refan logo

Η λύση για όσους επιθυμούν ένα καλύτερο μέλλον με την ελάχιστη επένδυση έρχεται με την επιχειρηματική πρόταση της REFAN, με συνολική επένδυση 11,980 Ευρώ. Η μητρική εταιρεία αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά brands διεθνώς και αναπτύσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο, κατακτώντας όλες τις εμπορικές αγορές και προσφέροντας την προσιτή πολυτέλεια στους γνώστες και μη του αρώματος και των φυτικών καλλυντικών.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Τα καλλυντικά και τα αρώματα της REFAN, χαρακτηρίζονται από υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά – φυτικά συστατικά, είναι εξαιρετικής ποιότητας, υποαλλεργικά και περιέχουν εκχυλίσματα φυτών, αιθέριων ελαίων και βοτάνων. Δεν περιέχουν πρόσθετες χημικές ουσίες και είναι εντελώς φιλικά προς την ανθρώπινη επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας ακολουθούν τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας . Η εταιρεία διαθέτει το διεθνές πιστοποιητικό TUV και εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ελέγχου της ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2008, ISO 14001:2005 και OHSAS 18001:2007 BS EN ISO 22716:2007. Οι Α' ύλες και τα υλικά, με τα οποία παράγονται τα προϊόντα της REFAN προμηθεύονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της αρωματοποιίας και της κοσμετολογίας. Μεταξύ άλλων... καλλυντική σειρά SPA θαλασσοθεραπείας, καλλυντικά με φυσικά συστατικά αλλά και με αιθέρια έλαια, φυσικά χειροποίητα σαπούνια και αρωματοθεραπείας, κεριά μπουτίκ και αρωματοθεραπείας, άλατα λουτρών με μέταλλα και ιχνοστοιχεία από τη νεκρά θάλασσα, εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια, έλαια λουτρών, μασάζ και έλαια βάσης. Και φυσικά... μια ευρεία ποικιλία αρωμάτων για τις γυναίκες και για τους άνδρες, αποσμητικά, EAU de toilet, EAU de perfume.

refan111 refan112

Πρόταση Franchise

Η συνολική αρχική επένδυση για ένα κατάστημα REFAN αφορά σε 11,980 Ευρώ, χωρίς επιβάρυνση entry fees και royalties, που δεν υπάρχουν.

Το σύστημα franchise  της REFAN family έχει σχεδιασθεί σύμφωνα με τις επιταγές της εποχής μας, ώστε να προσφέρει τόσο την επιχειρηματική επιτυχία, όσο και την απάντηση στο αδιέξοδο της ανεργίας, καθώς παρέχει:

 • Εξαίρετο προϊόν, σε ποιότητα, τιμή, ποικιλία, με μεγάλη ζήτηση και ανοδικές τάσεις

 • Μεγάλα περιθώρια μεικτού κέρδους

 • Χαμηλή αρχική επένδυση, λόγω της πολύχρονης εμπειρίας της μητρικής εταιρείας και των οικονομιών κλίμακος

 • Ιδιαίτερο design καταστημάτων, που τα διαφοροποιεί έντονα

 • Δυνατότητα παράδοσης με το «κλειδί στο χέρι»

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση

 • Κεντρικές προωθητικές ενέργειες, μέσω social media, web radio, εκδηλώσεις, events, parties κ.ο.κ.

 • Συνεχή υποστήριξη και αξιοποίηση των υλικοτεχνικών υποδομών της μητρικής εταιρείας

refan113  refan114

Η REFAN αποτελεί σήμερα μια κυρίαρχη διεθνής μάρκα – σύμβολο υψηλής ποιότητας και κύρους. Ακολουθώντας την πολιτική και τις παραδόσεις της εταιρείας που δημιουργήθηκε από τον κύριο Στέφαν Ποπόβ, ο γιός του Άγγελ Ποπόβ - ο σημερινός Πρόεδρος της εταιρείας - διοικεί και κατευθύνει την REFAN με απόλυτη επιτυχία από το 2009, και επιπλέον εκσυγχρονίζει concept και εταιρεία, με αποτέλεσμα τη συνεχή ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο.

Βασική απόδειξη γι αυτό είναι το πλήθος βραβείων αριστείας, που έχει λάβει η εταιρεία και ο κύριος Άγγελ Ποπόβ κατά τα τελευταία 5 χρόνια 365 διπλώματα, αριστεία, βραβεία, ευχαριστήριες επιστολές και μετάλλια, όπως:

 • Κατά το έτος 2013 ο κύριος Άγγελ Ποπόβ έλαβε τον τίτλο του «Μάνατζερ της χρονιά από το δήμο Πλόβντιβ».

