Franchise

όλα τα concepts

Start Franchise

dexim

Με 20 χρόνια ύπαρξης στην αγορά, η Dexim κατέχει μια από τις ηγετικές θέσεις στο χώρο των υποδημάτων καλύπτοντας με πληρότητα ανάγκες, αλλά και ξεχωριστές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού στο γυναικείο, ανδρικό και παιδικό παπούτσι. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής και με σχέδια που καλύπτουν τις ανάγκες και επιθυμίες κάθε ηλικίας, η Dexim έχει καταφέρει να δημιουργήσει όχι μόνο αφοσιωμένους πελάτες αλλά και αποδοτικές συνεργασίες σε όλη τη χώρα. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60.000 €

 

H DEXIM αναπτύσσεται συνεχώς, προσφέροντας όλα τα εχέγγυα για γόνιμες συνεργασίες. Έτσι, σήμερα, προσεγγίζει την πελατειακή της βάση μέσα από ένα πλούσιο δίκτυο 30 ιδιόκτητων καταστημάτων, με 400 συνεργάτες στο δίκτυο της χονδρικής και 3 καταστήματα Franchise σε όλη την Ελλάδα. Από τον Ιανουάριο του 2009 έως τον Μάρτιο του 2010, προστέθηκαν 10 νέα καταστήματα στο δυναμικό της DEXIM. Το ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο της εταιρείας, τα νέα σημεία πώλησης και οι νέες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα καθιστούν τη DEXIM μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων υπόδησης, με δοκιμασμένη εμπειρία στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της υπόδησης.

ΟΡΑΜΑ

Η DEXIM, μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η αρχική ιδέα των ιδρυτών της περνάει σε μια καινούργια, σύγχρονη και πιο εποικοδομητική φάση. Η φιλοσοφία που την στήριξε δίνει την θέση της σε στρατηγικές μεθόδους και τακτικές που αξιοποιούν δημιουργικά στις μέρες μας την δυναμική της εταιρίας.

Το νέο όραμα της εταιρίας, η κατάκτηση της Ηγετικής Θέσεως στην Αγορά και η προσφορά προϊόντων καθημερινής μόδας, στου καταναλωτές, μέσα από ένα δίκτυο διανομής στην Τοπική και Διεθνή αγορά, γίνεται καθοδηγητής και θέτει τις βάσεις για την εταιρία του αύριο «DEXIM. The Style Company».

Αυτό το όραμα αποτελεί και την κινητήρια δύναμη του προσωπικού και που μέσα από το αξιακό σύστημα της DEXIM προσδίδει με την εργασία του την προστιθέμενη αξία ως προς την εικόνα της μάρκας και ως προς τον καταναλωτή.

Αυτό το αξιακό σύστημα βασίζεται στην:

ΠρονοητικότηταΟμαδικό πνεύμαΑνταπόκριση στις ανάγκες των πελατώνΑκεραιότηταΑξιοκρατία

...και αποτελεί για την DEXIM καθημερινή δέσμευση για την βελτιστοποίηση της εικόνας της εταιρίας.

Η φιλοσοφία της εταιρίας DEXIM, εστιάζεται στην παροχή υποδημάτων υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή, στον ύψιστο σεβασμό προς τους καταναλωτές, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της, στην απαράμιλλη εξυπηρέτηση και στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιτυχία για τον franchise είναι εξασφαλισμένη, καθώς ουσιαστικά κάθε συνεργάτης της DEXIM επενδύει με σιγουριά και απολαμβάνει:

 Αποκλειστικότητα ανά περιοχή.

 Μελέτη & τεχνογνωσία στη κατασκευή και διαμόρφωση του καταστήματός

 Μειωμένο ρίσκο.

 Δυνατότητα άμεσης παράδοσης «με το κλειδί στο χέρι».

 Πλούσια συλλογή με ποικιλία σχεδίων για κάθε στιλ και ηλικία

 Συνεχής υποστήριξη & μεθοδευμένη διαφημιστική προβολή.

 Εκπαίδευση εις βάθος στην νέα φιλοσοφία της εταιρεία και τη μεθοδολογία

 Τακτική βοήθεια και έλεγχο από ειδικούς συμβούλους franchising.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΧΩΝ

Το τελευταίο διάστημα η Dexim ανανέωσε την εταιρική της εικόνα, επανασχέδιασε το λογότυπο της και προσέθεσε δίπλα στο όνομα της τη φράση The «Style Company». Έτσι υπογράμμισε την απόφαση της να ενημερώνεται και να ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της μόδας αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών της για ξεχωριστή αισθητική και στυλ. Έμπρακτα υλοποίησε την υπόσχεση της, εμπλουτίζοντας τη γκάμα της με νέα, ξεχωριστού σχεδιασμού, μοντέλα για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις ηλικίες. Παράλληλα επενδύει στην επικοινωνία επιδιώκοντας την μεγιστοποίηση της αναγνωρισιμότας των επωνύμων προϊόντων της και του ονόματος της.

Το σύστημα franchise DEXIM προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους συνεργάτες της να γίνουν μέλος της οικογένειας ενός από τα δυναμικότερα brands της Ελληνικής αγοράς με τη σιγουριά που εγγυάται το όνομα DEXIM και την επιτυχία που μέχρι σήμερα επιβεβαιώνει το δίκτυο καταστημάτων της.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60.000 €

ROYALTIES: 4%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 48