marble logo

Το concept των καταστημάτων marble - «Ο κόσμος της χάντρας» καλύπτει ένα κενό στην αγορά των πρώτων υλών για την κατασκευή accessories για γυναίκες και άντρες. Η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης στην Ελλάδα προτείνει την πιο έξυπνη επιχειρηματική κίνηση με συνολική επένδυση της τάξεως των 20,000 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και του εμπορεύματος.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

FRANCHISE RATING

Στα καταστήματα marble - «Ο κόσμος της χάντρας», οι πελάτες προμηθεύονται άριστης ποιότητας πρώτες ύλες σε εξαιρετικές τιμές λιανικής, σε μια ευρεία γκάμα από νήματα, πετρώματα, ημιπολύτιμα κρυσταλλάκια, χαντράκια, διάφορα εξαρτήματα, πετονιές, ντίζες κ.ο.κ. ώστε να δημιουργήσει το δικό του ξεχωριστό και ποιοτικό κόσμημα – αξεσουάρ, πάντα με πλήρη εξυπηρέτηση που βασίζεται στη πελατοκεντρική φιλοσοφία της αλυσίδας.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η επιχειρηματική πρόταση των καταστημάτων marble - «Ο κόσμος της χάντρας» αφορά στην δραστηριοποίηση σε ένα κλάδο με συνεχή ανάπτυξη, καθώς τα χειροποίητα αξεσουάρ κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών για την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους.

Η μητρική εταιρεία διαθέτει εξαίρετη εμπειρία, καθώς δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 2006 και διαθέτει δίκτυο οκτώ καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη, Λαμία, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Καβάλα και Λεμεσό (Κύπρος).

Η πρόταση franchise των marble - «Ο κόσμος της χάντρας» αφορά στη δημιουργία ενός καταστήματος 40 – 60 τ.μ. με συνολική επένδυση της τάξεως των 20,000 Ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το αρχικό εμπόρευμα, χωρίς χρεώσεις entry fees, royalties ή marketing fees.

Κάθε κατάστημα ακολουθεί αρχιτεκτονικές και εργονομικές προδιαγραφές υψηλού επιπέδου, δημιουργώντας ένα ζεστό και σύγχρονο χώρο, όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν πρώτες ύλες για να φτιάξουν τις δικές τους δημιουργίες, ή ακόμα και έτοιμα αξεσουάρ, αλλά και να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια - εργαστήρια για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν νέες τεχνικές.

marble20

ΑNΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΗΜΑΤΑ

Η επιχειρηματική πρόταση των καταστημάτων marble - «Ο κόσμος της χάντρας» χαρακτηρίζεται από μια σειρά από πλεονεκτήματα που την καθιστούν ως μια ιδιαίτερα έξυπνη επιχειρηματική κίνηση, καθώς το κατάστημά σας:

 • Απευθύνεται σε ευρύ target group, σε πελάτες και των δύο φύλων, σε όλες τις ηλικίες.

 • Δραστηριοποιείται σε ένα κλάδο με αυξανόμενη ζήτηση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο.

 • Χαρακτηρίζεται από χαμηλό drop size.

 • Λειτουργεί με υψηλά ποσοστά κέρδους .

 • Διαθέτει προϊόντα χωρίς ημερομηνία λήξης.

 • Δεν επιβαρύνεται με στοκ, με απούλητα δηλαδή προϊόντα.

 • Δραστηριοποιείται στον ελκυστικό χώρο της μόδας και της δημιουργίας.

 • Αφορά σε χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, ταυτόχρονα με χαμηλό επιχειρηματικό ρίσκο.

 • Αποτελεί μια καινοτόμα επιχειρηματική κίνηση.

