OBRElogo

Η Obre ACCESSORI MODA, η πιο σύγχρονη αλυσίδα καταστημάτων γυναικείων αξεσουάρ και ειδών μόδας, βοηθά τους ενδιαφερόμενους franchisees σε όλη την Ελλάδα, να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα με το σύστημα franchise, μόνο με 8.800 €! για να κατασκευάσετε και να λειτουργήσετε το νέο σας κατάστημα «Obre ACCESSORI MODA» (Τα χρήματα αυτά τα διαθέτετε για την κατασκευή του καταστήματος σας, γυψοσανίδες, βάψιμο, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, αγορά computer κ.λπ.)

Η μητρική εταιρεία σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ:

 • τα έπιπλα του καταστήματος σας, πολυτελούς κατασκευής  αξίας 25.000 ευρώ.
 • το entry fee  αξιας 16.000 ευρώ.
 • το royalties  5%

σας παρέχει, επίσης, πίστωση για τα εμπορεύματα που θα αγοράσετε, μέχρι και 5 μήνες από την παράδοση.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:

 • Να έχετε κατάστημα, ή να μπορείτε να μισθώσετε κατάστημα από 25 τ.μ. και άνω σε κεντρικό σημείο της αγοράς σας.
 • Να είστε φερέγγυοι και χωρίς δυσμενή οικονομικά στοιχεία.
 • Να είστε δημιουργικός /η,  συνεργάσιμος/η,  με όρεξη για δουλειά. 

Προνόμια Franchise

Για την συνεργασία με την αλυσίδα και τη λειτουργία ενός καταστήματος franchise «Obre ACCESSORI MODA» δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη εξειδίκευση ή γνώση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό σχετικά κεφάλαιο , διάθεση για σωστή «αμφίπλευρη» συνεργασία και εναρμόνιση με τις προδιαγραφές οργάνωσης και λειτουργίας της μητρικής εταιρείας, οι οποίες έχουν δοκιμασθεί με επιτυχία στα πιλοτικά της καταστήματα. Η μητρική εταιρεία προσφέρει στους δικαιοδόχους της μια σειρά από πλεονεκτήματα και προνόμια:

 • Το σήμα και την επωνυμία «Obre ACCESSORI MODA».
 • Την αποκλειστικότητα της περιοχής.
 • Την μελέτη για την κατασκευή του καταστήματος.
 • Την μελέτη για τον εξοπλισμό του καταστήματος.
 • Τον σχεδιασμό του concept κατά τέτοιο τρόπο που να μην απαιτείται πολύπλοκη και χρονοβόρα εκπαίδευση. Μια ολιγόωρη αρχική πρακτική εκπαίδευση από τα στελέχη της μητρικής εταιρείας είναι αρκετή για να μπορέσει ο franchisee να λειτουργήσει το κατάστημα του ο οποίος βέβαια έχει στην διάθεση του και λεπτομερέστατο manual (εγχειρίδιο λειτουργίας καταστήματος) στο οποίο μπορεί να βρει άμεσες λύσεις σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίσει.
 • Την απεριόριστη χρήση του συστήματος vpn (ιδιωτικό δίκτυο επικοινωνίας) που έχει δημιουργήσει η μητρική εταιρεία και με το οποίο on line μπορεί να επικοινωνήσει ο franchisee με αυτή και να λάβει εξειδικευμένη πληροφόρηση ή βοήθεια που τυχόν χρειαστεί.
 • Την χρήση του ανωτέρω συστήματος vpn προκειμένου να λαμβάνει από την μητρική εταιρεία, όποτε αυτό απαιτείτε, φωτογραφίες και έγγραφα για το ορθή τοποθέτηση των εμπορευμάτων εντός του καταστήματος και των βιτρινών του.
 • Την δυνατότητα εξασφάλισης υψηλών ποσοστών κέρδους δεδομένου ότι οι ανώτατες τιμές λιανικής πώλησης που καθορίζει η μητρική εταιρεία δίνουν την δυνατότητα μικτού κέρδους στον franchisee 120- 130%.
 • Κάθε νέος franchisee γίνεται μέλος σε ένα από τα καλύτερα οργανωμένα Δίκτυα της Ελλάδας.

