melissotopos logo

Η εταιρεία Μελισσότοπος Bee Place ιδρύθηκε το 2012 στην Πάτρα με αντικείμενο τα προϊόντα της κυψέλης προσφέροντας μεγάλη ποικιλία μελιών από όλη την Ελλάδα, γύρη, βασιλικό πολτό, βάμματα πρόπολης και κηραλοιφές, παραδοσιακά γλυκά και σπιτικές μαρμελάδες, βότανα και φυσικά καλλυντικά σε εξαιρετική ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές. Σήμερα αριθμεί σε 13 καταστήματα με αρχική επένδυση από 15,000 Ευρώ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η Μελισσότοπος - BeePlace σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς παρέχει προϊόντα της ελληνικής φύσης, υψηλής διατροφικής αξίας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Η σειρά των προϊόντων της μέλισσας αποτελεί την πλέον αστείρευτη και απίστευτη πηγή ενέργειας, με ανυποψίαστες ευεργετικές ιδιότητες για την πνευματική, σωματική υγεία και ομορφιά. Πρόκειται για ένα καινοτόμο επιχειρηματικό concept με δραστηριοποίηση σε ένα κλάδο με αυξητικές τάσεις.

melissotoposA meli TRI 4222

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το πρώτο κατάστημα Μελισσότοπος - BeePlace άνοιξε τις πόρτες του, αρχές Οκτωβρίου του 2012 στην Πάτρα, ως το μοναδικό στην πόλη εξιδεικευμένο κατάστημα για τους πελάτες που επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα της κυψέλης και άλλων συναφών προϊόντων σε μεγάλη ποικιλία, άριστη ποιότητα και τιμή. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχοντας κατακτήσει το Πατρινό κοινό, η εταιρεία αποφασίζει να αναπτυχθεί, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όσους συμμερίζονται τις αξίες της να συνεργαστούν μαζί της μέσω franchise.

Η Μελισσότοπος είναι η εταιρεία που έκανε την καινοτομία συνδυάζοντας το παραδοσιακό παντοπωλείο με το μοντέρνο design και την παροχή υγιεινών προϊόντων της μέλισσας. Το κατάλληλο περιβάλλον και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, παρέχουν στον πελάτη ένα γευστικό ταξίδι καθώς και πλήρη ενημέρωση για την θεραπευτική αξία των προϊόντων της κυψέλης.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Ο Μελισσότοπος χαράζει στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου του μέσω franchise και παρέχει στους συνεργάτες - franchisees, όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια πετυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση. Προσφέροντας συγκεκριμένα:Καινοτόμα ιδέα με αυξητικές τάσεις

 • Χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης

 • Χωρίς μηνιαίες χρεώσεις (royalties & advertising fees)

 • Εδραιωμένο όνομα , συνώνυμο με την ποιότητα, την διαχρονικότητα και την αξιοπιστία.

 • Αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Υποστήριξη και καθοδήγηση στην σωστή επιλογή θέσης και διαμόρφωσης του καταστήματος.

 • Ελαχιστοποίηση του ρίσκου της αρχικής επένδυσης μέσα από ένα concept επιτυχώς δοκιμασμένο στην πράξη.

 • Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα λειτουργιάς του καταστήματος.

 • Άριστη ποιότητα προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Στήριξη της Ελληνικής αγοράς και των Ελληνικών προϊόντων.

 • Πλήρη γνώση επιλογής και συνεργασίας με Έλληνες παραγωγούς για την απ' ευθείας προμήθεια φρέσκου Ελληνικού και μόνο, μελιού, γύρης και βασιλικού πολτού καθώς και εταιρειών για την προμήθεια εκλεκτών παραδοσιακών προιόντων.

meli new 01 meli new franchise

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 • Επιλογή συσκευασίας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

 • Δυνατότητα γευστικής δοκιμής των προϊόντων, πριν την αγορά τους.

 • Ενημέρωση των πελατών για τις ευεργετικές ιδιότητες των προιόντων της μέλισσας.

 • Συνεχή υποστήριξη καθ'όλη την διάρκεια της συνεργασίας.

 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

 • Εκπαίδευση σε θέματα λειτουργίας & προϊόντων.

