Start Franchise

MEDIA

H Media Strom, ηγείται στην αγορά στρωμάτων πάνω από 40 χρόνια, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ύπνου στους πελάτες της. Από το 1967 μέχρι και σήμερα, εκατομμύρια καταναλωτές την εμπιστεύονται για την αξιοπιστία, την αξεπέραστη ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων της. Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της «συνώνυμο του καλού ύπνου». ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 100.000 €

 

Η Media Strom είναι η εταιρεία που γνωρίζει πώς να επενδύει αποτελεσματικά στη γνώση, στην εμπειρία, στους ανθρώπους, στην ποιότητα και, πάνω απ' όλα, στο μέλλον. Δεν είναι τυχαία τα μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης των πωλήσεων που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά, να αναφερθεί ό,τι κατά την περίοδο 2000-2009 σημειώθηκε αύξηση πωλήσεων 324%.

Το 2006 η Media Strom απέσπασε μια σημαντική διεθνή διάκριση και κατέλαβε την 266η θέση ανάμεσα στις Europe's 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια εξέχουσα θέση στη λίστα της Statbank για τις εταιρείες «Διαμάντια του Ελληνικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας». Το δε 2008 της απενεμήθη η Εθνική Διάκριση Επιχειρηματικής Αρίστευσης από το Υπουργείο Ανάπτυξης!

Το 2008 σε διεθνή έρευνα της Αγγλικής Εταιρείας Plimsoll, η Media Strom διακρίνεται για το ύψος των πωλήσεών της και το ρυθμό ανάπτυξής της και καταλαμβάνει την 29η θέση διεθνώς, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας στρωματοποιίας.

Η εταιρεία αντιμετωπίζει την κρίση που έγινε ήδη αισθητή μέσα στο 2009, με περαιτέρω ανάπτυξη. Έτσι σήμερα παρά τους χαλεπούς καιρούς και κόντρα στα σημεία των καιρών, εξακολουθεί να επιμένει ελληνικά και συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα.. Ήδη αυτή την στιγμή υλοποιείται το πλέον φιλόδοξο έργο της, με το χτίσιμο του νέου της εργοστασίου σε μια έκταση 33.000 τ.μ. στο Μαρκόπουλο Αττικής, το οποίο θα στεγάσει :

τις πλέον σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στρωμάτων και συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου, τις τελευταίου τύπου υπηρεσίες logistics, που θα επιτρέπουν την πλήρη αυτοματοποίηση στην αποθήκευση, αναζήτηση εμπορευμάτων και φόρτωση για διανομή, τα νέα γραφεία της εταιρείας, καθώς και το πολύ άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο R & D για τη Δοκιμή της αντοχής, της ορθοπεδικότητας & της ανατομικότητας των στρωμάτων.

media3 media4 media1 media2

MEDIA STROM: ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕΣΩ FRANCHISING

Η Media Strom πιστεύοντας πρωτίστως στην απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών και των πελατών της, προσφέρει στους franchisees της όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να τους οδηγήσει αποτελεσματικά στην επαγγελματική επιτυχία. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, τότε η Media Strom είναι η καλύτερη και η πιο έξυπνη επιλογή για εσάς!

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 150-300

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 20.000€ - 30.000€

ENTRY FEES: 20.000 € - 30.000 €, ανάλογα με την περιοχή

ROYALTIES: δεν απαιτούνται

MRK FEES: 2% πανελλήνια διαφήμιση, 2%τοπική προώθηση

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): -

# ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 29

# FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ :19

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1967

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2006

 

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: -

 

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

 

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: -

 

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: -

 

Ανάπτυξη

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ:  Η Media Strom ενδιαφέρεται να επεκτείνει το δίκτυο franchising σε όλες τις επαρχειακές πρωτεύουσες .