 • Κατά το έτος 2012 ο κύριος Άγγελ Ποπόβ απόκτησε τον τίτλο του βραβείου κύρους «Μικρός Πρίγκιπας» ως ο πλέον πιστός ευεργέτης.

 • Έχει διακριθεί με το ειδικό βραβείο «Παραγωγός που δόξασε τη Βουλγαρία σε όλο τον κόσμο».

 • Το βραβείο «Dimitar Koudoglou» για τον №1 ευεργέτη ειδικά απονεμήθηκε στον κύριο Άγγελ Ποπόβ για την συμβολή της Refan στην ανασυγκρότηση της παιδικής πτέρυγας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αγιος Γεώργιος στην Φιλιππούπολη. Αυτό το βραβείο απονέμεται σε άτομα με μακροχρόνιες και εξαιρετικές κοινωνικές και φιλανθρωπικές ευθύνες.

 • Έλαβε, επίσης το τιμητικό βραβείο της πόλης Πλόβντιβ για την σημαντική προσφορά του στην κοινωνική ζωή της τοπικής κοινωνίας.

Υπο την καθοδήγηση του κυρίου Άγγελ Ποπόβ η REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ έχει αναπτύξει ένα καινοτόμο και ευέλικτο μοντέλο franchise το οποίο έχει αποδειχθεί ως ένα πολύ επιτυχημένο, ιδιαίτερα παραγωγικό και χρήσιμο για τη δημιουργία και τη συντήρηση μέσω ενός δικτύου περισσότερων από 400 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Το έγκυρο περιοδικό οικονομίας Forbes εξήρε την REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ και το μοντέλο franchise για δύο συνεχόμενες χρονιές:

 • Με το ειδικό βραβείο για την «Ανάπτυξη οικογενειακής επιχείρησης» το 2013 – το επιχειρηματικό μοντέλο franchise της REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ τιμήθηκε για την παροχή της καλύτερης ευκαιρίας για την ανάπτυξη οικογενειακής επιχείρησης κατά τη διάρκεια του έτους. Επιχειρηματικό μοντέλο που αναγνωρίζεται για τη διαφάνεια, την ειλικρίνεια και την μέγιστη ποιότητά του.

 • Με το ειδικό βραβείο ποιότητας για το 2014 – για την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας των προϊόντων και της εξυπηρέτησης πελατών.

refan1 refan2

refan3 refan4

To μοντέλο franchise της REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ έχει τιμηθεί επίσης με τα παρακάτω βραβεία:

 • Νέο επιχειρηματικό μοντέλο 2011

 • Επιτυχές λειτουργικό μοντέλο franchise 2012

 • Το καλύτερο βουλγαρικό franchise στην Ευρώπη 2013 – για την επιβολή επιτυχούς μοντέλου franchise, που προσφέρει παγκοσμίως αναγνωρίσιμα προϊόντα ποιότητας

 • Διεθνές ευρωπαϊκό βραβείο ποιότητας από την Global Trade Leaders’ Club το 2014.

 • Το 2011 η REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ λαμβάνει το βραβείο ο «Пαραγωγός, που δόξασε τη Βουλγαρία στο εξωτερικό“ και τιμάται με το αγαλματίδιο της εθνικής εμπορικής έκθεσης «Made in Bulgaria».

 • Το Βραβείο ποιότητας 2012 απονέμεται στη REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ από την Ένωση ειδικών στην ποιότητα για την σημαντική εισφορά στην παραγωγή ποιοτικών καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων.

 • Το 2014 ο δρ Ριούντιγκερ Χόμπεν – Στόρμερ, Πρόεδρος του Γερμανοβουλγαρικού βιομηχανικού και εμπορικού επιμελητηρίου, παρέδωσε στη 'REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ το βραβείο γερμανικής οικονομίας στην «ανοικτή» κατηγορία. Κριτική Επιτροπή από υψηλούς εκπροσώπους της Γερμανίας στη Βουλγαρία, το γερμανικό πρακτορείο επενδύσεων και εμπορίου, το ινστιτούτο οικονομίας της αγοράς, το εκτελεστικό πρακτορείο ενίσχυσης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ΓΒΒΕΕ και το γνωμοδοτικό συμβούλιο «Βιομηχανία» του ΓΒΒΕΕ ανακοίνωσαν την νικήτρια εταιρεία που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη βουλγαρογερμανικής οικονομίας.

