Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

The Juice Bar logo

Η επιχειρηματική πρόταση των «The Juice Bar» αποτελεί ένα δυνατό project, που απευθύνεται σε δυναμικά άτομα που δεν ψάχνουν απλώς μια εργασία, αλλά την πιο επιτυχημένη πρόταση franchise στην αγορά της Μικρής Εστίασης. Με συνολική αρχική επένδυση της τάξεως των 40,000 Ευρώ, η αλυσίδα «The Juice Bar» πρωτοπορεί, προσφέροντας φυσικούς eco friendly - cold pressed χυμούς, όπως και φρέσκα σάντουιτς, σαλάτες και ποιοτικούς καφέδες, συνδυάζοντας την ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για αγνή, ποιοτική και υγιεινή διατροφή, σε έναν απίστευτα premium χώρο, με τιμές take away.

Τα «The Juice Bar» αποτελούν την μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση franchise στο είδος τους, προσφέροντας οάσεις υγείας, ευεξίας και χαλάρωσης. Προσφέρουν το πιο δυνατό brand name στο χώρο των φυσικών eco friendly - cold pressed χυμών με περισσότερα από 50 mix χυμών με αγνά βιολογικά συστατικά και γεύσεις που προκαλούν. Μετά από εξαντλητικές δοκιμές με έμπειρους mixologists το αποτέλεσμα εκπλήσσει, καθώς δεν θυμίζει κάτι γνώριμο, κοινότυπο ή ξεπερασμένο, με το product mix να εξελίσσεται διαρκώς, ώστε κάθε κατάστημα «The Juice Bar» να παραμένει κορυφαίος τόπος προορισμού για ένα δυναμωτικό χυμό, ένα ποιοτικό ρόφημα ή ένα ελαφρύ γεύμα.
Ταυτόχρονα, τα «The Juice Bar» έχουν καταφέρει να εισάγουν μια καινούρια φιλοσοφία στην αγορά του καφέ προσφέροντας μοναδικές ποικιλίες καφέ ανώτερης ποιότητας, που συνδυάζονται με το καλύτερο γάλα και κρέμα της αγοράς. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει η αγνή σοκολάτα, τα φυσικά ροφήματα βοτάνων και το αξεπέραστης ποιότητας τσάι, όπως και smoothies, φρέσκα σάντουιτς και σαλάτες, από αγνές πρώτες ύλες.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η πρόταση franchise των «The Juice Bar» δομήθηκε πάνω στα χαρακτηριστικά που οδήγησαν το concept στην επιτυχία, και αφορούν στην επιμονή στην τελειότητα, με ανθρωποκεντρικά στοιχεία οργάνωσης και λειτουργίας σε κάθε βήμα εξυπηρέτησης. Αυτή είναι η φιλοσοφία της μητρικής εταιρείας, και βάση αυτής δημιουργεί οικογενειακούς δεσμούς με τους συνεργάτες της και αποφεύγει να μιλάει με στείρες λέξεις, όπως βιωσιμότητα, κερδοφορία κ.ο.κ. με στόχο την επίτευξη των ιδανικών συνθηκών εργασίας για τους συνεργάτες – franchisees της, στο πλαίσιο ενός ανθρώπινου και συνάμα επαγγελματικού πλαισίου συνεργασίας.

Η επιτυχία των «The Juice Bar» απέδειξε πως όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα σε αγαπήσει ο καταναλωτής και θα σε στηρίξει. Κάθε «The Juice Bar» είναι περήφανο για τις χιλιάδες των καθημερινών πελατών, που το επισκέπτονται και το ανταποδίδει με τα καλύτερα υλικά, στις καλύτερες τιμές. Η επιτυχία, άλλωστε, των συνεργατών – franchisees των «The Juice Bar», πέρα από τις άμεσες οικονομικές ανταμοιβές τους, αντανακλάται και στα χαμογελαστά πρόσωπα των πελατών τους.

theJuicebar out1 theJuicebar att1

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Το αναπτυξιακό πλάνο των «The Juice Bar» έχει ως στόχο να καλύψει την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς δημιουργώντας νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με προσεκτικά - όμως – βήματα, στο πλαίσιο μια καθορισμένης στρατηγικής ανάπτυξης και με ιδιαίτερη προσήλωση στις αξίες της αλυσίδας.

