ellies

Η Ellie's Speaking Roses καινοτομεί και παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες εκτύπωσης και χάραξης υλικών όπως το δέρμα, το πλαστικό, το ξύλο, το γυαλί και το λουλούδι δημιουργώντας μοναδικά και πρωτότυπα προσωποποιημένα δώρα για τους πιο απαιτητικούς πελάτες, που αναζητούν κάτι το ξεχωριστό. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35.000€

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

H εταιρεία Ellie’s Speaking Roses είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Speaking Roses International στην Ελλάδα. Η Speaking Roses είναι παγκόσμιοι ιδρυτές και δημιουργοί μιας αποδεδειγμένης μεθόδου ανάγλυφης εκτύπωσης σε ολοζώντανα και φρεσκοκομμένα λουλούδια αλλά και χάραξης διαφόρων υλικών όπως το γυαλί, το ξύλο, το δέρμα έχοντας  μεγάλη γκάμα προσωποποιημένων δώρων. Είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία νομίμως αναγνωρισμένη για την παραγωγή, πώληση και εκτύπωση προσωπικών μηνυμάτων ή εικόνων στα πέταλα λουλουδιών αλλά και σε άλλα είδη όπως κεριά, κοχύλια, χαρτί κα.

Η Ellie's Speaking Roses αποφάσισε να ξεκινήσει την ανάπτυξη του δικτύου της μέσω franchise στην Ελλάδα και να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους να αποκτήσουν την επαναστατική μέθοδο του συγκεκριμένης υπηρεσίας. Γι'αυτό το λόγο δημιούργησε το πρόγραμμα «Επιχείρηση στο Κουτί», όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να γίνει εξουσιοδοτημένος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ellie's Speaking Roses στην περιοχή που τον ενδιαφέρει. Ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee δεν θα αποκτήσει μόνο τον εξοπλισμό, αλλά και τα απαραίτητα εφόδια και υλικά για να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση. Η εταιρεία παρέχει στρατηγικές marketing και δημοσίων σχέσεων προσφέροντας πιστοποιημένες τεχνολογίες και εξοπλισμό για υψηλή και χαμηλή παραγωγή όπως και υλικό marketing, σπουδαίες μεθόδους και τεχνικές, εξατομικευμένη εκπαίδευση και υποστήριξη για την σωστή λειτουργία της επιχείρησης.

EΥΚΑΙΡΙΑ

Η δυνατότητα τοποθέτησης μιας εικόνας, από το εταιρικό σήμα μέχρι και προτάσεις γάμου σε φρεσκοκομμένα λουλούδια αλλά και σε άλλα είδη, ανοίγει τη πόρτα σε ένα διαφημιστικό κόσμο που μόλις αρχίζει να ξεδιπλώνει τις ικανότητές του. Η Ellie's Speaking Roses αναπτύσσει την ικανότητα να τυπώνει εταιρικά σήματα, φωτογραφίες, μηνύματα και άλλων ειδών εικόνες σε φρεσκοκομμένα λουλούδια και όχι μόνο, ανακαλύπτοντας ότι έχει βρει και άλλους τομείς αγοράς. Η Ellie's Speaking Roses ανταποκρίνεται σε ανθρώπους που χρειάζονται προϊόντα για την επιχείρηση τους, την αγορά δώρων, για την εταιρική αναγνώριση και απόκτηση κινήτρων, όπως επίσης και για την αγορά ευχητηρίων καρτών.

