paintbull

Η εταιρεία προσανατολίζεται στη γρήγορη οικονομική και εγγυημένη επισκευή αυτοκίνητου όσον αφορά την τοπική βαφή, την επισκευή εσωτερικού χώρου, την επισκευή μικροχτυπηματων στο παρμπρίζ, το ξεθάμπωμα των πλαστικών φανών, τον βιολογικό καθαρισμό εσωτερικού χώρου και τις αντηλιακές μεμβράνες. Η 5ετής γραπτή εγγύηση των εργασιών φανερώνει την ποιότητα των επισκευών. Έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για 12ωρη τεχνική υποστήριξη. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60.000 €

 

Σήμερα, η χρήση του οχήματος έχει καταστεί απαραίτητη σε καθημερινή βάση ως μέσου μεταφοράς, διασκέδασης και εργασίας μέσα σε ένα σκληρό περιβάλλον και η απεικόνιση του εαυτού μας μέσω του οχήματός επιβάλλει τη σωστή συντήρησή του άμεσα, ποιοτικά, εγγυημένα και επιπλέον ολοκληρωμένα.

Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε η paintbull hellas, μία εταιρεία με μακρόχρονη πορεία στο χώρο και εμπειρία που έχει αναπτυχθεί ύστερα από τη συστηματική μας ενασχόληση με το χώρο της επισκευής αυτοκινήτων. Με τις πρωτοποριακές της μεθόδους για τα Ελληνικά δεδομένα, δίνει μοναδικές και άμεσες λύσεις στα προβλήματα σας, που προκαλούνται τόσο από τις δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες, όσο και από τις δυσμενείς συνθήκες κυκλοφορίας και αποτελεί προυπόθεση για τη διατήρηση της εμπορικής αξίας του οχήματός σας .

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες που σας προσφέρει η paint bull είναι αναλυτικότερα οι εξής:

 • Τοπική βαφή με τα καλύτερα υλικά παγκοσμίως
 • Επισκευή μικροχτυπημάτων από πέτρες με εργοστασιακό χρώμα
 • Ξεβουλιάγματα χωρίς βάψιμο από χτυπήματα και χαλάζι
 • Επισκευή μοκέτας και ταπετσαρίας
 • Επισκευή δερμάτινου συνθετικού και βελούδινου σαλονιού
 • Επισκευή ταμπλό
 • Επισκευή, κόλλημα, βαφή πλαστικών προφυλακτήρων
 • Ανανέωση χρώματος άβαφων πλαστικών προφυλακτήρων
 • Ξεθάμπωμα θολών φαναριών
 • Επαγγελματικό γυάλισμα με 3 αλοιφές και κέρωμα
 • Βαφή ζαντών
 • Επισκευή παρμπρίζ από χτυπήματα
 • Μεμβράνες αντηλιακής προστασίας
 • Βιολογικός καθαρισμός
 

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΒΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η paintbull Hellas σας καλωσορίζει στην παγκόσμια οικογένειά της .
Από το 1990 με την δημιουργία της painbull USA οι επισκευές οχημάτων έγιναν πιο προσιτές πιο γρήγορες και κυριότερα πιο ποιοτικές.
Είναι πλέον θέμα σύντομης εκπαίδευσης και πρακτικά οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει ειδικός στην γρήγορη και ποιοτική επισκευή οχημάτων χωρίς προηγούμενα απαραίτητη εμπειρία στο χώρο.

Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ

Τι προσφέρει η paintbull
Τα 5.000.000 αυτοκίνητα στην Ελλάδα που πολλαπλασιάζονται χρόνο με το χρόνο και τα περισσότερα εξ αυτών αλλάζουν χέρια δημιουργούν μια μοναδική επαγγελματική ευκαιρία στον χώρο που εξειδικεύεται η paintbull.
Όλα τα αυτοκίνητα λιγότερο η περισσότερο έχουν κάποιες εκδορές και γενικά φθορές από την χρήση από τις καιρικές συνθήκες και άλλους λόγους μειώνοντας αισθητά την αξία μεταπώλησης και επηρεάζουν αρνητικά τους ιδιοκτήτες και πολλές φορές επέλεγαν την λύση να τα αφήσουν όπως είναι με αποτέλεσμα το σκούριασμα και γενικά την επιτάχυνση της φθοράς του οχήματος .
Η παραδοσιακή επισκευή τους απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα πολλές διαφορετικές ειδικότητες αναλόγως της ζημιάς και γενικά μια δυσβάσταχτη ψυχική οικονομική και χρονική επιβάρυνση του ιδιοκτήτη του οχήματος.
Σε όλα αυτά η paintbull δίνει λύση στο πρόβλημά σας.
Εμείς επισκευάζουμε το μέρος του οχήματος τοπικά χωρίς να είναι απαραίτητη η ολική επισκευή της συγκεκριμένης επιφάνειας . με την επισκευή αυτή εξασφαλίζουμε στους συνεργάτες μας άμεση γρήγορη επισκευή από 1-3 ώρες με πολύ μικρότερο κόστος για τον πελάτη και μεγαλύτερο κέρδος για τον franchisee συνεργάτη μας και επιπλέον με εγγύηση προς τον πελάτη μας 5 ετών .

Όλοι οι πελάτες μας τις εταιρείας μας θεωρούν τις επισκευές μας ένα μικρό θαύμα.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 60.000 €

ENTRY FEES: 13.000 €

ROYALTIES: 500 €

MRK FEES: -

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): -

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 21

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: -

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: -

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001: -

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: -

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: -

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: #

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: #