Πρόσθετα πλεονεκτήματα για τους franchisees είναι: 

 • Ο franchisee δεν επιβαρύνεται με την αγορά εξειδικευμένων και πανάκριβων προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών εμπορικής διαχείρισης του καταστήματος του αφού η μητρική εταιρία του παρέχει την υπηρεσία της on line σύνδεσης με τον κεντρικό υπολογιστή (vpn) που του δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα δικά της εξελιγμένα προγράμματα.
 • Καθιέρωση ενιαίου για όλα τα εμπορεύματα, σύγχρονου ηλεκτρονικού τρόπου αναγνώρισης της γνησιότατος των προϊόντων της συλλογής «Obre ACCESSORI MODA» που διαθέτει στην αγορά η μητρική εταιρεία, με ειδική χάρτινη ταμπέλα που φέρει τον μοναδικό κωδικό του είδους της μητρικής εταιρείας, και αναγνωρίζεται μόνο από το μηχανογραφικό σύστημα της, στο αντίστοιχο πρόγραμμα το οποίο διαθέτουν και οι franchisee συνεργάτες της.
 • Η μητρική εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει στους συνεργάτες της franchisee, εμπορεύματα στην καλύτερη δυνατή τιμή για την ποιότητά τους (value for money). Για τον λόγο αυτό η μητρική εταιρεία κατασκευάζει και εισάγει τα εμπορεύματα της από επιλεγμένους προμηθευτές της που μπορούν να ανταποκριθούν στις ποιοτικές προδιαγραφές της, στην καλύτερη δυνατή τιμή, σε όποια χώρα και αν βρίσκονται αυτοί.

Πρόταση Franchise

Η συλλογή της «Obre ACCESSORI MODA», λόγω της μεγάλης ποικιλίας της μπορεί να καλύπτει πλήρως καταστήματα μέχρι και 200 τ.μ. Δεδομένου όμως της ευελιξίας της συλλογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μικρότερα καταστήματα (μέχρι 20 τ.μ.). Το ιδανικό μεσαίο κατάστημα είναι γύρω στα 70-80 τ.μ. Η ύπαρξη επιπλέον αποθηκευτικού χώρου θα βοηθούσε στην ομαλότερη λειτουργία του καταστήματος. Η συλλογή της «Obre ACCESSORI MODA», αποτελείται τόσο από νέα μοντέλα όσο και από μοντέλα προηγούμενων συλλογών της που λόγο της εμπορικής τους επιτυχίας αναπαράγονται. Το κόστος κατασκευής του καταστήματος είναι ανάλογο με την έκταση του. Για ένα μικρό κατάστημα των 20 τ.μ. το κόστος κατασκευής του είναι περίπου 7.000 € + ΦΠΑ και το κόστος αγοράς του αρχικού εμπορεύματος ανέρχεται περίπου στα 12.500 € + ΦΠΑ.

obre1 obre2

Collection

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ταξιδεύουν συνεχώς σε όλα τα κέντρα μόδας της Ευρώπης παρακολουθώντας από κοντά όλες τις εξελίξεις της αγοράς. Η μόδα των αξεσουάρ βρήκε τον χώρο της στα εξειδικευμένα καταστήματα «Obre ACCESSORI MODA» .

Οι συνεχώς ανανεούμενες συλλογές της σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, τσάντες , κασκόλ, pasmines, μπρελόκ, και σε ότι γενικά χρειάζεται η γυναίκα για να μεταμορφωθεί σε μία σαγηνευτική και μυστηριώδη ύπαρξη, σε συνδυασμό με την πλήρη μηχανοργάνωση, τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα και των καταστημάτων αποτελούν εγγύηση σε αυτόν που θέλει να επενδύσει στην αναπτυσσόμενη αγορά των γυναικείων αξεσουάρ μόδας.

11 b13 panel04 panel10

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 20

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 7.000 € (επίπλωση) + 12.500 € (αρχικό εμπόρευμα)

ENTRY FEES: 0

ROYALTIES: 0%

MRK FEES: 0%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 12

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 6

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1995

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2006

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001: -

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1 - 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 5

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 6 

Η μητρική εταιρεία σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ:

·         τα έπιπλα του καταστήματος σας, πολυτελούς κατασκευής  αξίας 25.000 ευρώ.

·         το entry fee  αξιας 16.000 ευρώ.

·         το royalties  5%

 σας παρέχει, επίσης, πίστωση για τα εμπορεύματα που θα αγοράσετε, μέχρι και 5 μήνες από την παράδοση. 

LET'S TALK FRANCHISE