CULTIVOS COFFEE

Το Cultivos Coffee είναι ένα coffee shop που εστιάζει στην ανώτερη ποιότητα του καφέ και των υπολοίπων προϊόντων που προέρχονται από καλλιέργειες. Χαρακτηρίζεται ως ένα premium café σχεδιασμένο με επιρροές από το σκανδιναβικό design, ανταγωνιστικές τιμές, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και εύκολη πρόσβαση. Ο στόχος των Cultivos Coffee είναι να «καλλιεργήσουν» στο κοινό μία νέα αντίληψη για τον καφέ.

 

CULTIVOS είναι η καλλιέργεια. Από το φύτεμα του σπόρου ως την πρώτη καρποφορία, γνωρίζουμε την διαδικασία, τα στάδια της εξέλιξης, την συγκομιδή, το ταξίδι, μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό. Από την αρχή έως το τέλος ακολουθούμε μαζί με τον καρπό την διαδρομή και φροντίζουμε για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας το οποίο προσφέρουμε με συνέπεια, ώστε να το απολαμβάνετε άρτιο κάθε μέρα.

cc 1

Πίσω από τον καφέ της κάθε μέρας υπάρχει το CULTIVOS COFFEE

Το concept του Cultivos Coffee, εμπνευσμένο από την taf (www.cafetaf.gr), φέρει τις ίδιες αξίες και αρχές στον καταναλωτή, εισάγοντας τον στην 5η γενιά των coffee shops. To Cultivos Coffee, με στόχο την απόλυτη εμπειρία του καταναλωτή, στηρίζεται σε βασικούς άξονες όπως είναι οι handcrafted καφέδες που προέρχονται από μεμονωμένες φάρμες από το πρόγραμμα direct relationship coffees της taf, που ασκούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε κάθε στάδιο παραγωγής, με σεβασμό προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα στο φλιτζάνι χαρακτηρίζεται από μοναδικά χαρακτηριστικά που οφείλονται τόσο στην εξαιρετική πρώτη ύλη όσο και στο επιδέξιο καβούρδισμα.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα - χυμοί smoothies και frullati με υπερτροφές, breakfast bowls με υλικά υψηλής θρεπτικής αξίας (berries, σπόροι chia), happy bowls (σαλάτες), σάντουιτς, κέικ γλυκά και muffins - φροντίζουμε οι πρώτες ύλες να είναι ανώτερης ποιότητας.

Όλα τα παραπάνω δένουν σε ένα περιβάλλον με atmoshperics επηρεασμένα από το σκανδιναβικό στυλ. Επίσης, το Cultivos Coffee βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας με τη χρήση μηχανημάτων όπως το modbar, μηχανών καφέ La Marzocco και μύλων άλεσης καφέ Anfim – εξοπλισμός ο οποίος εγγυάται άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι αλλά παράλληλα προσδίδει εξαιρετική αισθητική στο χώρο.

Στα Cultivos coffee μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε κόκκους καφέ για παρασκευή στο σπίτι ή το γραφείο καθώς επίσης και αξεσουάρ hand brew.

cc 2 cc 3

Ανακαλύψτε την εμπειρία Cultivos Coffee

Εμπειρία Καφέ

Το Cultivos Coffee εκπροσωπεί τη νέα κουλτούρα καφέ. Απολαύστε καφέδες με διαφορετικούς τρόπους παρασκευής από δεξιοτέχνες barista και υψηλού επιπέδου εξοπλισμό (La Marzocco & Anfim) και επιλέξτε μεταξύ του βασικού espresso blend ή δύο καφέδων από μεμονωμένες φάρμες (Single Estate) οι οποίες είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα direct relationship της taf.

Η ομάδα των Barista

Οι barista στο Cultivos Coffee είναι άρτια εκπαιδευμένοι για την παρασκευή των καφέδων ανώτερης ποιότητας της taf και πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουν σχετικά με όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα. Μέσα από αυτήν την αλληλεπίδραση μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προέλευση των καφέδων, το γευστικό τους προφίλ και τις μεθόδους παρασκευής.

Υπηρεσία Delivery & Take Away

Επωφεληθείτε της υπηρεσία delivery κάνοντας τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά & παραλαμβάνοντας τες στο γραφείο ή το σπίτι ή take away με μία επίσκεψη στο Cultivos Coffee.

Inspired by taf

Το project Cultivos Coffee είναι εμπνευσμένο από την taf, η οποία αναλαμβάνει και την εκπαίδευση των barista. Τα καταστήματα, που αποτελούν espresso & brew bars, σας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσετε, εκτός από τον υψηλής ποιότητας καφέ, προϊόντα cake & bake, χυμούς, super smoothies & frullati, breakfast & happy bowls, καθώς και sandwiches, focaccia & pinsa romana.

Beans for Your Home

Αγοράστε καφέ σε κόκκους για το σπίτι από τις σειρές των espresso blends και των καφέδων single estate της taf.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας Cultivos Coffee;

Ελάτε να μοιραστείτε τις ίδιες αξίες με εμάς όσον αφορά την ανώτερη ποιότητα του καφέ και των υπολοίπων προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται στον τελικό καταναλωτή.

Προνόμια Franchise

To Cultivos Coffee έχει ως βασικά σημεία εστίασης:

  • To know how από την taf

  • Την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού από την ομάδα των barista της taf που έχει βραβευτεί στα παγκόσμια πρωταθλήματα του καφέ (World Barista Championships)

  • Design βασισμένο σε λιτές γραμμές και γήινα χρώματα με μία σκανδιναβική προσέγγιση

  • Ανώτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές

  • Προϊόντα retail για το σπίτι (beans for your home)

  • «Αποκλειστικότητα» περιοχής

  • Συνεχής εποπτεία του project και εκπαίδευση του προσωπικού

  • Χωρίς royalties

  • Δυνατότητα επιλογής σημείου

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 25-30

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: 30,000 Ευρώ

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 15,000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα: 2,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 12,000 Ευρώ

ROYALTIES: 0

MRK FEES: 1%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 18 μήνες

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 12

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά