Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

Dimopoulos

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ, το Νο1 brand από το 1922, εγγυάται μια σίγουρη επένδυση, με υψηλό περιθώριο κέρδους, με προϊόντα που καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία, σε ένα κλάδο που αυξάνεται συνέχεια, με καταστήματα σύγχρονου design, φιλικά και εργονομικά. Παράλληλα, η πολυετής εμπειρία της μητρικής εταιρείας, το εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων της, οι καλύτεροι οίκοι του εξωτερικού, η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων στην τεχνολογία, το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό της και η επαγγελματική οργάνωσή της παρέχει όλα τα εχέγγυα της επιτυχημένης επένδυσης. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45.000 €

 

Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ είναι η παλαιότερη και η πλέον γνωστή εταιρεία πωλήσεων ακουστικών βαρηκοΐας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1922 και ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε ακουστικά βαρηκοΐας στην Ελλάδα το 1945. Έκτοτε, προωθεί τεχνολογίες και τεχνικές για την αποκατάσταση της ακοής και με 11 καταστήματα λιανικής πώλησης, αποτελεί την ηγέτιδα αλυσίδα προώθησης ακουστικών βαρηκοΐας στην χώρα μας.

Σήμερα, η παράδοση των 65 και πλέον ετών στην προώθηση ακουστικών βαρηκοΐας συνεχίζεται μέσω της DAMPLAID ΑΕ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού, με 65 άτομα προσωπικό, με υποκαταστήματα και γραφεία στις σημαντικότερες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδος.Η επιτυχημένη πορεία των καταστημάτων της, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς, την οδήγησαν στην υιοθέτηση του franchising, ως στρατηγική ανάπτυξης και αφού τυποποίησε τις διαδικασίες λειτουργίας των καταστημάτων της και διασφάλισε τις απαραίτητες οργανωτικές δομές και συστήματα, παρέχει, πλέον, την δυνατότητας τόσο σε νέους, όσο και σε υφιστάμενους στο χώρο επιχειρηματίες να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ.

ΚΛΑΔΟΣ

Η βαρηκοΐα αφορά στη σταδιακή απώλεια της ακοής, που παρατηρείται συνήθως με την αύξηση της ηλικίας προκαλώντας μείωση της αντίληψης μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων, όπως είναι ο ανθρώπινος λόγος και επηρεάζοντας περίπου το 25% των ανθρώπων ηλικίας από 65 έως 75 ετών και το 50% των ανθρώπων άνω των 75 ετών. Διεθνείς στατιστικές αναφέρουν ότι το 10% του πληθυσμού σε παγκόσμιο επίπεδο και το 2% των παιδιών έχουν κάποια μορφή ακουστικής απώλειας. Περίπου 500 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από βαρηκοΐα, με το μέσο όρο ηλικίας του πληθυσμού με εξασθενημένη ακοή να αυξάνεται σημαντικά λόγω της εκτεταμένης έκθεσης σε ηχορύπανση.

Τα πρώτα ακουστικά εμφανίσθηκαν στη δεκαετία του '30 στην Αμερική, ενώ στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκαν το1945, όταν τα εισήγαγε ο ιδρυτής της ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ, Γεώργιος Δημόπουλος που ήταν και ο ίδιος βαρήκοος.

Τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας προσφέρουν σημαντική υποστήριξη, σε όσους έχουν απώλεια ακοής και αποτελούν την ιδανική λύση λόγο της διακριτικής τους εμφάνισης, της υψηλής τους τεχνολογίας, των εξαιρετικών τους αποδόσεων και το λογικό τους κόστος μέρος του οποίου καλύπτεται απ' όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σήμερα, τα ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας, προγραμματιζόμενα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι τα πιο προηγμένα βοηθήματα ακοής που διατίθενται στην αγορά. Ένα ψηφιακό σύστημα είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και μπορεί να προγραμματιστεί βάση των ακουστικών απαιτήσεων του χρήστη. Για παράδειγμα, μπορούν να πραγματοποιούν ανάλυση του ηχητικού περιβάλλοντος ενισχύοντας τους απαλούς ήχους της ομιλίας και μειώνοντας τους δυνατούς θορύβους όπως αυτούς που προέρχονται από την κυκλοφοριακή συμφόρηση ή τον άνεμο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καταστήματα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ διαθέτουν κατ' αποκλειστικότητα προϊόντα από τους πλέον αναγνωρισμένους κατασκευαστές σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως Bernafon, Beltone και Hansaton, προωθούν πλήρη γκάμα προϊόντων, όπως ακουστικά βαρηκοΐας, οστεόφωνα, συστήματα αντιμετώπισης εμβοών, κοχλιακά εμφυτεύματα, και παρέχουν πλήρη υποστήριξη όπως service, αναλώσιμα, ακουστικά βοηθήματα κ.λπ. Η μητρική εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον χώρο των ακουστικών βαρηκοΐας και βρίσκεται σε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις που γίνονται στην χώρα μας και στο εξωτερικό.

