Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ διασφαλίζει τόσο την επένδυσή σας, όσο και συνεχώς αυξανόμενα έσοδα και κερδοφορία. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας στο τρίπτυχο «bakery – café – patisserie» και με αιχμή του δόρατος, το φημισμένο ψωμί με προζύμι, σας παραδίδει το κατάστημά σας «στρωμένο» και ταυτόχρονα σας παρέχει ολοένα αυξανόμενα κανάλια εσόδων μέσω χονδρικής σε πρατήρια.

 

Η ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ ιδρύθηκε το 1971 και μέσα σε μισό περίπου αιώνα καθιερώθηκε, τόσο στον επιχειρηματικό χώρο, όσο και στις προτιμήσεις ενός ολοένα αυξανόμενου αριθμού καταναλωτών.

Σήμερα, η ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές και υγιείς μονάδες του κλάδου της αρτοποιίας, μένοντας προσηλωμένη στη βασική αρχή της που αφορά στην παροχή προϊόντων άρτου και αρτοσκευασμάτων εξαιρετικής ποιότητας.

Η δέσμευση της οικογένειας Αγάθη στην ποιότητα είναι αυτή που έκανε το brand ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ συνώνυμο με την απόλυτη ποιότητα και με την ξεχωριστή, γνήσια γεύση.

Εδώ και τρεις γενιές, η φιλοσοφία της ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ ταυτίζεται με την ιστορία του ψωμιού και την παράδοση της Ελληνικής Διατροφής, όπως καθορίζει και το mottoτης εταιρείας: «ψωμί με προζύμι από το 1971».

{loadcontact id=|31| type=|modal| fields=|username=ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ| text=|ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!|}

Προϊόντα

Τα καταστήματα ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ διαθέτουν μια ευρεία ποικιλία προϊόντων μοναδικών στο είδος τους, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα και την φρεσκάδα τους, τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τους και πάντα σε συνδυασμό με ανταγωνιστική εμπορική πολιτική.

Οι βασικές κατηγορίες των προϊόντων είναι:

BAKERY

Ποικιλίες ψωμιού, αρτοποιήματα και σφολιατοειδή

PATISSERIE

Γλυκά - Παγωτά

CAFÉ

Καφέδες υψηλής ποιότητας στο χέρι, delivery, αλλά και στο café ΑΓΑΘΗΣ, όπως και snacks

Επίσης, τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα για catering, όπως και διάθεση έτοιμων γευμάτων.

Η ποικιλία των προϊόντων που συναντά ο καταναλωτής στα καταστήματα ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ είναι εντυπωσιακή, πολλές ποικιλίες ψωμιού σε καθημερινή βάση, μυρωδάτα κουλουράκια και βουτήματα, σπιτικά τσουρέκια και κέικς, γαλλικά κρουασάν, παραδοσιακές πίτες, λαχταριστά σάντουιτς, αμέτρητα σνάκς σφολιάτας (τυρόπιτες, μπουγάτσες, σπανακόπιτες κ.ο.κ.), αλλά και ανατολίτικα γλυκά ταψιού, τούρτες και ένα σωρό άλλες λιχουδιές που κάνουν τις επιλογές του ανεξάντλητες.

agathis 2478 agathis 2480

Αναπτυξιακό πλάνο

Η ανάπτυξη της εταιρείας έχει σχεδιαστεί με άξονα καταστήματα ειδικών προδιαγραφών σε μια διαφοροποιημένη λογική, ώστε να καλύπτει πληρέστερα τις ανάγκες όλων των περιοχών της Ελλάδας. Πέρα από την αισθητική διαφοροποίησή τους, με στόχο μια πιο φρέσκια και μοντέρνα προσέγγιση, τα καταστήματα εκμεταλλεύονται την εκτεταμένη γκάμα παραγωγής της μητρικής εταιρείας. Επιπλέον, οι καταναλωτές συναντούν νέες ιδέες και τάσεις σε καινούργιες για την αλυσίδα προϊοντικές ομάδες που κάνουν την εμπειρία τους στο κατάστημα ακόμη πιο απολαυστική.

Όραμα

Να γίνουμε ευρύτερα γνωστοί ως η καλύτερη αλυσίδα καταστημάτων προϊόντων άρτου και αρτοσκευασμάτων, και ως η μοναδική που παρασκευάζει ψωμί με φυσικό προζύμι εδώ και μισό αιώνα, ταυτίζοντας το όνομα ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ με την καλύτερη ποιότητα, φρεσκάδα και εξυπηρέτηση, κάνοντας συγχρόνως γνωστή την παρουσία μας μέσω συνεχούς ανάπτυξης και ευρείας επικοινωνίας.

