i-gift logo

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα της I-GIFT είναι η πλούσια συλλογή προϊόντων με προτάσεις που καλύπτουν από την ανάγκη ενός μικρού gadget μέχρι την ολοκληρωμένη διακόσμηση χώρου από εξειδικευμένα στελέχη. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 €

FISURA-WEB-PHOTOS-173FISURA-WEB-PHOTOS-516FISURA-WEB-PHOTOS-1338FISURA-WEB-PHOTOS-1398FISURA-WEB-PHOTOS-1621FISURA-WEB-PHOTOS-1886 FISURA-WEB-PHOTOS-2031 FISURA-WEB-PHOTOS-2946

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η I-GIFT ιδρύθηκε το 2010, με τους ιδρυτές της να δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου από το 1990, όταν η άξια της εμπειρίας τους και της γνώσης της δημιούργησε μια εταιρεία σύγχρονη, με όραμα και κέφι για εξέλιξη στον χώρο του δώρου και διακόσμησης.

Ο σκοπός της I-GIFT είναι βασισμένος στις ανάγκες του κοινού της να εκφράζονται μέσα στους ιδιαίτερους χώρους καταστημάτων της.

Η έμπειρη ομάδα της I-GIFT αναζητά, σε όλο τον κόσμο, όλα τα προϊόντα με υπομονή και διάθεση εισάγοντας διαρκώς διαφορετικά και ιδιαίτερα είδη, δημιουργώντας συνεχώς τάσεις πολλαπλής αισθητικής.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα της I-GIFT είναι η πλούσια συλλογή προϊόντων με προτάσεις που καλύπτουν από την ανάγκη ενός μικρού gadget μέχρι την ολοκληρωμένη διακόσμηση χώρου από εξειδικευμένα στελέχη.

Στον ένα χρόνο λειτουργίας της λειτουργούν ήδη 6 καταστήματα I-GIFT σε Ελλάδα και Κύπρο και η συνεχής τους επέκταση αποτελεί στρατηγικό μας στόχο.

-282  GOLDEN I-GIFT-SHOPS-018 kamera-gift-063 PUBLIC2

ΚΛΑΔΟΣ

Ο κλάδος των ειδών δώρου και διακόσμησης, έχει περιέλθει εδώ και μερικά χρόνια σε περίοδο αλλαγής. Όχι μόνο η κρίση, μέσω της οποίας διαφάνηκε η αδυναμία και ο αποπροσανατολισμός των «κλασικών» εταιρειών, αλλά κυρίως η αλλαγή των καταναλωτικών αναγκών και συμπεριφοράς δημιούργησε ένα νέο μοντέλο καταστημάτων, αυτό της I-GIFT. Πλέον, ο κλάδος χαρακτηρίζεται από νέα δεδομένα:

Οι καταναλωτές είναι μικρότεροι σε ηλικία και διαθέτουν νέα, μοντέρνα αισθητική αντίληψη. Επιπλέον, όχι μόνο αναζητούν, αλλά απαιτούν το value for money, τη μοναδικότητα και την χρηστικότητα.
Το προϊοντικό μίγμα οφείλει να είναι «ζωντανό» και «πλούσιο», να ανανεώνεται και να προσφέρει πολλές επιλογές.
Τα ίδια τα καταστήματα οφείλουν να είναι «χαρούμενα» και «σύγχρονα», με εξαίρετη εξυπηρέτηση από ενημερωμένο και νεανικό στελεχιακό δυναμικό.

Τα ανωτέρω δεδομένα, έχουν γίνει αντιληπτά από τους μετόχους της I-GIFT και πλέον έχουν μετουσιωθεί σε ένα δυναμικό δίκτυο καταστημάτων, το οποίο αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

H I-GIFT προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο franchise με πολύ ελκυστικούς όρους το οποίο καλύπτει από τον σχεδιασμό του καταστήματος έως την τελική τοποθέτηση των προϊόντων. Τα προνόμια franchise της I-GIFT δημιουργούν τα εχέγγυα της επιτυχίας και αφορούν:

 • Εξαίρετη εμπειρία μετόχων.
 • Έμπειρη διοικητική ομάδα.
 • Μοντέρνα, λειτουργικά και κυρίως μοναδικά προϊόντα, κατάλληλα τόσο για δώρο, αλλά και ιδιαιτέρως χρηστικά.
 • Προϊόντα σε πολύ καλές τιμές λιανικής.
 • Αναγνωρίσιμο brand με 6 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 • Πολύ μεγάλη και συνεχώς ανανεωνόμενη γκάμα προϊόντων, από τους μεγαλύτερους οίκους στο εξωτερικό.
 • Διαφορετικοί τύποι καταστημάτων ανάλογα με τις περιοχές και την επενδυτική ικανότητα.
 • Πολύ μεγάλο ποσοστό κέρδους.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Οι υποψήφιοι συνεργάτες μας θα πρέπει να έχουν κέφι για εργασία, ένα ελάχιστο κεφάλαιο της τάξης των 30,000 ευρώ, φιλοδοξίες και επικοινωνιακές ικανότητες. Η εκπαίδευση και η υποστήριξη που παρέχει η μητρική εταιρεία τους οδηγούν στην επιτυχία, αρκεί να διαθέτουν αγάπη για το αντικείμενό μας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η μητρική εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα franchise το οποίο επικεντρώνεται στην συνεχή εξυπηρέτηση των συνεργατών – δικαιοδόχων της και καλύπτει πλήρως όλα τα ζητήματα λειτουργίας κάθε καταστήματος που διασφαλίζουν την επιτυχία του, όπως:

 • Σύστημα μείωσης του στοκ, μέσω αναδιανομής των αδιάθετων προϊόντων στο δίκτυο των καταστημάτων.
 • Πανελλήνια διαφήμιση και προωθητικές ενέργειες.
 • Υποστήριξη για την διακόσμηση της βιτρίνας και την τοποθέτηση των προϊόντων εσωτερικά του καταστήματος.
 • Δυνατότητα άμεσης παράδοσης των παραγγελιών.
 • Σύγχρονο λογισμικό εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης.
 • Εκπαίδευση, από το τμήμα ανάπτυξης και λειτουργίας της μητρικής εταιρείας.

ΣΤΟΧΟΙ

Οι στόχοι μας αφορούν στη δημιουργία καταστημάτων σε όλες τις μεγάλες εμπορικές περιοχές στης Ελλάδος, καθώς και σε επιλεγμένες αστικές πόλεις του εξωτερικού. Η θέση του καταστήματος διαδραματίζει σοβαρό ρόλο, καθώς επιδιώκουμε καταστήματα στην καρδιά των αγορών, διότι από τη μια παρατηρείται συρρίκνωση των εμπορικών περιοχών και από την άλλη οι εμπορικές μισθώσεις έχουν πλέον μικρότερες απαιτήσεις, γεγονός που επιτρέπει την άμεση κερδοφορία.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 €

ENTRY FEES: από 2,800 €

Royalties: 5% επί των αγορών

Ελάχιστος χώρος καταστήματος: 35 τ.μ.

Δυνατότητα Χρηματοδότησης μέσω leasing: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΟΣΒΕΣΗ σε μήνες (εκτίμηση): 8

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 6

LET'S TALK FRANCHISE