PISCINES IDEALES franchise

Ο Όμιλος Ideales είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ιδιωτικής και επαγγελματικής πισίνας και spa με τα brands Piscines Ideales | the eco pool® και Ideales Spa, με εκτεταμένο Δίκτυο Καταστημάτων και Συνεργατών και με πάνω από 13.500+ εγκατεστημένες πισίνες και 1.700+ μονάδες υδροθεραπείας. Παράλληλα επεκτείνεται δυναμικά στον τομέα των διακοπών υψηλού επιπέδου με το πολυβραβευμένο Ideales Resort και στον κατασκευαστικό κλάδο μέσω της Ideales Κατασκευαστικής. Η επιτυχημένη πορεία του πολυβραβευμένου Ομίλου Ideales ξεκίνησε το 1990 και είναι συνώνυμη με την αριστεία, την ποιότητα, την καινοτομία και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Η πισίνα και τα σπα ήταν και είναι ένα προσωπικό καταφύγιο, μια επένδυση ηρεμίας και απόλαυσης, μια επένδυση ζωής με αμέτρητα οφέλη που απαλλάσσουν από το άγχος της καθημερινότητας. Τώρα όμως περισσότερο από ποτέ αποτελούν -εκτός από μια επένδυση σε έναν αναβαθμισμένο και πιο υγιή τρόπο ζωής- μια οικονομική επένδυση που αποφέρει απτά οφέλη.

Μια Piscines Ideales | the eco pool® είναι μια σίγουρη επένδυση χωρίς σπατάλη αφού είναι η μόνη -πιστοποιημένα- οικολογική πισίνα παγκοσμίως! Αυτό σημαίνει ότι τόσο η λειτουργία, όσο και η συντήρηση της γίνονται με το χαμηλότερο δυνατόν κόστος.

Στόχος της Ideales είναι να προσφέρει ένα νέο τρόπο ζωής γεμάτο υγεία, απόλυτη χαλάρωση, απόλαυση, χαρά και θετική ενέργεια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που εγγυώνται την διαχρονική επένδυση, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Γι’ αυτό και οι Πελάτες της κολυμπάνε σε κρυστάλλινα νερά χωρίς προβλήματα.

Χάρη στην εμπειρία, την τεχνογνωσία και την καινοτόμο τεχνολογία της, υλοποιεί κάθε χρόνο εκατοντάδες έργα σε κάθε σημείο της Ελλάδας, σε κάθε περιβάλλοντα χώρο (εξωτερικό, εσωτερικό, ταράτσα κ.λπ.) και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό σε υλικά, μέγεθος ή σχήμα πισίνας, καθώς είναι απόλυτα εξειδικευμένη στο σχεδιασμό και την υλοποίηση επαγγελματικών πισίνων, κολυμβητηρίων και aqua parks.

Στην Ideales θα βρείτε μια πολύπειρη, άρτια καταρτισμένη ομάδα που θα συνεργαστεί στενά μαζί σας ώστε να απολαμβάνετε για όλη σας τη ζωή την πισίνα που ονειρεύεστε και που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας, προσωπικές ανάγκες.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η Ideales έχει διακριθεί κατά καιρούς με πολλές και σημαντικές ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις και έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί για την επιχειρηματική της αριστεία. Από το 2000 το σύνολο των υπηρεσιών της είναι πιστοποιημένο με ISO 9001, ενώ διακρίνεται σταθερά ως εξέχουσα επωνυμία της ελληνικής αγοράς (Superbrand). Επιπλέον διακρίθηκε στα πλαίσια των Franchise Awards 2019 με το βραβείο “Most Innovative Product” που αναδεικνύει τα πιο καινοτόμα προϊόντα, ενώ στα πλαίσια των Sales Excellence Awards 2019 κατέκτησε το Silver Award στην κατηγορία «Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία». Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος και μέλος του ALBA και του ΕΙΕΠ.

Το 2009 της απονεμήθηκε το βραβείο European Bestworkplace (1η θέση πανευρωπαϊκά για εταιρίες 50-500 εργαζομένων), ενώ για τρεις συνεχείς χρονιές (2007, 2008 & 2009) της απονεμήθηκε το βραβείο για το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον (1η θέση στην Ελλάδα). Ακόμη, έχει διακριθεί με το βραβείο Best Franchise Leader (2012) και δύο φορές με το βραβείο Best Franchise Workplace (2010 & 2013) των Franchise Awards, ενώ το 2012 διακρίθηκε για το Δείκτη Αντίληψης στην κατηγορία “Εργασιακά” του Θεσμού “Bravo” που διοργανώνει το QualityNet Foundation.

Το 2008 η Ideales βραβεύθηκε με το Βραβείο Οικολογικού Προϊόντος από τον ΠΑΣΕΠΠΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποκτώντας έτσι το διακριτικό τίτλο Piscines Ideales | the eco pool®. Ο οικολογικός χαρακτήρας της πισίνας της βραβεύθηκε το 2011 από το ΕΒΕΑ, στα πλαίσια του έργου Think Green, για τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές της και για το γεγονός ότι είναι η μόνη, πιστοποιημένα, οικολογική πισίνα παγκοσμίως και επιπλέον απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Προϊόν Εξοικονόμησης Νερού» των Environmental Awards 2014 που διοργανώνονται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος. Tο 2018 βραβεύθηκε και πάλι για τον οικολογικό της προσανατολισμό και τις πράσινες πρακτικές της με τη διάκριση “Eco Friendly Franchise”, που αναδεικνύει τις βέλτιστες πρακτικές περιβαλλοντικής πολιτικής των δικτύων franchise, στα πλαίσια του θεσμού Franchise Awards 2018.

Ακόμη, το 2015 κατέκτησε την κατηγορία “Εξυπηρέτηση Πελατών” του πυλώνα Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα των Sales Excellence Awards 2015, που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές των κορυφαίων στις πωλήσεις και στην εξυπηρέτηση Πελατών σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους και διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (Ι.Π.Ε.).

Η Ideales, από το 2007 είναι μέλος του Δικτύου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ από το 2008 έχει προσυπογράψει το Οικουμενικό Σύμφωνο (Global Compact Network) του ΟΗΕ. Είναι η μοναδική μικρομεσαία επιχείρηση στην Ελλάδα που διακρίνεται συνεχόμενα για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής ευθύνης με το Δείκτη CR Index, ενώ για 6 συνεχείς χρονιές (2008-2013) της απονεμήθηκε το Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής Αριστείας BEE Award από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό European Business Ethics Network.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 200 τ.μ. μαζί με αποθήκη

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 50.000€ (μέσο ύψος αρχικής επένδυσης)

  • Διαμόρφωση & Εξοπλισμός/Επίπλωση: 10.000€ - 20.000€

  • Αρχικό εμπόρευμα: 5.000€

  • Κεφάλαιο κίνησης: 10.000€ - 20.000€

ENTRY FEES: Συμπεριλαμβάνονται στο μέσο ύψος αρχικής επένδυσης.

ROYALTIES: ΜΗΔΕΝ

MRK FEES: 0% Συμμετοχή στην πανελλαδική διαφήμιση & 100% συμμετοχή στην τοπική διαφήμιση

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 12

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1990

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 1992

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 2 ΑΤΟΜΑ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5