AROMA EMPIRE COFFEE FRANCHISE

Η αλυσίδα καταστημάτων AROMA EMPIRE COFFEE εξειδικεύεται στη γρήγορη και ποιοτική εστίαση, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε μοναδικές τιμές, καθώς και γευστικά, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, με τρεις διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, espresso bar, espresso bar + food corner, espresso bar + mini market.

Τα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, οι ποιοτικά επιλεγμένοι προμηθευτές, ο σύγχρονος σχεδιασμός καθώς και οι στρατηγικές θέσεις της αλυσίδας, καθιστούν την αλυσίδα AROMA EMPIRE COFFEE FRANCHISE ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες αλυσίδες καταστημάτων στον χώρο της καφεστίασης, αριθμώντας σήμερα περισσότερα από 30 καταστήματα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Όραμα και Φιλοσοφία

Το όραμα της AROMA EMPIRE COFFEE αφορά στην δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου καφεστίασης μέσω franchise που θα φημίζεται για την απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών, την έγκαιρη παράδοση και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, με κύριους στόχους:

 • Να προσφέρει μοναδική εμπειρία καφέ σε ιδιαίτερα καλή τιμή και ροφημάτων, καθώς και πρωτότυπα γεύματα, τα οποία να συνδυάζουν μοναδικές και υγιεινές γεύσεις, ποιότητα υλικών και παρασκευής, ποικιλία, καλή σχέση αντιλαμβανόμενης αξίας προς τιμή και να εξελίσσονται συνεχώς με στόχο τη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

 • Να διατηρεί και να βελτιώνει την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό προς τους καταναλωτές.

 • Να αποτελεί μοχλό εξέλιξης και ανάπτυξης για το ανθρώπινο δυναμικό.

 • Να παρουσιάζει πάντα καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις που βασίζονται στην παρακολούθηση και μελέτη των τάσεων της εποχής και συμβαδίζουν με τις σύγχρονες διατροφικές αξίες.

 • Να παρέχει μοναδικό περιβάλλον αισθητικής και υγιεινής που εξασφαλίζει τη ποιότητα και τη φροντίδα προς τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη - καταναλωτή.

Τα καταστήματα AROMA EMPIRE COFFEE απευθύνονται:

 • σε κάθε ηλικιακό group, καθώς σε όλους τους καφέδες και τα ροφήματα χρησιμοποιούνται πρώτης ποιότητας υλικά και διαδικασίες παρασκευής.

 • σε κάθε οικονομικό κλιμάκιο εισοδήματος, αφού οι τιμές είναι ιδιαίτερα προνομιακές.

 • σε όσους θέλουν να απολαύσουν ένα καφέ ή ένα ρόφημα μαζί με ένα μικρό χορταστικό γεύμα σε ένα ευχάριστο χώρο ή να το πάρουν μαζί τους.

Τα AROMA EMPIRE COFFEE έχουν ενσωματώσει στην φιλοσοφία τους την κοινωνική ευθύνη, συνεισφέροντας και συμμετέχοντας στα δρώμενα της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, πραγματοποιώντας συγκεκριμένες δράσεις (π.χ. χορηγίες σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, δωρεές σε σχολεία και δήμους). Κατ’ αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν ουσιαστικά στη ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην εκπαίδευση, στην υγεία, στο περιβάλλον, με κύριο άξονα των σχετικών πρωτοβουλιών την βελτίωση της ευημερίας της εκάστοτε τοπικής κοινωνικής δομής.

