Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

BOLD CAFE street coffee

Η πρόταση franchise των Bold Cafe χαρακτηρίζεται από μια σειρά καινοτομιών, διαθέτοντας ένα πολυποικιλιακό αποκλειστικό blend σε μία αυθεντική ναπολιτάνικη συνταγή, ένα ιδιαίτερο και παραδοσιακό τρόπο παρασκευής, μέσω μιας εντυπωσιακής χειροκίνητης μηχανής espresso την οποία θα γνωρίσετε αποκλειστικά και μόνο στα Bold Cafe, τα οποία την γνωστοποίησαν στο ευρύ κοινό και ιδιαίτερα στους λάτρεις του καφέ, καθώς και ένα παντεταρισμένο τρόπο σερβιρίσματος, καθιερώνοντας το trend του ντόνατς στο ποτήρι σε ολόκληρη την ελληνική αγορά.

Το πρωτοποριακό design με κυρίαρχα υλικά το ξύλο και το λευκό γυαλί σε συνδυασμό με την μουσική δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον που σε εμπνέει να απολαύσεις τον καφέ σου δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία. Παράλληλα διαθέτοντας κορυφαία τεχνογνωσία, τα Bold Cafe δεσμεύονται για συνεχή πρωτοπορία και διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό.

 

Τα Bold Cafe προσφέρουν τον πλέον εξαιρετικό καφέ, αξιοποιώντας ένα ισχυρό και καινοτόμο συνδυασμό τεχνολογίας, επιστήμης, αφοσίωσης, δημιουργικότητας, πρωτοπορίας και τόλμης, εδραιώνοντας νέα δεδομένα στον χώρο.

Όλα τα Bold Cafe  παρέχουν άριστο συνολικό αποτέλεσμα, στοχεύοντας:

 • στην ταχύτητα παρασκευής,

 • στην απόδοση της γεύσης,

 • στην υφή και στο άρωμα του καφέ,

 • στην καλύτερη εξυπηρέτηση και απόλαυση,

 • στην ανάπτυξη ειλικρινούς, μακροχρόνιας και σταθερής σχέσης με τους πελάτες τους

με έναν νέο τρόπο, διαφορετικό από τον ανταγωνισμό!

Από το 2016, με το πρώτο κατάστημα στο Γαλάτσι, το Bold Cafe έφερε στο καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να απολαύσει ένα ξεχωριστό και μοναδικό καφέ, που βασίζεται:

 • σε ένα πολυποικιλιακό αποκλειστικό blend,

 • σε μία αυθεντική ναπολιτάνικη συνταγή, που συνδυάζει σύγχρονες τεχνικές και παράδοση.

 • στον ιδιαίτερο και παραδοσιακό τρόπο παρασκευής, μέσω μιας εντυπωσιακής χειροκίνητης  μηχανής espresso,

 • στον παντεταρισμένο τρόπο σερβιρίσματος, με ένα εύγεστο ντόνατ να βρίσκεται μέσα στο ποτήρι και να απελευθερώνεται με ένα απλό πάτημα του ποτηριού, που διαδραματίζει πρωτοποριακό ρόλο στη προσέλκυση μεγάλου καταναλωτικού κοινού.

BOLD 0389 BOLD 1124

Πρόταση Franchise

Σε συνέχεια της επιτυχίας του πιλοτικού καταστήματός της, το Bold Cafe εγκαινίασε άλλα δύο καταστήματα εντός ενός έτους στην Αθήνα επί της Πατησίων και στο Χαλάνδρι και ξεκίνησε δυναμικά την ανάπτυξή του μέσω franchise.

Τα Bold Cafe επιτυγχάνουν πολύ γρήγορα τον απαιτούμενο ημερήσιο κύκλο εργασιών που οδηγεί στην κερδοφορία, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους πιστούς πελάτες, υιοθετώντας συνέχεια αξεπέραστες καινοτομίες σε κάθε επίπεδο!

Η οικογένεια των Bold Cafe σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό ταξίδι, γεμάτο με νέες εμπειρίες και ιδέες, πάντα με τρόπους διαφορετικούς από τον ανταγωνισμό, με δέσμευση για συνεχή υιοθέτηση νέων καινοτομιών, με κορυφαία ποιότητα πρώτων υλών και με συνεχή ανανέωση, τόσο των προσφερόμενων υπηρεσιών, όσο και των επιλογών της προϊοντικής γκάμας, αποτελώντας την πιο πρωτοποριακή και ελκυστική επαγγελματική επιλογή στην αγορά του street coffee.

Τα Bold Cafe πιστεύουν στη δίκαιη συνεργασία μέσα από επιτυχίες επαγγελματικής και οικονομικής φύσεως, όπως και ευκαιρίες περαιτέρω εξέλιξης, και για αυτό προσφέρουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο χωρίς οικονομικές δεσμεύσεις στον κύκλο εργασιών του εκάστοτε καταστήματος, χωρίς ελάχιστες καταναλώσεις, χωρίς royalties και marketing fees, σε συνδυασμό με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, της τεχνογνωσίας του καφέ και της ποιοτικής εκπαίδευσης του προσωπικού και των franchisees από την αρχή της εκάστοτε συνεργασίας και κατά την διάρκεια αυτής.

Δεν έχει σημασία αν ο ενδιαφερόμενος franchisee έχει εμπειρία στον κλάδο της καφεστίασης ή/και της επιχειρηματικότητας, καθώς τα Bold Cafe δεσμεύονται:

 • να υποστηρίξουν στην αναζήτηση, αξιολόγηση, εύρεση και διαπραγμάτευση του καταστήματος.

 • στον σχεδιασμό, στη πλήρη διαμόρφωση και παράδοση του καταστήματος έτοιμο προς λειτουργία.

 • στην διασφάλιση της αποκλειστικότητας της περιοχής με σκοπό την δυναμική ανάπτυξή της.

 • να υποστηρίξουν στην αναζήτηση, εύρεση και εκπαίδευση του προσωπικού.

 • στην καθοδήγηση στο τρόπο ανάπτυξης πελατολογίου με την χρήση μελετημένου και προσαρμοσμένου ανά περιοχή marketing plan.

 • στη συνεχή εποπτεία της λειτουργίας του καταστήματος.

 • στην υποστήριξη σε κάθε στάδιο, από την οικονομική διαχείριση, τον προγραμματισμό και την διοίκηση του προσωπικού, το marketing και τις προωθητικές ενέργειες, την εξυπηρέτηση πελατών και την επίτευξη της πιστότητας, την διαχείριση κρατικών φορέων/υπηρεσιών έως και την ομαλή διαχείριση αντιρρήσεων ή παραπόνων, όπως και κάθε και απρόσμενων καταστάσεων.

BOLD 1069 BOLD 1181

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ. με πρασιά

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: από 15,000 Ευρώ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 20,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: 1,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τις καινοτομίες και το μυστικό της επιτυχίας των BOLD CAFE. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.