Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

NUTS FACTORY franchise

Η Nuts Factory προκαλεί και συνάμα προσκαλεί τον καταναλωτή σε ένα ταξίδι παγκόσμιας γευσιγνωσίας που έχει ως αφετηρία ένα διαφορετικό «εργοστάσιο», στο οποίο μπορεί να δοκιμάσει πληθώρα προϊόντων. Το Modern Industrial Loft Design των καταστημάτων, δημιουργεί μια δυνατή αντίφαση η οποία είναι οπτικά άρτια, αυξάνοντας συνεχώς την επισκεψιμότητα.

 

Το όραμα της εταιρίας Nuts Factory ήταν εξαρχής και παραμένει απλό και σαφές:

ο καταναλωτής έχει ανάγκη από ένα ευχάριστο και αισθητικά μοναδικό περιβάλλον, άμεση εξυπηρέτηση και άρτια ποιότητα προϊόντων.

Δεδομένης της πολυετής εμπειρίας του ομίλου, η Nuts Factory αποτελεί μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πρόταση. Ο κλάδος της αγοράς και της πώλησης ξηρών καρπών, αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και τα εν λόγω προϊόντα έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στην καθημερινότητα και στις ανάγκες των ανθρώπων κάθε ηλικίας, καλύπτοντας κάθε ειδική περίσταση και διατροφική προτίμηση.

Συμβαδίζοντας με τις τάσεις και τον παλμό της εποχής, αναζητούμε νέους συνεργάτες με συνέπεια και ενθουσιασμό, ώστε να μοιραστούμε μαζί τους τη μοναδικότητα και την επιτυχία των «εργοστασίων» μας.

Το Δίκτυο της Nuts Factory χαρακτηρίζεται από:

 • Άριστη ποιότητα προϊόντων.

 • Υπεύθυνες, φιλικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

 • Χαμηλές και Ανταγωνιστικές Τιμές.

 • Ευρεία ποικιλία προϊόντων.

 • Μοναδικό αρχιτεκτονικό design.

 • Άμεση επαφή του καταναλωτή με το προϊόν κατά τα στάδια προετοιμασίας του.

Αναλυτικά οι κατηγορίες των προσφερόμενων προϊόντων:

 • Αποξηραμένα Φρούτα και Σνακ

 • Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί

 • Κοκτέιλ Φρούτων και Γκρανόλα

 • Σοκολάτες γεμιστές με ξηρούς καρπούς

 • Υπερ-Τροφές

 • Μπάρες Φρούτων και Παστέλια

Φυσικά, εντός των καταστημάτων υπάρχει τεράστια ποικιλία ξηρών καρπών. Πολλοί από τους ξηρούς καρπούς εισάγονται ημι-έτοιμοι και προετοιμάζονται στο κατάστημα πριν δοθούν στην τελική τους μορφή στους καταναλωτές.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Τα καταστήματα της Nuts Factory διαφέρουν σε μέγεθος και αυτό οφείλεται στις ανάγκες και προδιαγραφές κάθε αγοράς. Για παράδειγμα, σε μία κλειστή αγορά, θα βρείτε ένα κατάστημα 50 τμ, στην πραγματικότητα, τα καταστήματα κυμαίνονται γύρω στα 150 τμ- 250 τμ. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το ύψος τους, το οποίο αγγίζει τα 5 μέτρα και η πρόσοψή τους τα 8 μέτρα. Οι προδιαγραφές αυτές κρίνονται αναγκαίες στην διαδικασία κατασκευής ενός μοναδικού καταστήματος Nuts Factory. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πρόσοψη, η οποία είναι ανοιχτή, επιτρέποντας στον καταναλωτή να νιώσει ευπρόσδεκτος και να οικειοποιηθεί τον χώρο άμεσα.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Με γνώμονα τη διαχρονικότητα, το δίκαιο εμπόριο (fair-trade) και το ορθολογικό επιχειρείν, η Nuts Factory πρωτοπορεί, δίνοντας τη δυνατότητα ενός διαφορετικού πλην ενδιαφέροντος μοντέλου franchise. Το «ανεξάρτητο» μοντέλο αυτό, αποδεσμεύει τον άμεσα ενδιαφερόμενο ή/και εν δυνάμει συνεργάτη τόσο από τη διαδικασία του κύκλου των εργασιών όσο και από τη λήψη τελικής απόφασης συνεργασίας πριν την λειτουργία του καταστήματος. Σκοπός της εταιρίας είναι να διασφαλίσει ένα σύστημα περισσότερο αξιόπιστο και «χωρίς εκπλήξεις» για τον franchisee.

