Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

artisti code

Η επιχειρηματική πρόταση των ARTISTI καλύπτει με ευελιξία και προσήλωση στην ποιότητα μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από café και frozen και hot pleasures, μέχρι breakfast combos, ζεστά και κρύα σάντουιτς, μοναδικά american burgers, pizza, waffles, κρέπες και φρέσκες σαλάτες. Με χαμηλά λειτουργικά έξοδα, πλήρη αρχική και συνεχής υποστήριξη και με αρχική επένδυση από 28,000 Ευρώ αποτελεί μια από τις πλέον ελκυστικές προτάσεις της αγοράς.

 

Μετά από χρόνια εμπειρίας, εξειδίκευσης αλλά κυρίως θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων, η ARTISTI GROUP, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα εστίασης σάς παρουσιάζει την επένδυση που ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΕΡΔΗ!!!

Με αμοιβαίο σεβασμό στον πελάτη, αλλά και στον franchisee - συνεργάτη, η ARTISTI GROUP προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, η οποία καλύπτει και τον πιο απαιτητικό πελάτη από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, πάντα με ταχύτητα, ολική ποιότητα, επιλεγμένες πρώτες ύλες από αναγνωρισμένους προμηθευτές, άριστη εξυπηρέτηση πελατών και όλα αυτά με εξειδίκευση σε κάθε είδος ξεχωριστά, αλλά με υπεραπλούστευση τον διαδικασιών λειτουργίας.

Μια επιχειρηματική ευκαιρία με χαμηλό λειτουργικό κόστος, με τη μητρική εταιρεία να παρακολουθεί, αναλύει, συμβουλεύει και να υποστηρίζει όλες τις διαδικασίες κάθε καταστήματος, όπως και με ιδιαίτερα υψηλή κερδοφορία.

Κάθε κατάστημα ARTISTI εξειδικεύεται σε café, frozen και hot pleasures, breakfast combos, ζεστά και κρύα σάντουιτς, μοναδικά american burgers, pizza, waffles, κρέπες και φρέσκες σαλάτες.

Ένας κόσμος απόλαυσης όλη μέρα, κάθε μέρα!!!

DSC00104 DSC00102

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το πρώτο κατάστημα της ARTISTI GROUP ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2009. Μετά από συνεχώς αυξανόμενη άνοδο πωλήσεων, στοχευμένες προωθητικές ενέργειες, με αιχμή του δόρατος το άριστο προϊόν και εξυπηρέτηση, η ARTISTI σχεδόν μονοπώλησε την τοπική αγορά εκτοπίζοντας τα θεωρητικά «γνωστά» ονόματα του χώρου, ένα γεγονός όπου μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα του δικτύου θα αποδείξει του λόγου το αληθές.

Το 2013, η ARTISTI GROUP αποφάσισε ότι είναι πλέον πλήρως προετοιμασμένη να επεκταθεί μέσω franchise, και μέσα σε 11 μήνες μετά από εκατοντάδες προτάσεις συνεργασίας, εγκρίθηκαν τελικά μόνο 2!

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η ARTISTI GROUP επιθυμεί κοντά της ανθρώπους με όραμα, αξιοπιστία και πάθος για δημιουργία.

Σίγουρα στις μέρες που διανύουμε αιωρείται ένα κλίμα απαισιοδοξίας, μην ξεχνάτε όμως πως για τους έξυπνους και δημιουργικούς ανθρώπους αυτή είναι μια εποχή ευκαιριών, μόνο, όμως, όταν προσαρτηθείτε στο κατάλληλο επιχειρηματικό όχημα.

Η ARTISTI αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση και έτσι θα παραμείνει. Αυτό επιθυμεί και από τους συνεργάτες της, ανθρώπους που αγαπούν τον θεσμό της οικογένειας και της αρμονικής συνεργασίας. Ανθρώπους που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Το κυριότερο πλεονέκτημα των ARTISTI είναι αυτό που όλοι οι άλλοι αποφεύγουν επιμελώς να παρουσιάσουν... ΠΟΥΛΑΝΕ...

