ΒΕΝΕΤΗ

venetis logo

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ έχοντας χρόνια εμπειρία στο χώρο του franchise, έχει καταφέρει μέσα από τα κερδοφόρα concept που έχει δημιουργήσει, να έχει μία επιτυχημένη διαδρομή στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα των προϊόντων της.

Όλα ξεκίνησαν το 1948 με τη δημιουργία του πρώτου φούρνου ΒΕΝΕΤΗ στην Κηφισιά. Από τότε και για 67 συνεχόμενα χρόνια, η εταιρεία παράγει και διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση και την ποιότητα και έχοντας πλέον κερδίσει τη δική της θέση στις προτιμήσεις και την καθημερινότητα του καταναλωτικού κοινού.

Από το 2010, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ, διαπιστώνοντας τις αλλαγές στο προφίλ και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, πρωτοπορεί δημιουργώντας νέες προοπτικές ανάπτυξης με την ένταξη ενός νέου concept καταστημάτων, τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL τα οποία λειτουργούν ως αρτοποιεία, ως καφέ και ως ζαχαροπλαστεία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και ως εστιατόρια για μετά τις 12.00 το μεσημέρι.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Η Εταιρία «ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», έχει συσταθεί σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους και εδρεύει στην Λυκόβρυση Αττικής, στην οδό Αγ. Παρασκευής αρ. 9. Η ΒΕΝΕΤΗΣ προσφέρει σε αυτούς που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις (Δικαιοδόχους), χρησιμοποιώντας τo Σύστημα Δικαιόχρησης, το δικαίωμα να λειτουργήσουν ένα κατάστημα με ειδικές προδιαγραφές και σχεδιασμό για πώληση προϊόντων γνωστών ως «Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ» σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, που θα ανεύρει ο ίδιος ή ο δικαιοδόχος και θα εγκρίνει o δικαιοπάροχος.

Η επωνυμία «ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ», ο διακριτικός τίτλος «ΧΑΡ. ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΕ», το σήμα «Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ», οι ονομασίες των προϊόντων "Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ" καθώς και η φήμη που συνδέεται με τα παραπάνω αναφερόμενα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την λειτουργία καταστημάτων διάθεσης προϊόντων παντός είδους προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και συναφών ειδών.

Επιπλέον περικλείουν μια ολόκληρη φιλοσοφία, που έχει αναπτυχθεί και εκσυγχρονίζεται διαρκώς από τον "Δικαιοπάροχο". Η φιλοσοφία αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πρωτότυπη τεχνογνωσία, το σήμα κατατεθέν, διακριτικά γνωρίσματα, στερεότυπα, καθώς και προδιαγραφές και όρους για ορισμένα προϊόντα και διαδικασίες, για τις εγκαταστάσεις και την χωροοργάνωσή τους, για τη λειτουργία του καταστήματος και τέλος για τις επιχειρηματικές και διοικητικές μεθόδους που εφαρμόζονται. Τα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρονται από τα καταστήματα « ΒΕΝΕΤΗ» αποτελούν το ολοκληρωμένο σύστημα (πακέτο) δικαιόχρησης (franchise) ΒΕΝΕΤΗ και χαρακτηρίζουν το δίκτυο διανομής ΒΕΝΕΤΗ.

Το ολοκληρωμένο σύστημα – πακέτο δικαιόχρησης (franchise) του Δικαιοπαρόχου έχει αποκτήσει άριστη φήμη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και τεράστια δύναμη προσέλκυσης πελατών (Good Will) . Η σωστή λειτουργία του franchise στηρίζεται στην υποδειγματική ομοιομορφία και ομοιογένεια μεταξύ των λειτουργούντων στην Ελλάδα καταστημάτων με τον διακριτικό τίτλο «ΒΕΝΕΤΗ», τόσο από πλευράς εσωτερικής και εξωτερικής εμφάνισης όσο και από πλευράς παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και οργάνωσης.

Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 70 - 130 τ.μ. και επιπλέον βοηθητικοί χώροι.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: από 80.000 €

 

FA2015

FA2016

FA2017

FA2013

FA2019

LET'S TALK FRANCHISE