sticky

Το Νο1 brand στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, με αυτοκόλλητα τοίχων, με επένδυση από 20,000 €. Η STICKY έχει διαμορφώσει την πλέον σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση, υποστηρίζοντας τους δικαιοδόχους του τόσο με ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες σε ΜΜΕ, διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα, όσο και μέσω ενός οργανωμένου συστήματος franchise που διασφαλίζει εύρυθμη λειτουργία από την πρώτη μέρα και τεκμηριωμένα υψηλές αποδόσεις.

Τα καταστήματα STICKY παρέχουν τις πλέον καινοτόμες και φρέσκιες προτάσεις για την εναλλακτική διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Το brand STICKY μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πλέον καταξιωμένα και γνωστά ονόματα στο χώρο της διακόσμησης, με αναφορές στα πλέον έγκριτα περιοδικά και με άνω των 95,000 likes στο facebook. Το, δε, ηλεκτρονικό κατάστημα www.sticky.gr χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κλάδο του και αποτελεί το Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και ranking sites.

Κύριο προϊόν τα αυτοκόλλητα STICKIES®, μετατρέπουν στην στιγμή τους τοίχους, χωρίς τον μπελά του βαψίματος ή της ταπετσαρίας. Ελεγμένα για την αντοχή και την ποιότητα τους, μη τοξικά, ειδικά σχεδιασμένα για να αφαιρούνται γρήγορα και εύκολα, διαρκούν χρόνια χωρίς ζημιά στο βάψιμο των τοίχων σας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των STICKY διαμορφώθηκε ώστε να καλύπτει πλήρως τις σημερινές ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της ένα ολοκληρωμένο πακέτο αρχικής καθοδήγησης και συνεχούς υποστήριξης. Κάθε κατάστημα STICKY με κύριο προϊόν τα αυτοκόλλητα τοίχου STICKIES® καθώς και με μια μεγάλη γκάμα από είδη διακόσμησης όπως πίνακες, παραβάν, φωτοταπετσαρίες και χρηστικά design αντικείμενα, απευθύνεται σε ένα ευρύ target group, βασιζόμενο στο ηγετικό brand STICKY, στο ισχυρό διαφημιστικό πλάνο της μητρικής εταιρείας, χωρίς αποθέματα και με υψηλά ποσοστά κέρδους που αναπτύσσεται ταχέως σε κάθε τοπική αγορά και διασφαλίζει κερδοφορία και εξαίρετα οικονομικά αποτελέσματα για τους ιδιοκτήτες – δικαιοδόχους του.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Το Σύστημα Franchise των STICKY χαρακτηρίζεται από μοναδικά προνόμια που διασφαλίζουν την επιτυχία των συνεργατών τους και δημιουργούν μόνιμες σχέσεις αμοιβαίου οφέλους και ανάπτυξης:

 • Ηγετικό και ευρέως αναγνωρίσιμο brand.

 • Πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια από τη μητρική εταιρεία σε τηλεόραση (π.χ. Ant1, Star, Alpha, Σκάϊ κ.α.), σε ραδιόφωνο, σε περιοδικά (Vogue, Elle, madame FIGARO, oikia & διακόσμηση, DECOration, COSMOPOLITAN, ιδανικό σπίτι, ATHENS voice, marie Claire, Παιδί και νέοι γονείς, ιδέες και λύσεις για το σπίτι κ.α) , αλλά και σε google adwords με το μεγαλύτερο budget στον κλάδο και όχι μόνο, γεγονός που την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις διαφημιζόμενων στο google καθιστώντας την παράλληλα, μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες πανελλαδικά.

 • Ιδιαίτερα ισχυρή διείσδυση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, με το www.sticky.gr Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και ranking sites και τη facebook page με άνω των 70,000 likes, γεγονός που σας προσδίδει εξαιρετική διαφημιστική προβολή.

 • Ύπαρξη υφιστάμενου πελατολογίου ανά περιοχή, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 • Η νούμερο ένα επιλογή στη μοντέρνα διακόσμηση τοίχων.

 • Ο πιο απλός, οικονομικός και γρήγορος τρόπος να αλλάξετε τον χώρο σας και ταυτόχρονα την διάθεσή σας!

 • Ευρύ target group, με εφαρμογές σε κάθε χώρο, από οικίες, μέχρι καφετέριες, γραφεία, ξενοδοχειακές μονάδες κ.λπ.