 • Εταιρεία της «χρονιάς» το 2014

 • Το 2015 στην ελίτ μάρκα καλλυντικών REFAN απονεμήθηκε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο VIP Buisness για τη βιώσιμη ανάπτυξη επιχειρήσεων με διορισμούς από το Εμπορικό Επιμελητήριο, το Business Club του Λονδίνου, τη Βουλγαρική Ένωση Εμπειρογνωμόνων Επιχειρήσεων για τα σημαντικά επιτεύγματα στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

 • Χρυσά μετάλλια από πολλές διεθνείς εκθέσεις.

Οδηγούμενος από την κατανόηση και την συμπάθεια προς τις κοινότητες που βρίσκονται σε ανάγκη, ο κύριος Ποπόβ κάνει την REFAN ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕ μια κοινωνικά υπεύθυνη και φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία. Ως μέρος της κοινωνικής της δραστηριότητάς της, η REFAN συχνά κάνει δωρεές τροφίμων, εξοπλισμού, μετρητών, παιχνιδιών, σχολικών ειδών σε ορφανοτροφεία, σχολεία σε οικονομικά μειονεκτούσες περιοχές και σε ιδρύματα.

Είναι περισσότερες από 200 ευχαριστήριες επιστολές, που σχετίζονται με την κοινωνική δραστηριότητα της εταιρείας που ο κύριος Ποπόβ έχει λάβει.

Σημαντική ανταπόκριση του κοινού είχαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 • Δωρεά σημαντικά ακριβής θερμοκοιτίδας στην κλινική Σταματοβ στη Βάρνα – 2014

 • Πλήρης ανακαίνιση και ανακατασκευή της παιδικής πτέρυγας παιδιών με καρκίνο του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος Πλόβντιβ - 2013

 • Το 2012 κατά την πρώτη απονομή των βραβείων «Μικρός Πρίγκηπας» για την συμβολή της στη βελτίωση της ζωής των παιδιών με αυτισμό στη Βουλγαρία. Ο κύριος Ποπόβ βραβεύτηκε ως ο πιο πιστός ευεργέτης.

 • Πλήρης ανακαίνιση της παιδικής χειρουργικής πτέρυγας του νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος Πλόβντιβ - 2011. Κάθε χρόνο εκεί νοσηλεύονται πάνω από 2000 παιδιά, τα περισσότερα εκ των οποίων ηλικίας κάτω του ενός έτους.

 • Βραβείο Ντιμίταρ Κουδόγλου, ως Νο 1 ευεργέτης ειδικά απονεμήθηκε στον κο Άγγελ Ποπόφ της REFAN για την συμβολή του στην ανασυγκρότηση της παιδικής πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αγ Γεώργιος στην Φιλιππούπολη. Αυτό το βραβείο απονέμεται σε προσωπικότητες με εξαιρετικές μακροπρόθεσμες κοινωνικές και φιλανθρωπικές ευθύνες.

 • Τιμητικό Βραβείο Φιλιππούπολη - για την σημαντική συμβολή του κου Άγγελ Ποπόφ στον κοινωνικό τομέα, το 2009.

 • Τιμητικό βραβείο της Φιλιππούπολης για τη σημαντική συνεισφορά του στην κοινωνική ζωή της τοπικής κοινότητας.

 • Καθοδηγούμενη από τη γενναιοδωρία του κ. Ποπόφ, η εταιρεία REFAN υποστήριξε 170 αθλητικά γεγονότα, τα περισσότερα από τα οποία αποσκοπούν στην υποστήριξη της ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά.

Η ισχυρή εταιρική υποστήριξη της REFAN είναι ευπρόσδεκτη από τις αθλητικές ομοσπονδίες, συλλόγους και ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των βουλγαρικών Συλλόγου Αθλητικού Χορού, Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Τένις, Βουλγαρικής Αθλητική Ένωση για τα ορφανά παιδιά, βουλγαρική Ομοσπονδία αερόμπικ και άλλες.

Το επετειακό cross «Stefan Popov», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον κ. Ποπόφ στη μνήμη του ιδρυτή της REFAN συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 3.500 συμμετέχοντες που διασχίζουν τα σύνορα της Βουλγαρίας με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ευρώπη.

refan115 refan116

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 20 - 40

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 11,980Ευρώ

ENTRY FEES: Δεν υπάρχουν

ROYALTIES: Δεν υπάρχουν

MRK FEES: Δεν υπάρχουν

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 350 παγκοσμίως

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Ανάπτυξη

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 350