Η εταιρεία συνδυάζει την ομορφιά και την ποιότητα, του να προσφέρεις δώρο με την προσωπική πινελιά της ευχετήριας κάρτα. Το να είσαι ιδιοκτήτης μιας Ellie's Speaking Roses επιχείρησης σε τοποθετεί στο κέντρο μιας συνδυασμένης αγοράς τουλάχιστον 50 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως. Κι ενώ η Speaking Roses έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον στις Η.Π.Α. και διαφόρων διασήμων, η ευκαιρία της να εξυπηρετεί τοπικές και μεγαλύτερες αγορές παραμένει ανεκμετάλλευτη. Η Speaking Roses αποτελεί το τέλειο προϊόν για τις ακόλουθες περιστάσεις: Γενέθλια, Επέτειοι, Συγχαρητήρια, Εταιρικά Δώρα, Εργασιακή Αναγνώριση Υπαλλήλων, Προτάσεις Γάμου, Εράνους, Οικογενειακές Συγκεντρώσεις, Απόκτηση Εναυσμάτων & Κινήτρων, Λανσάρισμα καινούργιων προϊόντων, Επισκέψεις σε Νοσοκομεία, Baby Showers ή Σημαντικές Ανακοινώσεις, Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, Ξενοδοχειακά Πακέτα για Ρομαντικές Αποδράσεις, Επιδείξεις Προϊόντων στο Σπίτι, Αποφοιτήσεις, Προώθηση Προϊόντων, Γαμήλιες Τελετές, Χορούς, Επίσημους Χορούς, Ειδικές Εκδηλώσεις, Διακοσμητικά, Εγκαίνια, Εκκλησιαστικές Εκδηλώσεις, Προσκλήσεις, Αναγνώριση/ Βραβεία, Αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, Επίσημες Εκδηλώσεις. Η λίστα δεν συμπεριλαμβάνει γιορτές, όπως η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου ή η Γιορτή της Μητέρας. Η δυναμική της αγοράς είναι τεράστια και η περίοδος είναι πιο ευνοϊκή για να ξεκινήσετε το δικό σας επαγγελματικό εγχείρημα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Με την είσοδο στο σύστημα συνεργασίας Ellie's Speaking Roses o συνεργάτης - franchisee κερδίζει:

  • Ένα εδραιωμένο όνομα, συνώνυμο με την ποιότητα, τη διαχρονικότητα και την αξιοπιστία.
  • Το δικαίωμα αποκλειστικότητας εμπορίας και διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας στην προκαθορισμένη γεωγραφική περιοχή που δραστηριοποιείται.
  • Τη βοήθεια στη σωστή επιλογή θέσης και ολοκληρωμένο σχεδιασμού του καταστήματος.
  • Την εκπαίδευση, τόσο τη δική του, όσο και του προσωπικού του πριν και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του καταστήματος.
  • Την παροχή ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής και προώθησης του καταστήματος, αλλά και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα τοπικής διαφήμισης και οργάνωσης τοπικών προωθητικών ενεργειών.
  • Την πρόσβαση σε στοιχεία ερευνών αγοράς και ανάπτυξης πωλήσεων.
  • Τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών και την προμήθεια σωστών πρώτων υλών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών.
  • Τη δημιουργία μιας δυναμικής σχέσης με τον franchisor, πέρα από τα στενά όρια της εμπορικής συνεργασίας.
  • Την Ελαχιστοποίηση του ρίσκου αποτυχίας στα πρώτα βήματα, μέσα από ένα concept επιτυχώς δοκιμασμένο στην πράξη.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αξιοπιστία. Η Ellie's Speaking Roses είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία νομίμως αναγνωρισμένη για την παραγωγή, πώληση, εκτύπωση και χάραξη προσωπικών μηνυμάτων ή εικόνων στα πέταλα λουλουδιών.

Εξειδίκευση. Η εμπειρία της Ellie's Speaking Roses καθιστά την αυθεντία της ανάγλυφης εκτύπωσης και χάραξης σε υλικά όπως το δέρμα, το πλαστικό, το ξύλο, το γυαλί και το λουλούδι δημιουργώντας προσωποποιημένα δώρα.

Ποιότητα. Η Ellie's Speaking Roses διαθέτει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών στην αγορά , επιτυχαίνοντας το best value for money, αφού τα συνδυάζει με αξιοπιστία, ξεχωριστά design και ελκυστικές τιμές.

Συνέπεια. Η Ellie's Speaking Roses τηρεί ότι υπόσχεται και προσφέρει μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της με κύριο γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση τους.

Υποστήριξη. Η Ellie's Speaking Roses στηρίζει τους franchisees της είτε προσφέροντας τεχνική υποστήριξη ή δημιουργώντας το σωστό υλικό marketing, όχι μόνο για να επιτύχουν αλλά και για υπερβούν τις προσδοκίες τους.

Εκπαίδευση. Η Ellie's Speaking Roses με την πολύχρονη εμπειρία της, παρέχει καθοδήγηση από την αρχή μέχρι το τέλος, προσαρμόζοντας την εκπαίδευση των συνεργατών της, στις ανάγκες της αγοράς και δίνοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται όχι μόνο για να επιβιώσουν αλλά και να διακριθούν.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 20

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 19.500€ έως 35.000€

Διαμόρφωση: ανάλογα με τ.μ.

ENTRY FEES:ανάλογα με την περιοχή

ROYALTIES: ανάλογα την περιοχή /μήνα(μετά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας)

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 18

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΑΜΕΡΙΚΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2000

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2010 (ΕΛΛΑΔΑ)

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1-2

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

LET'S TALK FRANCHISE