tsangarakis

Ο Όμιλος Tsangarakis, με εμπειρία 23 ετών και με 12 επιχειρήσεις στο ενεργητικό του, υιοθέτησε τη στρατηγική του franchising το 2011, με μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση στο χώρο των κοσμημάτων και των αξεσουάρ, τα καταστήματα GT Tsangarakis - partner, με προϊόντα εξαίρετης σχέσης value for money, υψηλά περιθώρια και εγγυημένο πελατολόγιο. Τα καταστήματα GT Tsangarakis - partner διαχειρίζονται το εμπόρευμά τους είτε με δυνατότητα επιστροφών, είτε με παρακαταθήκη. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 22,500 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Ο Όμιλος Tsangarakis (GT Group ) αποτελείται από 12 επιχειρήσεις και 100 εξειδικευμένα στελέχη. Είναι γνωστός στο καταναλωτικό κοινό από την Galerie Tsangarakis, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των έργων τέχνης, των πολύτιμων κοσμημάτων και των ρολογιών από το 1989 στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σήμερα διατηρεί οκτώ Galleries συνολικού εμβαδού 2,500 τ.μ. σε Κολωνάκι, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Βουκουρεστίου και Μύκονο.

Σήμερα, η Galerie Tsangarakis, ναυαρχίδα του GT Group, παρουσιάζει μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση franchise στο χώρο των κοσμημάτων και των αξεσουάρ, την GT Tsangarakis,, καλύπτοντας όλη τη γκάμα των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας, κάθε ηλικίας και τάξης για οικονομικές λύσεις χωρίς εκπτώσεις ποιότητας, και εξασφαλίζοντας τους συνεργάτες – δικαιοδόχους της με το τρίπτυχο της επιτυχίας «Καλές Τιμές – Μεγάλο Περιθώριο - Όνομα Κύρους».

1a

Το επιτυχημένο «χθες» και το αναπτυξιακό «σήμερα» εξασφαλίζουν ένα κερδοφόρο «αύριο». Ελάτε να το μοιραστούμε μαζί!

BLUE DOWN-TOWN-MYKONOS 3d-barcelona-1

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

«Η επιτυχία έχει γεύση όπως κάθε πράγμα στη ζωή. Οι δικές μου επιτυχίες, στη δουλειά μου, στην οικογένεια μου, στην κοινωνία, θέλω να έχουν γεύση αξιοπρέπειας, εντιμότητας και ήθους. Δεν υπάρχουν μυστικά. Χρειάζονται στόχος, προσπάθεια, επιμονή, θάρρος, τόλμη, ρίσκο, αποφασιστικότητα και δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Γιώργου Τσαγκαράκη. Μια φιλοσοφία που οδήγησε ένα παιδί από την Αλεξάνδρεια, μέσα από τους ταρσανάδες τού Περάματος και τα ορυχεία της Αλάσκας, στην πρώτη επιχειρηματική του προσπάθεια - που αριθμούσε δύο υπαλλήλους, τον ίδιο και την σύζυγο του Μαίρη - το 1990 και από εκεί στη δημιουργία ενός ομίλου 12 εταιριών και 100 υπαλλήλων.

Προϊόντα

Τα καταστήματα GT Tsangarakis - partner διαθέτουν δύο σειρές κοσμημάτων και αξεσουάρ, τη Light Luxuria σε εύρος τιμών λιανικής 100 – 170 ευρώ και συμμετοχή στο προϊοντικό μίγμα κατά 80% και τη Lolita Jewellery σε εύρος τιμών λιανικής 10 – 75 ευρώ. και συμμετοχή στο προϊοντικό μίγμα κατά 20%.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η κρίση γεννά ευκαιρίες!

Πολλαπλασιάστε τα χρήματά σας ΤΩΡΑ με την υποστήριξη του GT Group και τα προνόμια που σας παρέχει:

 • Αναγνωρίσιμο brand υψηλού κύρους και μεγάλης αποδοχής, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 • Εγγυημένο πελατολόγιο ανά περιοχή και πρόσθετα έσοδα από διεκπεραιώσεις.
 • Επώνυμο και αξιόπιστο προϊόν.
 • Ποιότητα σε πολύ καλές τιμές με σφραγίδα και πιστοποιητικά.
 • Μεγάλο ποσοστό κέρδους.
 • Πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών με περισσότερους από 30.000 κωδικούς, διαθέσιμους στο κεντρικό showroom, στην πλατεία Συντάγματος.
 • Μείωση του στοκ και του ρίσκου σας, με δυνατότητα παρακαταθήκης.
 • Σύγχρονο και πλήρες σε εμπόρευμα logistics center, για τις επαναληπτικές παραγγελίες σας.
 • Ηλεκτρονικό και έντυπο κατάλογο, από όπου μπορείτε να παραγγέλνετε ακόμα και κατ' επιλογή τού πελάτη σας.
 • Πανελλήνια διαφήμιση της επιχείρησής σας, από την τηλεόραση μέσω των εκπομπών της Galerie Tsangarakis, από τα site του GT Group και από τους καταλόγους.
 • Επιπλέον παροχές (π.χ. διακόσμηση βιτρίνας), ανάλογα με το ύψος των παραγγελιών σας.
 • Δυνατότητα παράδοσης των παραγγελιών σας την επόμενη ημέρα.
 • After Sales Service.
 • Σύγχρονο λογισμικό εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης, με on line σύστημα παραγγελιοληψίας, εταιρείας του ομίλου, χωρίς ετήσιες επιβαρύνσεις.
 • Πλήρη υποστήριξη και εκπαίδευση, από ειδικό τμήμα της μητρικής εταιρείας.
 • Εσωτερικές δομές και διαδικασίες που διασφαλίζουν την άψογη συνεργασία franchise, στηριζόμενες στην εξαίρετη οργάνωση και στελέχωση της μητρικής εταιρείας.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 22,500 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από 10,000 € ή παρακαταθήκη

