Best of Franchise!
Franchise Start Ups!
Νέα & Εξελίξεις
Διασφαλίστε την επιτυχία!

Gatsoulis Logo

Η αλυσίδα Gatsoulis προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση επιχειρηματικής δραστηριότητας ανάπτυξης μέσω franchise, που γνώμονα έχει το χαμηλό ρίσκο και την υψηλή απόδοση για τον επιχειρηματία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή πλήρη πρόσβαση σε εξειδικευμένα προϊόντα ποδηλασίας ανώτερης ποιότητας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η πρόταση franchise της Gatsoulis ανοίγει την πόρτα σε έναν επιχειρηματικό χώρο που γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη, καθώς οι οικονομικοκοινωνικές συνθήκες σήμερα ευνοούν τη χρήση του ποδηλάτου, που κερδίζει σταθερά έδαφος και φανατικούς οπαδούς. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 €

Το ολοκληρωμένο πακέτο franchise Gatsoulis περιλαμβάνει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος Gatsoulis, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας προϊόντων, την αρτιότητα του εξοπλισμού, την άμεση εξυπέρητηση, το know-how, την ουσιαστική υποστήριξη και την αξιοπιστία. Προσφέρουμε ένα ισχυρότατο σήμα και ένα σύστημα συνεργασίας που αποτελεί την καλύτερη δυνατή αφετηρία για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της λιανικής αγοράς των ποδηλάτων.

Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο συνεργασίας έχει δομηθεί σε μια βάση win-win. Θέλουμε να πετύχετε γιατί το εγχείρημα είναι ομαδικό! Οι όροι συνεργασίας έχουν καταρτιστεί βάσει αυτής της λογικής και δίνουν την ευκαιρία στον franchisee να ξεκινήσει με χαμηλή επένδυση μια επιχειρηματική δραστηριότητα που θα του αποδώσει άμεσα. Η εταιρία Gatsoulis θα είναι δίπλα σας με όλη την απαραίτητη στήριξη, και με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς στις καλύτερες τιμές χονδρικής για την Ελλάδα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

gatsoulis1

Ιστορικό

Η ηγετική θέση της Gatsoulis στην αγορά του ποδηλάτου δεν ήρθε τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, επαγρύπνησης και στενής παρακολούθησης των τάσεων της αγοράς. Με γνώμονά μας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών κάθε ποδηλάτη, εμπλουτίζουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας, αναζητούμε βέλτιστες μεθόδους επιχειρηματικής δράσης και διευρύνουμε τους ορίζοντες των συνεργασιών μας.

Η ιστορία της επιτυχίας μας ξεκινάει το 1955 στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, όταν ο Αριστοφάνης Γατσούλης δημιουργεί κατάστημα γενικού εμπορίου, με ρούχα, παπούτσια, ποδήλατα και ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων. Κερδίζει γρήγορα την αναγνώριση της τοπικής αγοράς και το 1962 μεταφέρεται στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, σε μια προσπάθεια δραστηριοποίησης σε μεγαλύτερη αγορά.

Το 1978 δημιουργείται η εταιρεία Α. ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ κ' ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα την οδό Θεσσαλονίκης 8 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Στην εταιρεία συμμετέχουν ο Στέφανος και ο Αριστοτέλης, παιδιά του Αριστοφάνη. Σταδιακά η εταιρεία αρχίζει τις εισαγωγές από την Ιταλία και την Ταϊβάν. Το 1985 ιδρύεται παράλληλα μία δεύτερη εταιρεία, η ΑΦΟΙ Γατσούλη Ο.Ε., η οποία δημιουργεί επανάσταση στο χώρο της, εισάγοντας αποκλειστικά και διαθέτοντας τα ποδήλατα GT σε όλη την Ελλάδα. Αρχίζει παράλληλα να δημιουργείται ένα δίκτυο χονδρικής πώλησης με σταθερά ανοδική πορεία.