 • Στήσιμο του καταστήματος της αρχικής παραγγελίας σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας.

 • Τα προϊόντα έχουν πιστοποιητικά ελέγχου ποιότητας, σε συνεργασία με πιστοποιημένα εργαστήρια ελέγχου τροφίμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο ΕΦΕΤ.

ΔΙΚΤΥΟ

Το 2012, η εταιρεία Μελισσότοπος με μεγάλη επιτυχία μονοπώλησε την τοπική αγορά της Πάτρας και αποφάσισε ότι είναι πλέον πλήρως προετοιμασμένη να επεκταθεί μέσω franchise. Μέσα σε διάστημα 3 χρόνων και μετά από δεκάδες αιτήσεις ενδιαφέροντος ,ανέπτυξε το δίκτυό της με 13 καταστήματα στις περιοχές: Νέος Κόσμος, Μαρούσι, Καλλιθέα, Πειραιάς , Χαλάνδρι , Ζωγράφου, Πετρούπολη, Παγκράτι και Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα καθώς και στην Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη και Ηράκλειο Κρήτης.

meli new 02 meli new 03

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς και ελληνικές εταιρείες, τα καταστήματα Μελισσότοπος - BeePlace προσφέρουν μεγάλη ποικιλία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων:

 • Μέλι (Θυμαρίσιο, Ελάτης, Ανθέων και Κωνοφόρων , Ασφάκας, Ερείκης, Πορτοκαλιάς, Βαμβάκι, Βελανιδιά, Πεύκου, Ευκάλυπτου, Αγκαθιού, Ανθυλλίδος, Κουμαριάς, Ανθέων με κρόκο Κοζάνης, Ανθέων με ξηρούς καρπούς, Ανθέων με μαστιχέλαιο Χίου κ.τ.λ.)*

 • Βασιλικό πολτό - νωπή γύρη - Αμβροσία

 • Βάμματα Πρόπολης-ποικιλία κηραλοιφών

 • Παραδοσιακά γλυκά – σπιτικές μαρμελάδες

 • Βότανα

 • Φυσικά καλλυντικά- σαπούνια ελαιολάδου

 • Ρακόμελο, Μελιτόκρασο, Τεντούρα

 • Προτάσεις πρωινού, ταχίνι, φυστικοβούτυρο, μούσλι, παστέλια, μπάρες δημητριακών κ.λπ.

 • Είδη δώρων

Το μέλι από την αρχαιότητα έχει αναγνωριστεί για τις ευεργετικές επιδράσεις του, στον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με νέες και επίσημες έρευνες έχει τεκμηριωθεί η υψηλή ενεργειακή και θρεπτική αξία και αποτελεί βασικό συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι αδιαμφισβήτητη η αντιοξειδωτική του δράση συμβάλλοντας ευεργετικά τόσο στην σωματική όσο και πνευματική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με συνεχή έλεγχο και σταθερή συνεργασία η εταιρεία προμηθεύεται προϊόντα από τους καλύτερους έλληνες μελισσοκόμους και από όλη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικά από περιοχές όπως: Φωκίδα, Λακωνία, Αρκαδία, Αχαΐα, Λευκάδα, Ηλεία, Εύβοια, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη κ.λπ.

Η Μελισσότοπος μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς, έχει εντάξει στα καταστήματα μεγάλη γκάμα εκλεκτών και επιτυχημένων προιόντων από λοιπές συνεργαζόμενες εταιρείες.

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ FRANCHISEE

Η Μελισσότοπος αναζητά συνεργάτες από όλη την ελληνική επικράτεια που έχουν όρεξη να εργαστούν, άτομα με κριτική σκέψη, δραστήρια, με αποφασιστικότητα, που διαθέτουν ομαδικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας.

melissotoposB

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 25 - 30

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση & εξοπλισμός: 10.000€

Αρχικό εμπόρευμα: 5.000€

ENTRY FEES: 5.000€

ROYALTIES: 0%

MRK FEES: 0%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 18

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 13

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2012

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2013

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 10

Ανάπτυξη

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ : 12

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

FA2015

LET'S TALK FRANCHISE