podilatis

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ αποτελεί τη μοναδική αλυσίδα franchise στο κλάδο του ποδήλατου παρέχοντας μια νέα και διαφορετική επιχειρηματική πρόταση, η οποία υποστηρίζεται από τον κορυφαίο όμιλο που αποτελείται από τα Καταστήματα Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ , την εταιρεία κατασκευής ποδηλατικού ρουχισμού demaraz , από την εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ OUTDOOR SPORTS , την ηλεκτρονική εφημερίδα podilatis.com , και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bike-shop.gr. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 24.000 €

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

DSCN58671 DSCN5875

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1994 στην Θεσσαλονίκη, όπου άνοιξε και τα πρώτα καταστήματά του. Με την πάροδο του χρόνου, δραστηριοποιήθηκε επιτυχημένα τόσο στην χονδρική, όσο και στην λιανική πώληση ποδηλατών, ανταλλακτικών και ρουχισμού για ερασιτέχνες, αλλά και για επαγγελματίες ποδηλάτες.

Σήμερα το δίκτυό του αριθμεί σε εννέα ιδιόκτητα και franchise καταστήματα σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και είναι μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του ποδηλάτου και οτιδήποτε γύρω από αυτό και τον ποδηλάτη.

Από το 2007, ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ έχει αναπτύξει διάφορους τομείς επιχειρηματικότητας έχοντας πάντοτε ως βάση το ποδήλατο και τον ποδηλάτη. Έτσι, εκτός του τμήματος πωλήσεων και επισκευών ποδηλατών έχει δημιουργήσει ομάδες ποδηλασίας πιστεύοντας και προωθώντας ένα άθλημα που είναι από τα κορυφαία και δημοφιλέστερα στην Ευρώπη.

Τα τελευταία τρία χρόνια, έχει δημιουργηθεί και τμήμα διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων με κύριο αντικείμενο το άθλημα της ποδηλασίας. Σε συνεργασία με πολλούς δήμους, συλλόγους και πολιτιστικούς οργανισμούς, ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ διοργανώνει αγώνες δρόμου, ορεινής ποδηλασίας, δεξιοτεχνίας αλλά και ποδηλατοπορείες, εκδηλώσεις (ποδηλατικός γύρος Αμπελόκηπων, Εύοσμου, Μενεμένης, Βόλου, Ελευθέριου Κορδελιού, Θέρμης ,Βallistic cup , Bianchi cup ) με στόχο την προώθηση του αθλήματος, αλλά και γενικότερα του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης.

Εκτός από την εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών δραστηριοτήτων ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ OUTDOOR SPORTS, έχει δημιουργήσει την ηλεκτρονική εφημερίδα www.podilatis.com, και το διαδικτυακό portal με καθημερινή ενημέρωση και σωστή πληροφόρηση για τον ποδηλάτη. Το κοινό έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί για πρόγραμμα αγώνων, συμμετοχές, πληροφορίες για άλλους συλλόγους και σωματεία, ανακοινώσεις, κ.α. Η εταιρεία με μεγάλη επιτυχία και πρώτη στον ποδηλατικό χώρο, δημιούργησε το απόλυτο ηλεκτρονικό κατάστημα www.bike-shop.gr, όπου οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν on-line τις αγορές τους, επιλέγοντας ποδήλατο και εξοπλισμό στις καλύτερες τιμές.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα και μεγάλη γκάμα ειδών εξοπλισμού για τον ποδηλάτη μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της, αλλά και από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα ανά την Ελλάδα. Η ποικιλία των προϊόντων και η συνεργασία με γνωστές εταιρείες όπως BALLISTIC , AUTHOR, DRAGOMIR , CHAIN, REMERX, BIANCHI,CLERMONT  δίνει την δυνατότητα να ικανοποιηθεί οποιαδήποτε ανάγκη του ποδηλάτη, με ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνονται από τους εξειδικευμένους τεχνίτες και με προσιτές τιμές. Όλα τα παραπάνω συνθέτουν το ανταγωνιστικό πλεονεκτήματα της εταιρείας, που την τοποθετεί σε μια από τις πιο κορυφαίες θέσεις στην αγορά του ποδηλάτου. Διατηρώντας αυτή την αρχή, η εταιρεία καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των ποδηλάτων προσφέροντας στους πελάτες της εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη γκάμα προϊόντων και ασυναγώνιστες τιμές.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η εταιρεία επεκτείνεται με δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης ποδηλάτων, αξεσουάρ και ανταλλακτικών, με την επωνυμία  «Ο Ποδηλάτης». Ο δικαιοδόχος στα πλαίσια λειτουργίας του εντός του δικτύου, μπορεί παράλληλα να αυξήσει τα έσοδα του προωθώντας και τα άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει ο όμιλος της μητρικής εταιρείας. Συγκεκριμένα:

-   Εμπόριο αθλητικού ρουχισμού κατά παραγγελία

-   Διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων στην περιοχή ευθύνης του

Ο συνδυασμός της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού, της  οργάνωσης του καταστήματος και της συνεχούς υποστήριξης από τη μητρική, συνθέτουν τα στοιχεία και τη βάση για μια επιτυχή επιχειρηματική λειτουργία.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ FRANCHISE

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζετε ως μέλος της αλυσίδας Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ είναι η εξασφάλιση της απόλυτης και εγγυημένης επιχειρηματικής επιτυχίας και επιπλέον:

>        Εκμεταλλεύεστε την φήμη και το κύρος του σήματος Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, αφού είναι ήδη γνωστό και καταξιωμένο.

>        Χρησιμοποιείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας.

>        Λαμβάνετε αρχική και συνεχή εκπαίδευση καθώς και υποστήριξη σε θέματα πωλήσεων και marketing.

>        Εξασφαλίζετε χαμηλότερες τιμές και καλύτερους όρους συνεργασίας.

>        Λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη σε τεχνικά θέματα – επισκευές ποδηλάτων.

>        Διασφαλίζετε αποκλειστικότητα περιοχής.

>        Διαθέτετε επώνυμα, υψηλού value for money προϊόντα.

Η μητρική εταιρεία παρέχει πλήρη υποστήριξη από την επιλογή σημείου, την κατασκευή και τη λειτουργία του καταστήματός σας, μέχρι τη συνεχή παρακολούθηση, εκπαίδευση και παροχή συμβουλών με στόχο τη συνεχή βελτίωση της κερδοφορίας της επιχείρησης κάθε νέου συνεργάτη.

ΠΡΟΦΙΛ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΩΝ

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία στο κλάδο του ποδηλάτου που αναπτύσσεται με την μέθοδο του franchise. Αναζητά υποψηφίους δικαιοδόχους χωρίς να έχουν την απαραίτητη εμπειρία με τον συγκεκριμένο κλάδο, αλλά να χαρακτηρίζονται από φιλοδοξίες, ικανότητες επικοινωνίας, διάθεση να εργαστούν και να αισθανθούν την σιγουριά και την ευθύνη ότι θα αποτελέσουν τον επόμενο δυνατό κρίκο της αλυσίδας.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): 70 – 120 τμ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 24.000 €

>        ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ: από 1.000 €

>        ΕΠΙΠΛΩΣΗ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: από 3.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 20.000 – 40.000 €

ENTRY FEES: δεν υπάρχουν

ROYALTIES: δεν υπάρχουν

MRK FEES: δεν υπάρχουν

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 7

# SHOP-IN- SHOP ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1994

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2011

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 10

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (ΕΚΤΙΜΗΣΗ): 12

LET'S TALK FRANCHISE