Πρόταση Franchise

Ο στόχος της αλυσίδας καταστημάτων AROMA EMPIRE COFFEE αφορά στην δημιουργία καταστημάτων σε κάθε αστικό κέντρο της Ελλάδος, έχοντας ένα σαφές πλάνο ανάπτυξης, διασφαλίζοντας τόσο την απόλυτη ποιότητα και εξυπηρέτηση των καταναλωτών, όσο και την φήμη του ονόματος AROMA EMPIRE COFFEE. Η μητρική εταιρία έχει καταρτίσει ένα απόλυτα δομημένο πακέτο franchise, που χαρακτηρίζεται από ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 • Ισχυρό brand στο χώρο της καφεστίασης

 • Εξειδίκευση στις διαδικασίες delivery

 • Δυνατό μενού τόσο στον καφέ και ροφήματα, όσο και στα σνακς - μικρογεύματα

 • Συνεχής και σταθερή ανάπτυξη νέων καταστημάτων

 • Διασφάλιση ποιότητας μέσω σαφών διαδικασιών λειτουργίας

 • Συνολικές ενέργειες marketing

 • Συνεχής έρευνα για την βελτίωση του μενού, ώστε να παραμένει συνέχεια επίκαιρο

Υποστήριξη

Η αλυσίδα καταστημάτων AROMA EMPIRE COFFEE παρέχει συνολική υποστήριξη στους συνεργάτες της, η οποία εγγυάται την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του καταστήματος:

Κατά την διάρκεια προετοιμασίας του καταστήματος

Η AROMA EMPIRE COFFEE είναι κοντά στον επενδυτή από την αρχή, κατά την διαδικασία εύρεσης και επιλογής σημείου. Με την επιλογή του σημείου υπάρχει υποστήριξη στο σχεδιασμό και στην διαμόρφωση του καταστήματος. Με το ξεκίνημα της νέας επιχείρησης η μητρική εταιρεία είναι δίπλα σας προσφέροντας υποστήριξη για την επιλογή του προσωπικού, την εκπαίδευσή του και την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος.

Λειτουργία καταστήματος

Στόχος της AROMA EMPIRE COFFEE είναι η ανάπτυξη ισχυρού πελατολογίου, για το κάθε κατάστημα και για το σκοπό αυτό σας καθοδηγεί στην σύνταξη ενός αποτελεσματικού marketing plan, αλλά και επιμέρους προγραμμάτων προώθησης για την περιοχή σας.

Εκπαίδευση

Κάθε νέος συνεργάτης της εταιρείας συμμετέχει σε προγράμματα όπου λαμβάνει κατάρτιση σε θέματα που αφορούν μάρκετιγκ, διοίκησης, χρηματοοικονομικά, επικοινωνίας, καθώς και σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του καταστήματος, παρασκευή προϊόντων, παραγγελίες, εξυπηρέτηση πελατών, τοπική προώθηση πωλήσεων, merchandising κ.λπ.

Εκπαίδευση κατά τη διάρκεια λειτουργίας

Η εκπαίδευση είναι συνεχής και μετά το πρώτο διάστημα λειτουργίας, αφού κάθε μέλος της ομάδας AROMA EMPIRE COFFEE, ενημερώνεται για νέες μεθόδους, νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που του έχουν δημιουργηθεί και θα ήθελε υποστήριξη.

Η εγγύηση του brand name AROMA EMPIRE COFFEE και η δυναμική της εταιρείας δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και αποδοτική επένδυση.

Η AROMA EMPIRE COFFEE στηριζόμενη στο ισχυρό υπόβαθρο που έχει αναπτύξει μετά από την 5ετή ανοδική της πορεία στο χώρο της καφεστίασης, με γνώση στην οργάνωση δικτύων και διαθέτοντας ένα αποδεδειγμένο και δοκιμασμένο σύστημα οργάνωσης, δίνει την ευκαιρία στους υποψήφιους επιχειρηματίες να ενταχθούν σε ένα ισχυρό δίκτυο.

Franchise Facts

espresso bar

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 17 - 35 τ.μ.

ENTRY FEES: 4,500 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,000 Ευρώ

espresso bar + food corner

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 35 - 100 τ.μ.

ENTRY FEES: 7,500 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 30,000 Ευρώ

espresso bar + mini market

ΑΠΑΙΤΟYΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 80 τ.μ.

ENTRY FEES: 7,500 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 35,000 Ευρώ

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠAΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των AROMA EMPIRE COFFEE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ; (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
No Internet Connection