Η πρόταση franchise των «The Juice Bar» παρέχει μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, που δικαίως τα αναδεικνύουν ως μία μοναδική και καινοτόμο επιχειρηματική επιλογή:

 • Διαφοροποιημένο concept στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, με κύριο προϊόν τους φυσικούς eco friendly - cold pressed χυμούς, αλλά και πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως καφέδες, τσάι, κρασί, μπύρες, smoothies, μπαγκέτες, κουλούρια, τσιαπάτες, σάντουιτς, σαλάτες

 • Εξαίρετης ποιότητας προσεγμένο μενού, σε καταπληκτικές τιμές, μια μοναδική σχέση value for money.

 • Πελάτες, που ανήκουν σε ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, γεγονός που διευρύνει σημαντικά την κερδοφορία των franchisees και μειώνει το επιχειρηματικό ρίσκο τους.

 • Αυξημένη μέση κατανάλωση ανά πελάτη, δηλ. αυξημένη μέση απόδειξη, συγκριτικά με άλλα concepts στον κλάδο της Μικρής Εστίασης.

 • Πιστότητα και επαναληψιμότητα πελατών, οι οποίοι βιώνουν μια μοναδική εμπειρία και επιστρέφουν ξανά και ξανά αναζητώντας, ενθουσιασμένοι, νέες εμπειρίες γεύσεων.

 • Συνεχή αύξηση τζίρου, με ολοένα υψηλότερα επίπεδα εισπράξεων, εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό σε όποια περιοχή και αν έχουν εγκατασταθεί, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο franchising.

 • Εξαιρετικοί χώροι, που χαρακτηρίζονται ως premium+ με δομικά στοιχεία όπως η φυσική πέτρα, το μέταλλο, το τούβλο και το ιταλικό πλακάκι να δένουν αρμονικά με το ξύλο.

 • Μοναδικός συνδυασμός premium+ χώρου, με τιμές take away, το δίπτυχο που δημιουργεί μονόδρομο για τον καταναλωτή, που επιθυμεί μοναδική ποιότητα με τα πιο αγνά υλικά, σε τιμή που δεν αφήνει χώρο σε άλλες χαμηλότερης ποιότητας επιλογές.

 • Κορυφαία εκπαίδευση, από έμπειρους Mixologists και Baristi της μητρικής εταιρείας, που παραμένουν στο κάθε νέο κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του, επιβλέποντας την ορθή παρασκευή και την σωστή εξυπηρέτηση, παρέχοντας real time εκπαίδευση του προσωπικού σε πραγματικές συνθήκες πίεσης.

 • Πλήρη υποστήριξη των franchisees, με την μητρική εταιρεία να βρίσκεται δίπλα τους και να τους στηρίζει σε κάθε βήμα, πριν και κατά την διάρκεια λειτουργίας των καταστημάτων τους.

 • Ισχυρές προωθητικές ενέργειες, με πολλαπλά διαφημιστικά σύνολα να κατακλύζουν τον καταναλωτή ακόμη και πριν από την έναρξη κάθε νέου καταστήματος δημιουργώντας προσμονή και ουρές πελατών από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας. Δεν γίνεται να δοκιμάσεις και να μην επιστρέψεις...

 • Έμπειροι marketeers που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι της μητρικής εταιρείας, εισάγοντας τάσεις και δημιουργώντας καταναλωτικές συνήθειες, ακολουθώντας εξαιρετικά γρήγορη και επιθετική στρατηγική marketing.

theJuicebar att2 theJuicebar att4

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 35 - 80

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

 • Διαμόρφωση: από 15,000 Ευρώ

 • Εξοπλισμός: από 15,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ROYALTIES: Δεν υπάρχουν

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 3