεται τέλεια στο σώμα.

Όταν κοιμάστε σε ένα στρώμα anatomicmemory η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις σας ξεκουράζονται στη φυσική τους θέση. Το βάρος του σώματος κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του στρώματος, απορροφώντας τους κραδασμούς και τις πιέσεις. Προσφέροντας άριστη στήριξη, ανακουφίζει από τους πόνους και τα προβλήματα ύπνου. Έτσι κοιμάστε ακόμα πιο ήσυχα και γαλήνια και ξυπνάτε ξεκούραστοι, γεμάτοι ευεξία για όλη τη μέρα.

ΔΙΚΤΥΟ

H εταιρία μας, όλα αυτά τα χρόνια, έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο δίκτυο έμπειρων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, που είναι έτοιμο να σας προσφέρει ορθοπεδικά και αθλητιατρικά προϊόντα με την πολυετή εμπειρία και την εγγύηση ποιότητας της ANATOMIC HELP A.E.

Τα προϊόντα ANATOMIC HELP μπορείτε να τα βρείτε σε εξειδικευμένα φαρμακεία και ορθοπεδικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μέσω της δικής της εξειδικευμένης ομάδας πωλήσεων και αναπτυγμένου δικτύου αντιπροσώπων είναι ακόμη πιο εύκολο να βρείτε τα προϊόντα ANATOMIC HELP.

Άλλωστε η ANATOMIC HELP έχει συνάψει συμφωνίες με αντιπροσώπους σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. Έτσι, τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε στις παρακάτω χώρες: Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Ισπανία, Κύπρο, Λίβανο, Μαρόκο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Fyrom.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 50 τμ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση & Εξοπλισμός: 10.000€-12.000€

Αρχικό εμπόρευμα:10.000€

ENTRY FEES: ανάλογα

MRK FEES: 5.000€ ετησίως (αφορά τοπική διαφημιστική δαπάνη, έντυπο - διανομή Μ.Ο.8-10 φορές)

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 11

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ: 12

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1996

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2011

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 10

Ανάπτυξη : ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 10

#FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ : 1

 

foto-4

 

0013  2508  70753  foto-8 foto-7

 

307 401339 138130223044

LET'S TALK FRANCHISE
No Internet Connection