crislia franchise

crislia logo

Η πρόταση franchise της Crislia, με κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα συλλογές που ενθουσιάζουν, με πολλούς κωδικούς που ανανεώνονται συνεχώς, σε άριστη ποιότητα και σε εξαιρετικές τιμές, αφορά στη δημιουργία μοντέρνων και εργονομικών καταστημάτων στους ρυθμούς της εποχής, με το εμπόρευμα είτε με αγορά, είτε με παρακαταθήκη και με την εγγύηση της επιτυχίας των υφιστάμενων καταστημάτων.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

FRANCHISE RATING

Το brand Crislia λανσαρίστηκε το 2012, από την ΣΤΑΤΟ ΕΠΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της χονδρικής και λιανικής πώλησης γυναικείων ενδυμάτων από το 1984. Σήμερα, οι συλλογές της Crislia είναι διαθέσιμες μέσα από ένα δίκτυο 9 ομώνυμων καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας σε Ερμού, Σταδίου, Αγησιλάου και Κεραμικού, στην Καλλιθέα επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, όπως και σε Χαλκίδα, Λαμία και Λιβαδειά και σε Κύπρο.

Η Crislia απευθύνεται στο γυναικείο νεανικό κοινό, καθώς ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες τάσεις της μόδας και διαθέτει συλλογές, που καλύπτουν τις ενδυματολογικές ανάγκες της γυναίκας για όλες τις περιστάσεις, ρούχα και αξεσουάρ, sporty, chic, casual, glam look για βραδινές εμφανίσεις.

Οι συλλογές της ανανεώνονται συνέχεια σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στο κοινό νέες επιλογές, όλες ιδιαίτερα προσεγμένες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και σε εξαίρετη σχέση value for money, σε μια ευρεία γκάμα από μπλούζες, πουκάμισα, φούστες, παντελόνια, σόρτς, κολάν, φόρμες, γιλέκα, φούτερ, ζακέτες, μέχρι φορέματα, ολόσωμες φόρμες, μπουφάν και αξεσουάρ.

Η ομάδα σχεδιαστών της Crislia αποτελείται από περισσότερους από 15 επαγγελματίες που αξιολογούν διαρκώς τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας κάθε χρόνο περισσότερα από 2.500 διαφορετικά προϊόντα στα καταστήματα της.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Crislia εστιάζονται κατά πρώτον στο ίδιο το προϊόν, δυνατά σχέδια που ενθουσιάζουν το κοινό της, ευρεία γκάμα, άριστη ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές. Έμφαση έχει δοθεί στην εικόνα των καταστημάτων, τα οποία αποπνέουν δυναμική και φιλικότητα, είναι μοντέρνα, εργονομικά σχεδιασμένα, διευκολύνουν τις καταναλώτριες κατά τις αγορές τους και επιτρέπουν την τοποθέτηση – στήσιμο πολλών κωδικών, με ταυτόχρονη ανάδειξη των συλλογών.

CrisliaB2 Fill 700x234

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

H επιχειρηματική πρόταση franchise της Crislia σχεδιάσθηκε ώστε να καλύπτει αφενός τις σημερινές ανάγκες της αγοράς και αφετέρου να διέπεται από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης για τους συνεργάτες – δικαιοδόχους της.

  • Χωρίς royalties και advertising fees, οι δικαιοδόχοι επενδύουν μόνο στην διαμόρφωση του καταστήματός τους και δεν επιβαρύνονται ούτε αρχικά, ούτε στην συνέχεια με τέλη και περιοδικές χρεώσεις.

  • Το εμπόρευμα παρέχεται ως παρακαταθήκη, με αποτέλεσμα οι δικαιοδόχοι να μη χρειάζεται να ασχολούνται με τις παραγγελίες τους, αφού αυτές διεκπεραιώνονται από τα κεντρικά και επιπλέον δεν ανησυχούν για το stock, αφού πληρώνουν μόνο όταν πουλάνε.

  • Η εμπειρία της μητρικής εταιρείας, όπως και η επιτυχημένη και διαρκώς αυξανόμενη πορεία των υφιστάμενων καταστημάτων Crislia διαμορφώνουν τα εχέγγυα της επιτυχίας των νέων συνεργατών, οι οποίοι γίνονται μέλη μιας επιτυχημένης οικογένειας στο χώρο της μόδας και απολαμβάνουν όλες τις διαδικασίες και συστήματα που διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία του καταστήματός τους.

  • Εκπαίδευση, μηχανογράφηση, στήσιμο βιτρινών, εσωτερική διαρρύθμιση καταστήματος, εξυπηρέτηση πελατών είναι μερικές από τις παροχές της Crislia προς τους συνεργάτες της.

  • Η Crislia διασφαλίζει την εμπορευματική πληρότητα των συνεργαζόμενων franchise καταστημάτων του δικτύου της και τα τροφοδοτεί με νέες συλλογές σε εβδομαδιαία βάση, ώστε να παραμένουν συνέχεια επίκαιρα στις επιταγές της μόδας και να έχουν πάντα να προτείνουν κάτι νέο στις καταναλώτριες.

  • Διαθέτει ισχυρό και γνωστό brand name, διενεργώντας τόσο διαφημιστικές καταχωρήσεις, όσο και προωθητικές ενέργειες, στο πλαίσιο ενός δυναμικού marketing plan που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία της.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 100

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 600 € / τ.μ.

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

 

 

 

FA2016

LET'S TALK FRANCHISE