B Gyr 010

gyrotiganies 350

Οι GyroTiganies ήρθαν για να δώσουν μία τελείως διαφορετική άποψη στο πολυαγαπημένο street food των Ελλήνων, το σουβλάκι, δίνοντάς του μια νέα και πλήρως διαφοροποιημένη διάσταση, με το κρέας να μαρινάρεται σε ιδανικό μίγμα καρυκευμάτων και να τελειοποιείται στο τηγάνι με την προσθήκη διαφορετικών sauces. Η επιχειρηματική πρόταση των GyroTiganies χαρακτηρίζεται από έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, λιτή οργάνωση, χαμηλή επένδυση και σύντομη απόσβεση, στοχεύοντας σε υγιείς και κερδοφόρες συνεργασίες franchise.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Η έμπνευση για τη δημιουργία του street food concept των GyroTiganies γεννήθηκε το 2016, όταν μια παρέα φίλων, ο Βασίλης και ο Λεωνίδας Αγγέλος, και ο Μανώλης Μανουσάκης, άφησαν τις μόνιμες θέσεις τους για να υλοποιήσουν την ιδέα που τους είχε ενθουσιάσει για αρκετό καιρό και έτσι ξεκίνησαν το πρώτο κατάστημα GyroTiganies, στο Παγκράτι, επί της Ευφράνορος 10, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις στον γνωστό μας γύρο, όπως blue cheese, honey mustard, feta sauce, jack daniels flavour, εντυπωσιάζοντας πολύ γρήγορα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Οι GyroTiganies αποτελούν αναμφισβήτητα ένα καινοτόμο concept, με μενού που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα και πολλές δόσεις δημιουργικότητας, αναδεικνύοντας το concept ως ένα από τα πιο trendy food spots, προσφέροντας μια αλλιώτικη και κορυφαία γευστική εμπειρία, για γρήγορο και οικονομικό φαγητό.

gyrotiganies 20170211 174555 gyrotiganies menu gyrotiganies 20170212 181829

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Οι GyroTiganies ξεκίνησαν την ανάπτυξή τους μέσω franchise, έχοντας τυποποιήσει την τεχνογνωσία τους και έχοντας δοκιμάσει ένα επιτυχημένο σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας, με κύρια στοιχεία το συμπιεσμένο κόστος της αρχικής επένδυσης και το ελεγχόμενο food cost με μηδενικές απώλειες. Με δέσμευση στην ολική ποιότητα, με κέφι, χωρίς ίχνος εφησυχασμού και με πολύ μεράκι στοχεύουν στην ανάπτυξη μιας ισχυρής αλυσίδας, που να διασφαλίζει στους συνεργάτες – franchisees της, την επιτυχία, την κερδοφορία και την ταχεία απόσβεση, με συμπιεσμένα λειτουργικά έξοδα και καινοτόμα πιάτα.

S Gyr 00 S Gyr 01 S Gyr 02

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των GYROTIGANIES ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της εστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Κάθε νέο κατάστημα GyroTiganies θα πρέπει να αφορά σε εσωτερικό ωφέλιμο χώρος από 35 τ.μ. και άνω, δυνατότητα για φουγάρο, με επιθυμητή πρασιά με άδεια για σκίαση.

Το τμήμα ανάπτυξης της μητρικής εταιρείας βρίσκει και αξιολογεί προτεινόμενα καταστήματα, λαμβάνοντας υπόψη του τη θέση, την εμπορικότητα, την κατάσταση του ακινήτου και το μίσθωμα, σε σχέση με τα αναμενόμενα έσοδα και τελικές αποδόσεις, διενεργώντας προκοστολόγηση πριν από τη μίσθωση.

gyrotiganies DSC00006 gyrotiganies DSC00004

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Οι GyroTiganies σας προτείνουν μια από τις καλύτερες επιλογές στον κλάδο της Μικρής Εστίασης, καθώς δραστηριοποιείστε με ασφάλεια σε ένα προϊόν (σουβλάκι) με σταθερή ζήτηση, ενώ ταυτόχρονα διαφοροποιείστε με καινοτόμες γεύσεις που κανένα άλλο αντίστοιχου είδους κατάστημα δεν προσφέρει, πουθενά στην Ελλάδα.

Το Σύστημα Franchise των GyroTiganies, όπως θα διαπιστώσετε από το πλάνο βιωσιμότητας, είναι δομημένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει στον κάθε συνεργάτη - franchisee μόνιμη ταμειακή ροή, υψηλή κερδοφορία και μεγάλη απόδοση επί του κεφαλαίου του, γεγονότα που οδηγούν σε ταχεία απόσβεση και υψηλές αποδόσεις.

B Gyr 00 B Gyr 02 B Gyr 03

Το βασικότερο ωστόσο πλεονέκτημα που κερδίζετε ως μέλος της αλυσίδας των GyroTiganies είναι η διασφάλιση της εγγυημένης επιχειρηματικής επιτυχίας, απολαμβάνοντας μια σειρά από προνόμια, όπως:

 • Έντονα διαφοροποιημένο street food concept.

 • Καινοτόμο και value for money μενού, συνεχώς ανανεούμενο με πρωτοποριακά και προσιτά πιάτα.

 • Υψηλή τεχνογνωσία, με μοναδικές συνταγές και τρόπο παρασκευής.

 • Δραστηριότητα με σταθερή ζήτηση, που επηρεάζεται ελάχιστα σε περιόδους κρίσης.

 • Συγκεκριμένος κατάλογος και συμπιεσμένο food cost, που οδηγεί σε υψηλά περιθώρια κέρδους.

 • Πλήρης υποστήριξη κατά την εύρεση, αξιολόγηση και επιλογή της κατάλληλης εμπορικής θέσης.

 • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση.

 • Συνεχής συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα λειτουργία και προώθησης.

 • Σύστημα οργάνωσης λειτουργίας και ελέγχου του κόστους και των εξόδων.

 • Τροφοδοσία με αναλώσιμα και πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Χαμηλή αρχική επένδυση.

 • Μεγάλη αποκλειστικότητα περιοχής.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

appGyrothganies

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 35 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 Ευρώ

Περιλαμβάνει Διαμόρφωση και Εξοπλισμό

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: 3%

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

LET'S TALK FRANCHISE