FAMOUS-CA

H FAMOUS clothes & acceccosies αναπτύσσεται μέσω franchise, διαθέτοντας είδη γυναικείας ένδυσης και αξεσουάρ, σε εξαιρετικό design και τιμές. Γνωστό brand, με έντονη διαφημιστική παρουσία σε περιοδικά, blogs και social media, με άριστες υλικοτεχνικές και ανθρώπινες υποδομές, παρέχει τα συστατικά της επιτυχίας. ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 19.900 € (entry fees, διαμόρφωση, επίπλωση, αρχικό εμπόρευμα)

H FAMOUS clothes & acceccosies αποτελεί θυγατρική εταιρεία της FAMOUS shoes stores, η οποία κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της, με ένα δίκτυο άνω των 50 καταστημάτων. Η αλματώδης ανάπτυξη της μητρικής εταιρείας την οδήγησε στην δημιουργία σύγχρονων και ευέλικτων δομών οργάνωσης και λειτουργίας, με στόχο την διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα στις αλλαγές της αγοράς και στις τάσεις της μόδας. Με εμπειρία δεκαετιών στον κλάδο της ένδυσης, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα να εκπληρώνει τις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτριών, αλλά και τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες των συνεργατών – δικαιοδόχων της. Μετά την έντονη ζήτηση από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, την διαπίστωση κενού στην αγορά για μικρά και εύστοχα καταστήματα γυναικείας ένδυσης και αφού ολοκλήρωσε το επιχειρηματικό σύστημα που διασφαλίζει την επιτυχία, ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchise της FAMOUS clothes & acceccosies.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

H FAMOUS clothes & acceccosies σχεδιάζει και διαθέτει μια νεανική και σύγχρονη γκάμα γυναικείων ενδυμάτων, τα χαρακτηριστικά των οποίων ταυτίζουν το brand με τις πλέον trendy και fashion τάσεις της αγοράς. Απευθύνεται σε κοπέλες και γυναίκες 14 με 40 ετών, με νεανική διάθεση, μέσα από μια συνεχώς ανανεούμενη και γκάμα προϊόντων (tops, T-shirts, jackets, pants, dresses, sweatshirts, coats, belts, accessoriesμε τα πλέον επίκαιρα σχέδια, υλικά και χρώματα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

H FAMOUS clothes & acceccosies μετά από εμπεριστατωμένες μελέτες και πρακτική εμπειρία, έχει διαμορφώσει μια συγκεκριμένη επιχειρηματική πρόταση, η οποία βασίζεται στο σύστημα της παρακαταθήκης, και παράλληλα διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία για να αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο λιανικής, ώστε να διασφαλίζει την επιχειρηματική επιτυχία στους συνεργάτες της – franchisees. Για τον σκοπό αυτό παρέχει στους συνεργάτες της:

  • Γνωστό brand name και ύπαρξη πιστών πελατών σε κάθε περιοχή της Ελλάδος, οι οποίοι γνωρίζουν το brand, επισκεπτόμενοι συχνά τα καταστήματα FAMOUS shoes stores και ταυτόχρονα διατηρούν στενούς δεσμούς επικοινωνίας με τη μητρική εταιρεία, μέσω του club FAMOUS, social media, sms marketing, διαγωνισμούς κ.λπ.

  • Πλήρη αρχιτεκτονικά σχέδια, βασισμένα στις σύγχρονες τάσεις και στις ανάγκες του target group που απευθύνεται.

  • Ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, με σκοπό την ενίσχυση των συνεργατών της και την επίτευξη άμεσων και σταθερών οικονομικών αποτελεσμάτων. Παρέχει το εμπόρευμα ως παρακαταθήκη και δεσμεύεται για την εμπορευματική πληρότητα του καταστήματος.

  • Προϋπολογισμό και στοχοποίηση, μέσα από ένα αναλυτικό Επιχειρηματικό Πλάνο, το οποίο αναλύει μέχρι επιπέδου χρηματοροών την πορεία των καταστημάτων των του συνεργατών της, για την επόμενη τριετία.

  • Εγχειρίδιο Λειτουργίας και συνεχές Πλάνο Εκπαίδευσης για τους συνεργάτες της και το προσωπικό τους, τα οποία αναλύουν όλα τα απαραίτητα θέματα, όπως τεχνικές πωλήσεων, χειρισμό πελατών και αντιρρήσεων, οικονομική διαχείριση καταστήματος, επικοινωνία με κεντρικά, κ.λπ.

  • Διαφημιστική Υποστήριξη, μέσω ενιαίων προδιαγραφών που χαρακτηρίζουν την εικόνα των καταστημάτων (π.χ. υλικά συσκευασίας, κάρτες, καρτολίνες, κ.λπ.) και κυρίως μέσω πανελλήνιας διαφημιστικής προβολής που πραγματοποιεί η μητρική εταιρεία σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (π.χ. τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά, κ.λπ.).

  • Υποστήριξη κατά τη λειτουργία του καταστήματος, η οποία αφορά την συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των καταστημάτων μέσω εξειδικευμένου τμήματος της μητρικής εταιρείας.

  • Εγγυημένη Συνεργασία, με μια εταιρεία που διακρίνεται για την οργάνωσή της, την υλικοτεχνική υποδομή της, την γνώση και εμπειρία στο κλάδο που δραστηριοποιείται, τη συνεχώς ανοδική πορεία της και την επιχειρηματικότητά της.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 30

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση καταστήματος: από 3,500 €

Επίπλωση & Εξοπλισμός: από 6,000 €

Εγγύηση Εμπορεύματος: από 8,000 €, επιστρέφεται σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας

ENTRY FEES: 2,400 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: 2% επί των αγορών

LET'S TALK FRANCHISE