Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

samlogo

Αυθεντικός Μικρασιάτης ο Θείος Φάνης, έρχεται για να μας θυμίσει αγαπημένες γεύσεις, ευωδιαστές μυρωδιές και εικόνες από μια άλλη εποχή. Ποιοτικά, καθαρά καταστήματα, με ευγενικό χαμόγελο, προσφέρουν από το πρωί φρέσκια, χειροποίητη, μικρασιάτικη τυρόπιττα, ευωδιαστό καφέ και μια καλημέρα αυθεντική και ουσιαστική. Αυτό χρειαζόμαστε καθημερινά από έναν χώρο εστίασης, που αντικαθιστά την κουζίνα του σπιτιού μας, το καθιστικό μας και την καλή διάθεση που θέλουμε να υπάρχει μεταξύ των μελών της οικογένειάς μας.

 

Ο Θείος Φάνης, λειτουργώντας σταθερά και ποιοτικά εδώ και 40 χρόνια, γράφει τη δικιά του ιστορία. Οι Σμυρναίικες συνταγές του σε όλα τα προϊόντα του σε συνδυασμό με τη μικρασιάτικη κουλτούρα ευωδιάζουν όλα αυτά τα χρόνια τα δρομάκια της Νέα Φιλαδέλφειας. Το εργαστήριο του παππού Φάνη γύρω στο 1960 και το πείσμα των γενεών που ακολούθησαν το 1974 και το 1995 να διατηρήσουν τη λειτουργία του εργαστηρίου, ώστε να παράγει αποκλειστικά Σμυρναίικες πίττες, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία. Ταυτόχρονα ήταν και η μεγαλύτερη απόδειξη της υπερηφάνειας που νιώθουμε για την καταγωγή μας. «Ό,τι σπείρεις, καρπώνεσαι». Αυτό μάθαμε, με αυτή τη φιλοσοφία μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και μαζί συνεχίζουμε την ιστορία του Θείου Φάνη. Θέλουμε και θα το κάνουμε, να συνεχίσουμε να κρατάμε την ελληνική παράδοση, σε πείσμα των καιρών.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο Θείος Φάνης αποτελεί μία παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση, με νέους ανθρώπους, ορεξάτους, που θέλουν και μπορούν να κρατήσουν τα ηνία της εξέλιξης και της ανάπτυξης. Μία ανάπτυξη, με μεγαλύτερο εργαστήριο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με μεθόδους υγιεινής πιστοποιημένες, με πρώτες ύλες ελληνικές, με οργάνωση και υποστήριξη ουσιαστική. Την ομάδα του Θείου Φάνη ενώνει η σταθερή δέσμευση για παραγωγή υψηλής ποιότητας εδεσμάτων.

Φιλοδοξία της είναι να επανεκτιμηθεί η παραδοσιακή ελληνική τυρόπιττα και το πρωινό μας να σηματοδοτεί την "καλή μέρα", ξεκινώντας από ένα κατάστημα Θείος Φάνης.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Ο Θείος Φάνης στην ανάπτυξή του παραμένει ποιοτικός, έχοντας μαζί του συνεργάτες – franchisees, που θέλουν, που νιώθουν, που οραματίζονται την εξέλιξη τους επιχειρηματικά μέσα σε ένα πλαίσιο ομαδικότητας και οικογενειακής κουλτούρας.

Το κατάστημα Θείος Φάνης είναι μεσαίου μεγέθους, σε στρατηγικό σημείο. Η μητρική εταιρεία επιθυμεί να φτιάξει μαζί σας καταστήματα, με πρότυπο το Κατάστημα της Νέας Φιλαδέλφειας, που είναι και η επιτυχία της, ως εκπρόσωπος του εργαστηρίου της, των συνταγών της και της φιλοσοφίας της. Όπως σέβεται τόσα χρόνια τους συνανθρώπους μας, πρώτα ως ανθρώπους και μετά ως πελάτες, έτσι θέλει να δημιουργήσει και σχέσεις σεβασμού και εκτίμησης με τους συνεργάτες – franchisees.

