αρειμανιο μεση εκπαιδευση franchise

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών kαι συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη. Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ η μαθητοκεντρική προσέγγιση δεν μένει στη θεωρία. Γίνεται πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα που ο κάθε μαθητής θα ενταχθεί στην οικογένεια μας. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και γι’ αυτό μπορεί κοντά μας με σιγουριά και ασφάλεια να κατακτήσει τη δική του ατομική επιτυχία.

ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ… Άρα πέρασες!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ θα βρει ποιοτικά και αποτελεσματικά προγράμματα προετοιμασίας όλων των μαθημάτων για τις τάξεις Γυμνασίου & Λυκείου καθώς και προπαρασκευαστικά μαθήματα για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Με σεβασμό στις ανάγκες γονέων και παιδιών το ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ έχει επιπλέον ξεκινήσει ειδικά τμήματα σχολικής μελέτης Δημοτικού & Γυμνασίου που στοχεύουν να θέσουν τις σωστές βάσεις αλλά και να ανακαλύψουν έγκαιρα τα ταλέντα των μικρών παιδιών προκειμένου να τα καλλιεργήσουν στη συνέχεια.

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου γίνεται χρήση πρωτοποριακών μεθόδων με virtual labs (εικονικά εργαστήρια, πολυμέσα), δυνατότητα απεριόριστης χρήσης Internet, πρωτοπόρα ενισχυτικά προγράμματα STEM & ROBOTICS, αίθουσες ψυχαγωγίας και αμφιθέατρα. Επίσης, προσφέρονται ειδικά προγράμματα επαγγελματικής σταδιορδρομίας και συμβουλευτική γονέων από ειδικούς και στελέχη της αγοράς έρευνας & εργασίας, καθώς και μοναδικά προνόμια και πακέτα για εκμάθηση ξένων γλωσσών και υπολογιστών σε κέντρα του Ομίλου SO EASY® – WIN.NET®.

Βασικός σκοπός και αρχή μας είναι να στηρίζουμε και να κατευθύνουμε τους μαθητές μας προκειμένου να κατακτήσουν τη δική τους μοναδική επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 120 - 140

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: 15,000 €

Εξοπλισμός/Επίπλωση: 12,000 €

ENTRY FEES: 15,000 €

ROYALTIES: Βάση κλίμακας

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 16

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 8

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση του ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της φροντιστηριακής μέσης εκπαίδευσης, ολοκληρωμένα και εγγυημένα, και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise του ομίλου So Easy και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

EXTRAS

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1989

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2006

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 12