ENTRY FEES: ανάλογα με την περιοχή

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 12

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 10

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1989

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2011

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΥΠΑΡΧΕΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

Ανάπτυξη

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 8

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

# SHOP IN SHOP: -

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

GT Diamond - Κολωνάκι

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον στην πλατεία Κολωνακίου ξεναγηθείτε σε ένα εκθεσιακό χώρο συλλεκτικών αντικειμένων, αντικών, που φιλοξενεί μία μεγάλη συλλογή κοσμημάτων των 18ου-19ου αιώνα. Κάθε Σάββατο 12.00-14.00 δεχόμαστε κοσμήματα από τις προσωπικές σας συλλογές για εκτίμηση.

Νεοφύτου Βάμβα 10, Κολωνάκι, 107 64

GT Boutique - Οδός Βουκουρεστίου

Σε μία συνοικία που είναι σήμα κατατεθέν των ακριβών κοσμημάτων, δεν θα μπορούσε να λείπει η Galerie Tsangarakis. Μία όαση πολυτελείας στο κέντρο της Αθήνας. Ένα κατάστημα που προσφέρει κοσμήματα από κάθε γωνία του κόσμου. Επώνυμα, αντίκες, σύγχρονα, fashion κοσμήματα σε μεγάλη ποικιλία που θα καλύψει κάθε επίδοξο ενδιαφερόμενο.

Βουκουρεστίου 21, Αθήνα, 106 71

GT Classic - Σύνταγμα

Το πρώτο από την σειρά τριών καταστημάτων σε ένα εντυπωσιακό διατηρητέο κτήριο στην καρδιά της Αθήνας. Μια τεράστια συλλογή κοσμημάτων σε προσιτές τιμές σε ένα χώρο που πραγματικά θα σας καθηλώσει με την ζεστασιά του.

Καραγεώργη Σερβίας 9, Σύνταγμα, 105 62

GT Palace Light Luxuria - Σύνταγμα

Ένα νέο κατάστημα έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό. Συνδυασμός μοντέρνας και κλασσικής διακόσμησης και μία αυστηρά επιλεγμένη συλλογή κοσμημάτων της σειράς Light Luxuria. Η τοποθεσία του καταστήματος είναι εύκολα προσβάσιμη και κατάλληλα προετοιμασμένη για να εξυπηρετεί ένα μέγαλο αριθμό πελατών που θέλουν να πάρουν μία μικρή γεύση από την συλλογή κοσμημάτων μας.

Καραγεώργη Σερβίας 9, Σύνταγμα (1ος όροφος), 105 62

GT Palace Lolita - Σύνταγμα

Ακριβώς ένα όροφο πιο πάνω από το κατάστημα GT Light Luxuria, βρίσκεται το GT Lolita, όπου εκτίθεται η νέα σειρά της Galerie Tsangarakis, Lolita Fashion Jewellery. H μοντέρνα διακόσμηση του χώρου σας προδιαθέτει για το νεανικό και πρωτοποριακό στυλ των κοσμημάτων, για εσάς που είστε ή νιώθετε νέα.

Καραγεώργη Σερβίας 9, Σύνταγμα (2ος όροφος), 105 62

GT Art – Γλυφάδα

Το κατάστημα GT Art της Galerie Tsangarakis στην Γλυφάδα κερδίζει με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις. Φιλοξενεί στους χώρους του κοσμηματοπωλείο και ένα τεράστιο εκθεσιακό χώρο με μια πλούσια συλλογή επίπλων εποχής και αντικειμένων.

Α. Μεταξά 34, Γλυφάδα, 166 74

GT Precious - Μύκονος

Ένα νέο κατάστημα στην κεντρική αρτηρία της αγοράς της Μυκόνου. Το GT Precious, διακοσμημένο με ιδιαίτερη προσοχή και εξοπλισμένο με μία εξαιρετική συλλογή κοσμημάτων το καθιστούν μία όαση για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ενόπλων Δυνάμεων 13, Μύκονος, 84600

GT Lolita - Μύκονος

Λίγα μέτρα από το πρώτο κατάστημα, το GT Lolita της Μυκόνου άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό της Galerie Tsangarakis από τον Μάιο του 2009. Κοσμήματα από τις οικονομικές σειρές κοσμημάτων της σειράς Lolita Fashion Jewellery.

Ενόπλων Δυνάμεων 38, Μύκονος, 84600

GT Tsangarakis - partner - Χαλάνδρι

Λ. Πεντέλης 6, Χαλάνδρι - ΝΕΟ

GT Tsangarakis - partner - Ν. Σμύρνη

2ας Μαίου 12, Ν. Σμύρνη - ΝΕΟ

GT_Classic_-__03 GT_Diamond_-__01 GT_Lolita_-__01 GT_Lolita_-__05 GT_Lolita_-__07 GT_Palace_Light_Luxuria_-__01 GT_Palace_Light_Luxuria_-__08

FA2013

FA2014

LET'S TALK FRANCHISE