 • Χαρακτηρίζεται από υψηλές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς ο κλάδος αναπτύσσεται δυναμικά και βρίσκεται ακόμη στα αρχικά του βήματα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Το επιχειρηματικό μοντέλο marble - «Ο κόσμος της χάντρας» χαρακτηρίζεται από μια σειρά από προνόμια προς τους δικαιοδόχους, από την έναρξη της συνεργασίας μέχρι τη συνεχή υποστήριξή τους, τα οποία διασφαλίζουν την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία τους, καθώς η μητρική εταιρεία:

Με το κλειδί στο χέρι

Σας υποστηρίζει στο ξεκίνημά σας ετοιμάζοντας τα πάντα για εσάς και παραδίδοντας σας το κατάστημά σας πανέτοιμο με το κλειδί στο χέρι, εφόσον βέβαια το επιθυμείτε, πάντα εφόσον έχει εγκριθεί μετά από αναλύσεις το κατάστημα που θα βρείτε.

Χωρίς entry fees, royalties και marketing fees

Ενισχύει την επιχειρηματική σας προσπάθεια, καθώς ξεκινάτε με ένα χαμηλό ποσό επένδυσης της τάξεως των 20,000 Ευρώ, με στόχο να μεγιστοποιήσετε την επένδυσή σας γρήγορα, χωρίς entry fees, royalties και marketing fees.

Εξοπλισμός

Σας δίνει την δυνατότητα επιλογής εξοπλισμού και επίπλωσης από προμηθευτές της επιλογής σας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της μητρικής εταιρείας, ώστε να εξασφαλίζεται η ενιαία εταιρική εικόνα όλων των καταστημάτων, αλλά και οι εργονομικές απαιτήσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και την επίτευξη προσθετικών πωλήσεων.

Εκπαίδευση

Σας εκπαιδεύει, τόσο αρχικά όσο και διαρκώς όχι μόνο στα προϊόντα και στον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών, αλλά και σε επιχειρηματικές δεξιότητες.

Μάρκετινγκ

Διαθέτει ένα ισχυρό και καινοτόμο τμήμα μάρκετινγκ, που συντονίζει και υλοποιεί συνεχώς προωθητικές ενέργειες, αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα και τεχνικές.

ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η διοικητική ομάδα των marble - «Ο κόσμος της χάντρας» από την πρώτη στιγμή σχεδίασε λεπτομερώς τον τρόπο προώθησης του δικτύου καταστημάτων της, καθώς και το μοτίβο υποστήριξης κάθε επιμέρους franchisee ανά την Ελλάδα. Έτσι, η μητρική εταιρεία αναλαμβάνει τη δημιουργία του marketing plan της κάθε επιχείρησης franchise που περιλαμβάνει:

 • Διαχείριση Πελατολογίου.

 • Στοχευμένες Ενέργειες αύξησης επισκεψιμότητας στα καταστήματα, σε μηνιαία βάση, με στόχο την αύξηση της πιστότητας του πελατολογίου.

 • Ενέργειες αύξησης πελατολογίου, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών.

 • Ειδικά προϊοντικά promotions accessories (π.χ. 1+1 δώρο) χωρίς επιβάρυνση του franchisee.

 • Προβολή και προώθηση σε Social Media

 • Visual merchandising σε μηνιαία βάση, ώστε το κάθε κατάστημα να είναι πάντα επίκαιρο και ελκυστικό στους πελάτες.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 40 - 60

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 8.000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 12,000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΣ: ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (κατ' εκτίμηση): 10 - 15

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 7

EXTRAS

Γενικά

Χώρα ίδρυσης: Ελλάδα

Έναρξη δραστηριοτήτων: 2005

Έναρξη franchise: 2016

Κατάστημα

Οικονομοτεχνικές μελέτες: Παρέχονται

Εξεύρεση καταστήματος: Υποστηρίζεται

Αξιολόγηση καταστήματος: Παρέχεται

Αρχιτεκτονικά σχέδια: Παρέχονται

Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι: Υπάρχει

Ικανότητες

Απασχόληση Franchisee: Επιθυμητή

Ελάχιστο προσωπικό: 1

Αποκλειστικότητα περιοχής: Παρέχεται

Διάρκεια σύμβασης σε έτη: 4