Το 1991 ο Στέφανος Γατσούλης αναλαμβάνει την προεδρία της εταιρίας, και με στόχο πάντα την δημιουργία μιας νέας αναβαθμισμένης αγοράς, επεκτείνει την εισαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης από όλη την Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Η παρουσία βελτιωμένου εμπορεύματος στην αγορά, καθώς επίσης και η υποστήριξη αυτού μέσω προβολής σε περιοδικά και ποδηλατικούς αγώνες, κάνει αίσθηση στο χώρο της ποδηλασίας.

Την επόμενη δεκαετία η επιχείρηση παρουσιάζει ραγδαία εμπορική ανάπτυξη και καθιερώνεται μεταξύ των πρώτων στο χώρο της δημιουργώντας ένα δίκτυο επτά καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Αττική. Το 2001 δημιουργούνται οι νέες εγκαταστάσεις του τμήματος χονδρικής πώλησης στην οδό Βυτίνης 26 στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνολικής έκτασης 2.500 τμ. Παράλληλα, η εταιρία δημιουργεί ένανέο brandnameστο χώρο του ποδηλάτου, με την εμπορική επωνυμία SECTOR.

Σήμερα, η επιχείρηση με νομικό τίτλο Σ. Γατσούλης ΕΠΕ απασχολεί περισσότερα από 35 άτομα μόνιμο προσωπικό, ενώ το δίκτυο χονδρικής αυτή τη στιγμή αριθμεί 600 σημεία πώλησης σ' όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Το 2012, παρ' όλες τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η χρονιά την βρίσκει κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά και μια απόλυτα υγιή επιχειρηματική βάση, με υποδομές υψηλών προδιαγραφών και, κυρίως, με σχέσεις ουσιαστικής εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προμηθευτές & συνεργάτες μας.

Η 3η γενιά Γατσούλη κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη! Με στόχο τη διαρκώς αναβαθμισμένη παρουσία των προϊόντων της στην αγορά, συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοπορεί. Με όχημα τη βαθιά εμπειρία και γνώση της, σχεδιάζει το επόμενο βήμα. Χαράζει ανθρωποκεντρικές στρατηγικές που σέβονται τους πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες.

Είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο franchise καταστημάτων Gatsoulis, που θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη, αλλά και του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία.

Αντιπροσωπείες

 Η Gatsoulis είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των:

Abus, Avid, Bellelli, Continental, Ducati, Esperia, Fondriest, FSA, GT Bicycles, Italwin, Leader, Limar, Mavic, MBM, Mi.Gi, Nirve, Northwave, Olympia, Peruzzo, Quarq, Regina, RockShox, Rudy Project, Schwinn, Sector Bikes, Selle Bassano, Selle Monte Grappa, Selle SanMarco, Sigma Sport, Slime, Sram, Torpado, Truvativ, Zipp.

Δίκτυο Καταστημάτων

Θεσσαλονίκης 8 (8ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας)

Νέα Φιλαδέλφεια, Αττικής

Τηλ.: 210 2583261, 210 2530412, 210 2512779

Fax: 210 2533960

Γ' Σεπτεμβρίου 37 & Στουρνάρη

Αθήνα

Τηλ.: 210 5233198

Εθν. Αντιστάσεως 39-41 Πλ. Ιπποδαμείας,

Πειραιάς, Αττικής

Τηλ.: 210 4227551

Λεωφ. Θησέως 3

Νέα Ερυθραία, Αττικής

Τηλ.: 210 6228019

Αναγεννήσεως 54

Μεταμόρφωση, Αττικής

Τηλ.: 210 2833773

Θηβών 304

Αιγάλεω, Αττικής

Τηλ.: 210 5692716

Χαλανδρίου 23

Αγία Παρασκευή, Αττικής

Τηλ.: 2106393835

Λεωφ. Βουλιαγμένης 109

Γλυφάδα

Τηλ.: 210 9618950

Ιάσονος 25, Βόλος

Τηλ.: 24210 39392

Λεωφ. Καραμανλή

Στάση Χαρούλα, Αρτέμιδα (Λούτσα)

Τηλ.: 22940 88660

Facts

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 80,000 €

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ και άνω

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από 30,000 €

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: ανάλογα της κατάστασης του ακινήτου

ENTRY FEES: ανάλογα την περιοχή

ROYLATIES: 0%

MRK FEES: 1%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 10