 • Προϊόντα κατ' αποκλειστικότητα σε τεράστια γκάμα, εξαιρετικής ποιότητας.

 • Τεράστιο πλήθος σχεδίων που συνεχώς ανανεώνονται σε κάθε διάσταση και σε κάθε χρωματισμό και κυρίως με την δυνατότητα για custom(προσωποποιημένων) σχεδίων που επιθυμούν οι πελάτες.

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους

 • Μηδενικό απόθεμα - προμήθεια προϊόντων κατά παραγγελία.

 • Ελάχιστος χρόνος παράδοσης, αυθημερόν για Αττική και εντός 24h για επαρχία.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση.

 • Διαμόρφωση του καταστήματός σας σε λίγες ημέρες από συνεργεία της μητρικής εταιρείας.

 • Πλήρης αρχική εκπαίδευση απο εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο το εύρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας, που καλύπτει τις γνωστικές ανάγκες σας για το προϊόν, τον χειρισμό των πελατών, τη μηχανογράφηση, τα λογιστικά κ.λπ.

 • Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τάσεις στον κλάδο, για νέα προϊόντα και υλικά.

 • Αποκλειστικότητα γεωγραφικής περιοχής.

 • Οργανωμένο σύστημα υποστήριξης του καταστήματός σας, με την χρήση εξελιγμένου μηχανογραφικού συστήματος (ERP).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καταστήματα STICKY διαθέτουν τη μεγαλύτερη γκάμα σε αυτοκόλλητα τοίχου, στη καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή, σε μεγέθη και χρώματα, ακόμη και σε σχέδια της επιλογής σας, διπλής όψης, φτιαγμένα από βινύλιο, που τους προσδίδει το πλεονέκτημα της πολύ εύκολης τοποθέτησης και καθαρισμού, όταν θελήσετε να τα αντικαταστήσετε! Επιπλέον, διαθέτουν μια σειρά από χρηστικά είδη διακόσμησης όπως πίνακες, παραβάν, μαξιλάρια και προσωπικά αξεσουάρ από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.

Τα αυτοκόλλητα STICKIES® περιλαμβάνουν σχέδια για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, σχέδια για παιδικά και βρεφικά δωμάτια, για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια του σπιτιού, γεωμετρικά, floral, με σύμβολα, με βελούδινη υφή, αυτοκόλλητα πόρτας, πίνακες και πολλά άλλα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το κύριο προϊόν των καταστημάτων STICKY, τα αυτοκόλλητα τοίχου STICKIES® χαρακτηρίζονται από συγκριτικά πλεονεκτήματα που δικαίως έχουν αναδείξει το brand STICKY στην αγορά:

Εξαίρετη ποιότητα υλικών, φτιαγμένα από ανθεκτικό, ματ αυτοκόλλητο φύλλο βινυλίου σε αντίθεση με τα χαμηλής ποιότητας και κόστους χάρτινα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν ευρέως και συνήθως προκαλούν ζημιές στους τοίχους. Έτσι τα σχέδια των STICKIES® δίνουν την εντύπωση ότι είναι βαμμένα στον τοίχο!

Εύκολη τοποθέτηση, τα STICKIES® τοποθετούνται πανεύκολα, ακόμα και σε ελαφρώς σαγρέ τοίχο. Διπλής όψεως, μπορείτε να τα κολλήσετε και σε βιτρίνα ή τζάμι!

Εύκολος καθαρισμός, με απλά ένα ελαφρώς υγρό πανί!

Εύκολη αφαίρεση, ακόμη και μετά από χρόνια, η αφαίρεση γίνεται πολύ εύκολα, χωρίς σημάδια ή υπολείμματα, καθώς χρησιμοποιούν μια ελαφριά κόλλα με ειδική σύνθεση που δεν μεταφέρεται ποτέ στις επιφάνειες!

Εγγύηση 5 ετών, χωρίς έκθεση σε βροχή και ηλιακές ακτίνες θα κρατήσουν όμως ακόμη περισσότερο!

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 60

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,000 €

(περιλαμβάνει διαμόρφωση, επίπλωση/εξοπλισμό, αρχικό εμπόρευμα, entry fees)

ROYALTIES: 5%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 8

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: (ΓΛΥΦΑΔΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Ν. ΙΩΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2009

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2012

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

LET'S TALK FRANCHISE