Πρόταση Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση της ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ αφορά στην δημιουργία επώνυμων, παραδοσιακών καταστημάτων με σύγχρονο design, που διαθέτουν το φρεσκότερο ψωμί με φυσικό προζύμι, μεγάλη ποικιλία προϊόντων με «σπιτική» προσεγμένη ποιότητα και χαρακτηρίζονται από φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Οι πελάτες των καταστημάτων ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες:

 • Καταναλωτές φούρνου γειτονιάς για προϊόντα οικιακής κατανάλωσης

 • Καταναλωτές «γρήγορου snacking» για προϊόντα κατανάλωσης στο δρόμο / στο χέρι

 • Καταναλωτές αυθόρμητης αγοράς - κατανάλωσης στο δρόμο / στο χέρι, σε σημεία μεγάλης κίνησης

 • Καταναλωτές ζαχαροπλαστείων για προγραμματισμένες αγορές σπιτιού / δώρου

 • Καταναλωτές μικρών γαλακτοπολείων / ψιλικατζίδικων / mini market για αρτοσκευάσματα και γαλακτοκομικά βασικής ανάγκης

 • Καταναλωτές που χρησιμοποιούν το café ΑΓΑΘΗΣ για ένα σύντομο διάλλειμα ή συνάντηση

 • Καταναλωτές που χρειάζονται υπηρεσίες οργανωμένου catering ή απλά έτοιμο φαγητό

agathis 2481 agathis 2486

Προνόμια Franchise

Η ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ αναπτύσσεται μέσω ενός συστήματος franchise, το οποίο έχει σχεδιασθεί πολύ προσεκτικά, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στον κλάδο της αρτοποιίας και του franchising και ταυτόχρονα λαμβάνοντας υπόψη της τις ανάγκες των επενδυτών – συνεργατών της:

Σήμερα, επιζητάτε ασφάλεια στην επένδυσή σας και στο επιχειρηματικό / επαγγελματικό μέλλον σας.

Επιτέλους, το μοναδικό franchise με εγγύηση!

Μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας κατάστημα ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ ή να αγοράσετε ένα κατάστημα που ήδη λειτουργεί.

Στην περίπτωση που θα ξεκινήσετε το δικό σας κατάστημα ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ, η μητρική εταιρεία:

 • Θα αξιολογήσει την εμπορική θέση του και την κατάστασή του, ώστε να προϋπολογισθεί με ακρίβεια η επένδυση.

 • Θα εκτιμήσει αναμενόμενα έσοδα και θα συντάξει πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη.

 • Σας παρέχει τη δυνατότητα να σας το παραδώσει με το κλειδί στο χέρι.

 • Θα εκπαιδεύσει πλήρως το προσωπικό σας.

 • Θα αναλάβει να «τρέξει» το κατάστημά σας για διάρκεια 6 μηνών και θα σας «παραδώσει» την διοίκηση / διαχείριση, όταν αυτό θα έχει «στρώσει»

 • Στην περίπτωση που θα αγοράσετε ένα υφιστάμενο κατάστημα ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ:

 • Θα το αγοράσετε στο κόστος επένδυσής του.

 • Θα έχετε στην διάθεσή σας πλήρη οικονομικά στοιχεία και ανάλυσή τους για έσοδα, μεικτά περιθώρια, λειτουργικά

 • Θα εκμηδενίσετε το όποιο ρίσκο επένδυσης.

Σήμερα, επιθυμείτε πραγματικές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και αύξησης των εσόδων σας.

Επιτέλους, το μοναδικό franchise με ανάπτυξη!

Η ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ, πέρα από τον εφοδιασμό σας με τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, την χρήση ενός αναγνωρισμένου brand, τη συνεχή υποστήριξη σε θέματα λειτουργίας και marketing, τη πανελλήνια προώθηση, τη συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση, σας εξασφαλίζει περαιτέρω ανάπτυξη και συνεχή αύξηση των εσόδων σας.

Στην περίπτωση που θα επενδύσετε σε ένα Φούρνο Παραγωγής έχετε στην διάθεσή σας μια ευρεία γεωγραφική περιοχή για να καλύψετε, και πέρα από τα έσοδα λιανικής από το κατάστημά σας, έχετε συνεχώς αυξανόμενα έσοδα από χονδρική, μέσω:

 • Πρατηρίων που θα ανοίξει η ίδια η μητρική εταιρεία

 • Πρατηρίων που θα ανοίξουν άλλοι δικαιοδόχοι

 • Πρατηρίων που θα ανοίξετε οι ίδιοι, και σε κάθε περίπτωση διατηρείτε το δικαίωμα προτίμησης για οιοδήποτε κατάστημα στην περιοχή σας ή σε άλλη πλησίον της δικιάς σας

Γενικότερα, οι δυνατότητες αύξησης των εσόδων σας μέσω της συνεργασίας σας με την ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ είναι αφενός πολύ μεγάλες και αφετέρου με εκμηδενισμένη πιθανότητα αποτυχίας, κυρίως λόγω της επιτυχημένης συνταγής επιτυχίας των καταστημάτων και των εσόδων από χονδρική, αλλά και μέσω της εκμετάλλευσης του café, του catering και μιας σειράς εξειδικευμένων υπηρεσιών / προϊόντων, προσαρμοσμένων ανάλογα σε κάθε περιοχή.

Επιτέλους, η ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΓΑΘΗΣ σας παρουσιάζει το μοναδικό franchise που διασφαλίζει τόσο την επένδυσή σας, όσο και την περαιτέρω ανάπτυξή σας

agathis 2491 agathis 2493

FACTS

Πρατήριο

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 100

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 120.000 €

ENTRY FEES: 15.000 €

ROYALTIES: 5%

Φούρνος παραγωγικός

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 180

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 300.000 €

ENTRY FEES: 30.000 €

ROYALTIES: 5%

Τηλεφωνήστε στο 2106540681 για να σας ενημερώσουμε διεξοδικά ή στείλτε μας email στο για να σας αποστείλουμε αναλυτικές πληροφορίες.