Βήμα 1ο

Αφού εκδηλώσει ενδιαφέρον ο υποψήφιος franchisee, γίνεται η γνωριμία με την Nuts Factory.

Βήμα 2ο

Έπειτα από αξιολόγηση του υποψήφιου franchisee, δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη του εγχειρήματος.

Βήμα 3ο

Η Nuts Factory θα αναλάβει την κατασκευή και λειτουργία ενός καταστήματος της επιλογής της, στην πόλη ενδιαφέροντος του υποψηφίου franchisee.

Βήμα 4ο

Θα ακολουθήσει παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου λειτουργικού καταστήματος στον υποψήφιο franchisee, δίνοντας του τη σιγουριά ότι θα αποσβέσει την επένδυσή του το αργότερο εντός τριών ετών.

Βήμα 5ο

Εφόσον συμφωνήσουν και οι δυο πλευρές, ο επενδυτής θα αγοράσει το κατάστημα υπογράφοντας παράλληλα τη σύμβαση franchise.

Το σύστημα της Nuts Factory είναι το πλέον λειτουργικό και αξιόπιστο για 3 λόγους:

 1. Ο υποψήφιος franchisee είναι σε θέση να δει το κατάστημα στην τελική του μορφή και σε πλήρη λειτουργία δίχως να χρειάζονται άσκοπες εξηγήσεις ή υποσχέσεις αναφορικά με την επιτυχία του εγχειρήματος. Το βλέπει έμπρακτα.
 1. H Nuts Factory δρα περισσότερο αυτόνομα, επικεντρωμένη στον στόχο της, εφαρμόζοντας πλήρως την τεχνογνωσία που κατέχει στην επιλογή, κατασκευή, έναρξη και επιλογή προσωπικού. Όλα τα ανωτέρω έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός αψεγάδιαστου καταστήματος.
 1. Έχοντας ερευνήσει την αγορά, η Nuts Factory εγγυάται σίγουρη κερδοφορία ενός Nuts Factory καταστήματος, είτε ως ιδιόκτητο είτε ενταγμένο σε σύστημα franchise.

Όροι Συμβολαίου

Το συμβόλαιο Franchise έχει έναν ανανεώσιμο όρο εννέα (9) ετών και παρέχει οτιδήποτε χρειάζεται ένα κατάστημα για να λειτουργήσει: σύστημα, τεχνογνωσία, τεχνική και λειτουργική υποστήριξη από την εταιρία.

Η Nuts Factory είναι μια μητρική εταιρία που εξασφαλίζει τα κάτωθι προνόμια:

 • Επιλογή τοποθεσίας

 • Σχεδιασμός Καταστήματος

 • Επίβλεψη κατασκευής

 • Αποκλειστικά εγχειρίδια λειτουργίας και οργάνωσης (manuals)

 • Δικαίωμα χρήσης του ονόματος μια καλά εδραιωμένης επιχείρησης

 • Δικαίωμα χρήσης του λογισμικού για λιανικές πωλήσεις

 • Υποστήριξη Διαφήμισης Καταστήματος

 • Αποκλειστικές Συνεργασίες με Προμηθευτές

 • Συνεχής Ανανέωση της Ποικιλίας των Προϊόντων

 • Συνεχής Συμβουλευτική και Τεχνική Υποστήριξη

 • Συνεχής Εκπαίδευση του Συνεργάτης Franchise και του προσωπικού

Κόστος και Αποτίμηση Επένδυσης

Τα καταστήματα τα οποία έχουν άδεια να λειτουργούν ως Nuts Factory είναι σίγουρο ότι θα έχουν υψηλό κέρδος. Το κόστος της εν λόγω επένδυσης εξαρτάται άμεσα από το μέγεθος και την τοποθεσία του καταστήματος και ξεπερνά το ποσό των 200.000 €. H Nuts Factory εγγυάται γραπτά ταχεία απόσβεση της επένδυσης (3 έτη) καθώς το project κρίνεται άκρως ελκυστικό και προσοδοφόρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος αυτή σπάνια δίνεται από μια αλυσίδα franchise και μάλιστα εγγράφως, γεγονός που την κατατάσσει μια ισχυρή και σίγουρη επένδυση.

Απώτερος σκοπός της Nuts Factory είναι να διασφαλίσει από την αρχή και να παραχωρήσει μετέπειτα στον ενδιαφερόμενο franchisee, μια επιχείρηση τόσο δυνατή ικανή να εξαλείψει σε σημαντικό βαθμό την αβεβαιότητα της επένδυσης.

Αγαπητέ franchisee, ακόμη και μετά την αγορά του καταστήματος μας, θα είμαστε δίπλα σου στο ταξίδι προς μια επιτυχημένη επαγγελματική επένδυση!