hunter

η Hunter με γνώμονα την κύρια ικανότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς και να υλοποιεί αντίστοιχες προτάσεις μόδας, φιλοδοξεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει στο νέο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 65.000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η εταιρία Hunter ιδρύθηκε το 1988 από δύο ανθρώπους με μεράκι και όρεξη για δημιουργία. Το αντικείμενο της εταιρίας κατά την γέννηση της ήταν το εισαγωγικό εμπόριο ειδών ταξιδίου καθώς και η εγχώρια κατασκευή δερμάτινων ειδών. Έχοντας διαγράψει μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο , οι δύο εταίροι προέβησαν στην σύσταση της επιχείρησης διαβλέποντας την ανάγκη της αγοράς για την εισαγωγή μόδας υψηλής ποιότητας στο χώρο του αξεσουάρ.

Έχοντας ως βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα το μεγάλο σε αριθμό, ποικιλία και γεωγραφική διασπορά από το αποκτηθέν πελατολόγιο, η εταιρία πέρασε πολύ γρήγορα σε φάση κερδοφορίας. Με γνώμονα την ανάπτυξη και με άξονα την 5ετή επανένδυση όλων των κερδών η εταιρία κατάφερε πολύ γρήγορα να μεγαλώσει τόσο σε οικονομικά μεγέθη όσο και σε αριθμό υπαλλήλων. Έτσι μέσα στην πρώτη δεκαετία η εταιρία κατάφερε να δεκαπλασιάσει τον αριθμό των εργαζομένων και να αγγίξει υψηλούς για τον χώρο τζίρους αλλά και το βασικότερο να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, η εταιρία μέσα από τον διαρκή πελατοκεντρικό προσανατολισμό της, ο οποίος εκφράζεται μέσα από την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και την συνέπεια στην εξυπηρέτηση, κατάφερε να κτίσει τα brands Hunter και Crisano τα οποία αποτελούν πλέον leading labels στο χώρο της μόδας.

Σήμερα η Hunter εξακολουθεί κατά κύριο λόγο να δραστηριοποιείται στο χώρο του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου έχοντας αυξήσει την γκάμα των προϊόντων της (πάσης φύσεως αξεσουάρ: τσάντα, είδος ταξιδίου, αμπιγέ, πορτοφόλι, ομπρέλα, γάντι, ζώνη αλλά και το γυναικείο υπόδημα) φιλοδοξώντας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που της δίνει το εμπορικό της δίκτυο στην Ελλάδα και εξωτερικό .Το τελευταίο αποτελείται από το μεγαλύτερο στο χώρο δίκτυο χονδρικής (πολλαπλή φυσική παρουσία σε κάθε νομό), καθώς και από ένα εξίσου δυναμικό και ολοένα αυξανόμενο δίκτυο λιανικής κάτι όμως που θέλει να αναπτύξει και άλλο μέσω του franchise και των ιδιόκτητων καταστημάτων της.

Παράλληλα η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή δερμάτινων ειδών με τις δικές της βιοτεχνίες, ενώ έχει ήδη κάνει τις κινήσεις της για την εισαγωγή της στον χώρο του προωθητικού - επιχειρηματικού δώρου με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες.

Σε κάθε περίπτωση η Hunter με γνώμονα την κύρια ικανότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς και να υλοποιεί αντίστοιχες προτάσεις μόδας, φιλοδοξεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έχουν προκύψει στο νέο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο κύριος γνώμονας όμως παραμένει πάντα ο σεβασμός στον καταναλωτή και συνεργάτη.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (τ.μ.) : 80

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ : 65,000 € - 80,000 € // 1,000 € ΑΝΑ Τ.Μ.

ΕΠΙΠΛΩΣΗ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :

ENTRY FEES : 10.000 €

ROYALTIES : 0%

MRK FEES : 0%

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ : ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ :1988

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE : ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE : ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ :2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ : ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη : 5

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ : 11

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ : 15+8 SHOP IN SHOP

FA2012

LET'S TALK FRANCHISE