SAM 0728

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η δύναμη του Θείου Φάνη και αυτό που τον κάνει να έχει πεποίθηση ότι η ανάπτυξή του θα πετύχει, είναι το κεντρικό εργαστήριο. «Το εργαστήριο τυροπιττών», όπως το έλεγε ο Θείος Φάνης και στο οποίο παράγονται όλα τα προϊόντα, ξεκινώντας από Αλεύρι και Φέτα, και δημιουργώντας πίττες και γλυκίσματα αποκλειστικά και μόνο για τα καταστήματα Θείος Φάνης.

Ο Θείος Φάνης είναι δίπλα σε όλα τα στάδια λειτουργίας των καταστημάτων. Από την επιλογή των α' υλών, την ποιοτική παραγωγή, τη σωστή μεταφορά τους, την επιλογή και την εκπαίδευση των πωλητριών σε θέματα τεχνογνωσίας και συμπεριφοράς, τη μεθόδευση της στρατηγικής πώλησης, μέχρι τη στιγμή που ο πελάτης θα απολαύσει ουσιαστικά τα προϊόντα Θείος Φάνης.

Η ικανοποίηση του να μοιράζεσαι μαζί με άλλους μια μεγάλη επιτυχία δείχνει ευγνωμοσύνη γι' αυτό που έχεις πετύχει. Η δύναμη ενός συνόλου – μιας ομάδας επιτυγχάνει πιο αποτελεσματικά το στόχο του εγχειρήματος.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

 • 40 χρόνια επίσημης λειτουργίας

 • Εμπειρία και λιανικής πώλησης

 • Γνώση κι εφαρμογή παραδοσιακών μικρασιάτικων συνταγών

 • Καθολική παραγωγή όλων των προϊόντων στο εργαστήριό μας

 • Άριστη τεχνική κατάρτιση της παραγωγής των προϊόντων

 • Χρησιμοποίηση αυστηρά επιλεγμένων πρώτων υλών

 • Προσωπική υποστήριξη και καθοδήγηση από τον ίδιο τον Θείο Φάνη

 • Εμπειρία στην εκπαίδευση πωλητριών

 • Δίπλωμα «barista» στο τμήμα του καφέ

 • Φήμη και πελατεία ισχυρή

 • Αναγνωρισιμότητα προϊόντος

 • Παραμένει οικογενειακή επιχείρηση

 • Γνώση της αγοράς

 • Χρηματοοικονομικές γνώσεις μεταπτυχιακού επιπέδου

 • Μελετημένο και συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης καταστημάτων

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

 • Η υπευθυνότητα της παρουσίας στην εστίαση

 • Ο σεβασμός προς τον συνάνθρωπο

 • Η ευγνωμοσύνη στους προγόνους μας

 • Η φροντίδα για τους απογόνους μας

 • Η υπερηφάνεια για το προϊόν που παράγουμε

 • Η αποδοχή της διαφορετικότητας

 • Η δύναμη της θέλησης και της σκέψης

ΚΛΑΔΟΣ

Σε μια ανοδικά κινούμενη αγορά, που οι ρυθμοί ανάπτυξης μετριούνται μόνο σε μονάδες, o Θείος Φάνης απαντά με ποιοτικά και στοχευμένα καταστήματα. Με το σύστημα της δικαιοχρήσης - franchise, ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί πολύ πιο αποδοτικά, καθώς οι συνεργάτες μας – franchisees, έχοντας την ίδια φιλοσοφία με τον Θείο Φάνη, θα μπορούν να λειτουργούν πολύ πιο αποδοτικά και ποιοτικά, καθημερινά, τα δικά τους καταστήματα.

ΣΤΟΧΟΙ

Είμαστε στην αρχή της νέας εποχής του Θείου Φάνη. Θέλουμε και το πιστεύουμε ότι σε λίγο καιρό ένα μεγάλο ποσοστό των συνανθρώπων μας στην Αττική θα μας ξεχωρίσει και θα μας αγαπάει για την αλλαγή σελίδας στη διατροφή τους, για την ποιότητα που αξίζει να απολαμβάνουν και για το σεβασμό, που θα έχουν στην καθημερινή τους επαφή με τον Θείο Φάνη.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 60 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 80.000 €

ROYALTIES: ΕΩΣ 3% ΣΤΑΔΙΑΚΑ

MRK FEES: 1%