myvape

Η My Vape αποτελεί μια από τις κορυφαίες αλυσίδες ηλεκτρονικού τσιγάρου, με συνεχή ανάπτυξη από το 2014, διαθέτοντας κορυφαία εμπειρία και τεχνογνωσία, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο και πρωτοστατώντας με το λανσάρισμα μιας 100% win win πρότασης franchise, με συνολική επένδυση 16.000 Ευρώ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE RATING

Η My Vape ιδρύθηκε το 2014, από στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2011, διαθέτοντας εξαιρετική εμπειρία και κορυφαία τεχνογνωσία. Σήμερα, η έδρα της βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της Νερατζιωτίσσης και Νηρηίδων 36 και το δίκτυό της αριθμεί σε 50+ myVape shops και σημεία πώλησης.

Ο στόχος της My Vape, από την έναρξή της μέχρι σήμερα, είναι η εισαγωγή και η διανομή προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου, υγρών αναπλήρωσης και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας για τον καταναλωτή.

Η βασική προτεραιότητα της My Vape αφορά αφενός στην διάθεση υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων, και αφετέρου στην πλήρη κάλυψη των αναγκών τόσο των νέων, όσο και των έμπειρων ατμιστών. Με δέσμευση να παρέχει ό,τι πιο ασφαλές, αλλά και καινοτόμο στον ατμιστή, παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στην βιομηχανία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ώστε να προσφέρει τις πλέον κορυφαίες ηλεκτρονικές συσκευές σε τεχνολογικό και αισθητικό επίπεδο, όπως και τα πλέον ποιοτικά και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης.

Η My Vape από το ξεκίνημά της δίνει έμφαση στον άνθρωπο. Στην καρδιά της μητρικής εταιρείας και όλων των καταστημάτων της βρίσκεται η διαρκής επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες και η ικανοποίηση των αναγκών τους. Όλα τα στελέχη της My Vape είναι πάντα δίπλα στον ατμιστή, με σκοπό να τον συμβουλεύσουν, να τον ενημερώσουν, αλλά πάνω από όλα να τον ακούσουν!

Ο συνδυασμός της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της μητρικής εταιρείας, με την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία και την πλήρη δέσμευσή της για την διάθεση κορυφαίων προϊόντων μέσω άψογης και πλήρους εξυπηρέτησης, πολύ σύντομα την εδραίωσε στην κορυφή του ανταγωνισμού.

myvape vrilissia2 myvape vrilissia1

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Με άξονα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, η My Vape έχει σχεδιάσει ένα ειλικρινές και τίμιο Σύστημα Franchise, το οποίο αφορά σε ένα κατάστημα σε κατάλληλη εμπορική θέση της τάξεως των 25 – 50 τ.μ., με συνολική επένδυση από 16.000 – 20.000 Ευρώ, που περιλαμβάνει αρχιτεκτονική σχεδίαση, διαμόρφωση χώρου και επίβλεψη κατασκευής, επίπλωση, εξοπλισμό, μηχανογράφηση, εκπαίδευση υπαλλήλων και αρχικό εμπόρευμα. Η εταιρεία δεν χρεώνει ούτε entry fees, ούτε περιοδικά δικαιώματα δηλ. royalties και mrk fees. Κατ΄αυτόν τον τρόπο, η πρόταση franchise της my Vape αποτελεί την πλέον εγγυημένη επιλογή για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

myvape erythraia myvape vrilissia

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η My Vape πιστεύει στην ποιότητα των προϊόντων της και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση τους και στην εξάπλωση του δικτύου της και για το λόγο αυτό στηρίζει πλήρως τους συνεργάτες της, στο πλαίσιο της αμοιβαίας εκτίμησης και κερδοφορίας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλα τα my Vape shops είναι πάντα ενήμερα για τις νέες εξελίξεις στο χώρο του ατμίσματος, απολαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, τόσο κατά την δημιουργία τους, όσο και κατά την καθημερινή πώληση και λειτουργία, διασφαλίζοντας και παρέχοντας:

  • Προϊόντα κορυφαίας ποιότητας

  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ατμοποιητές, μπαταρίες, μοντάκια, επιστόμια, θήκες, αντιστάσεις και άλλα αξεσουάρ

  • Αποκλειστικές συνεργασίες

  • Άμεση παράδοση προϊόντων

  • Σταθερές τιμές

  • Ασφαλή και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, γευστικά και καπνικά, όπως και DIY

  • Συνεχή υποστήριξη, τόσο κατά την δημιουργία και αρχική περίοδο λειτουργίας του εκάστοτε my Vape shop, όσο και κατά την καθημερινή λειτουργία του

  • Προωθητικές και διαφημιστικές ενέργειες. Περιλαμβάνονται διαγωνισμοί, προσφορές κ.ο.κ.

  • Προβολή σε διαδίκτυο και social media

  • Καθοδήγηση για τοπικές προωθητικές ενέργειες

myvape vrilissia4 myvape vrilissia5 myvape vrilissia6 myvape vrilissia7 myvape vrilissia8

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 25 - 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 8.000 € - 12,000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 8.000 € - 10,000 €

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΟ 1ο ΕΤΟΣ

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ: 50+

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2014

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2014

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1 - 2 ΑΤΟΜΑ(κατά την κρίση του ιδιοκτήτη)

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 3ετής ανανεούμενη

Ανάπτυξη

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ (γεωγραφικοί στόχοι ανάπτυξης): ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

LET'S TALK FRANCHISE