Κάθε κατάστημα της αλυσίδας, μέσω άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμού, παρέχει στους πελάτες του ενημέρωση αναγκαία για την καλύτερη κατανόηση των επιλογών τους, καθοδήγηση κατά τη περίοδο προσαρμογής στην χρήση του ακουστικού τους και υποστήριξη μετά την αγορά, ώστε να απολαμβάνουν στο μέγιστο τις δυνατότητές του.

FRANCHISE

Η επιχειρηματική επιλογή σας να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ σάς διασφαλίζει τα εχέγγυα της επιτυχίας, καθώς αφενός απευθύνεστε σε μια μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη αγορά, όπου το ακουστικό βαρηκοΐας δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά βασική ανάγκη και αφετέρου δραστηριοποιείστε μέσω του πλέον γνωστού και αξιόπιστου ονόματος στο χώρο, με τη μητρική εταιρεία να σας υποστηρίζει συνέχεια και να σας εξασφαλίζει υποστήριξη και αποκλειστικότητες.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Η πρόταση franchise της ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ σάς παρέχει μια σειρά από προνόμια, ικανά και αναγκαία για την επιτυχημένη και κερδοφορία του καταστήματός σας:

 • Δραστηριοποίηση σε ένα κλάδο, με μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση.
 • Πώληση προϊόντων, που καλύπτουν βασική ανθρώπινη ανάγκη.
 • Επαναλαμβανόμενες πωλήσεις στους πελάτες, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες/προϊόντα, όπως επισκευές, αναλώσιμα κ.λπ.
 • Κάλυψη του κόστους των ακουστικών και του ακοογράμματος από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.
 • Ηγετικό brand name.
 • Αποκλειστικά προϊόντα, από τους πλέον γνωστούς και αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού.
 • Μεγάλο περιθώριο μεικτού κέρδους.
 • Πλήρης εκπαίδευση.
 • Εγχειρίδια λειτουργίας.
 • Πανελλήνια διαφήμιση.
 • Ουσιαστική και διαρκή υποστήριξη από τη μητρική εταιρεία, που διαθέτει υποδομές και δέσμευση ανάπτυξης.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 45.000 €

Διαμόρφωση: 15.000 €

Αρχικό Εμπόρευμα: 15.000 €

Εξοπλισμός: 15.000 €

ENTRY FEES: ανάλογα με την περιοχή

ROYALTIES: 10% (από τον 3 χρόνο λειτουργίας)

MRK FEES: περιλαμβάνονται στα Royalties

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 24

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1922

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2010

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008:ΥΠΑΡΧΕΙ, σύμφωνα με τα guidelines του ΕΝ ΙΣΟ 13485:2003

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 7

Ανάπτυξη

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 5

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 6

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ: ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

{/faqslider}

 

Η επιχειρηματική επιλογή σας να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ σάς διασφαλίζει τα εχέγγυα της επιτυχίας, καθώς αφενός απευθύνεστε σε μια μεγάλη και διαρκώς αυξανόμενη αγορά, όπου το ακουστικό βαρηκοΐας δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά βασική ανάγκη και αφετέρου δραστηριοποιείστε μέσω του πλέον γνωστού και αξιόπιστου ονόματος στο χώρο, με τη μητρική εταιρεία να σας υποστηρίζει συνέχεια και να σας εξασφαλίζει υποστήριξη και αποκλειστικότητες.