Τα καταστήματα ARTISTI έχουν συνεχή ροή εσόδων και αυτό αποδεικνύεται μέσα από νούμερα, οικονομικά μεγέθη, ακόμα και με μια απλή επίσκεψη, οποιαδήποτε μέρα και οποιαδήποτε ώρα.

Από τους συνεργάτες της, η ARTISTI, δεν απαιτεί να γνωρίζουν την δουλειά, καθώς παρέχει πλήρη εκπαίδευση, τόσο θεωρητική, όσο και πρακτική πριν ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση. Επιπλέον, κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, εξειδικευμένος και έμπειρος άνθρωπος του ARTISTI GROUP θα εργάζεται στο κατάστημα, παρέχοντας ταυτόχρονα πρακτική εκπαίδευση, μέχρι ο κάθε δικαιοδόχος να μπορέσει, ο ίδιος και το προσωπικό του, να διαχειριστούν άριστα την επιχείρηση franchise, τόσο σε λειτουργικό επίπεδο, όσο και σε διοικητικό. Επίσης, κάθε εβδομάδα αρμόδιο στέλεχος της μητρικής εταιρείας θα είναι συνεχώς δίπλα στο franchise κατάστημα, προκειμένου να μην υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα στον δρόμο προς την κοινή επιτυχία.

Μια φορά τον χρόνο όλοι οι δικαιοδόχοι παρακολουθούν σεμινάρια διαχείρισης και λειτουργιάς καταστήματος, διοίκησης και οργάνωσης προσωπικού, marketing και νέων προϊόντων στο Αrtisti school of business (ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την συνεχή εκπαίδευση και αναβάθμιση του δικτύου).

ΚΛΑΔΟΣ – ΣΤΟΧΟΙ

Γεγονός είναι πως ο κλάδος της εστίασης είναι από τα λίγα υγιή επαγγέλματα με ικανοποιητικά έσοδα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει κατά κόρον. Καθημερινά βλέπουμε καταστήματα του κλάδου να κλείνουν, και αυτό συμβαίνει είτε διότι κάποιος θεώρησε ότι μόνος του μπορεί να επιβληθεί στην αγορά, είτε γιατί ήταν λανθασμένη η επιλογή του δικαιοπαρόχου. Άλλωστε πολλές εταιρείες υπόσχονται μηδενική εργασία με τρελά κέρδη.

Η ARTISTI δεν υπόσχεται τίποτα από όλα αυτά! Σας προσκαλεί, απλά, να επισκεφτείτε τα καταστήματα του δικτύου και να βγάλετε μόνοι σας, τα συμπεράσματα σας. Επιθυμία της ARTISTI είναι να εργάζεστε στις επιχειρήσεις σας, και αν είναι δυνατόν και οι οικογένειες σας, έτσι ώστε να είστε εργοδότες του εαυτού σας και στο τέλος κάθε μηνά να μένει ένα πολύ καλό πακέτο εσόδων σε εσάς και στην οικογένειά σας. Η ARTISTI θα σας δείξει τον τρόπο και θα σας διασφαλίσει ένα γνωστό brand name, όπως και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εσείς θα βάλετε το πάθος και το μεράκι.

Στόχος του ARTISTI GROUP αποτελεί ολόκληρη η ελληνική επικράτεια, βήμα - βήμα και με σωστές μόνο τοποθετήσεις με τους ικανούς συνεργάτες. Μεγαλεπήβολος στόχος... και αυτή είναι η φιλοσοφία όλου του δικτύου, «Όπου και αν βρεθούμε να είμαστε οι καλύτεροι!!!»

DSC00100 DSC00108 350

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): από 40 τ.μ. σε καλή εμπορική θέση

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 28.000 €

  • Διαμόρφωση: από 12.000 €

  • Εξοπλισμός: από 16.000 €

ENTRY FEES: από 8,000 €

ROYALTIES: 3% μόνο για το πρώτο έτος

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 8