ΚΔΑΠ EXELIXIS KIDS

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EXELIXIS δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης ανηλίκων και ενηλίκων και παρέχει ειδικευμένες υπηρεσίες στην δημιουργική απασχόληση παιδιών, στη μελέτη σχολικών μαθημάτων, καθώς στην κατάρτιση και εξειδίκευση ενηλίκων.

Διαθέτει έμπειρα στελέχη που εξειδικεύονται στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και υλοποίηση σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)

Το ΚΔΑΠ είναι μια πιστοποιημένη από το κράτος δομή που μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, με σκοπό την δημιουργική απασχόληση των παιδιών για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου, την σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομική ή ομαδική οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα, την καθημερινή διαπαιδαγώγηση και ψυχαγωγία των παιδιών και την πολύπλευρη νοητική, συναισθηματική, κοινωνική, ψυχοσωματική ανάπτυξη τους.

Κέντρο Μελέτης

Το Κέντρο Μελέτης Εxelixis Kids ειδικεύεται στη μελέτη των σχολικών μαθημάτων για παιδιά δημοτικού.

Εδώ οι μαθητές μελετούν καθημερινά τα μαθήματα της επόμενης μέρας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών.

Στόχος μας είναι να έχουμε ευτυχισμένα παιδιά, αυτάρκη, με κριτική σκέψη, που πορεύονται με επιτυχίες και αντιμετωπίζουν τη ζωή με αισιοδοξία και δύναμη.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Ένας εξελισσόμενος φορέας εκπαίδευσης και κατάρτισης ενηλίκων πιστοποιημένος από το κράτος εξειδικευμένος στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EXELIXIS στηρίζει την ανάπτυξή του στο Ανθρώπινο Δυναμικό, στην Ποιότητα, στην Καινοτομία και στις συνεργασίες του με κορυφαίους φορείς πιστοποίησης, εθνικούς και διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και μεθόδους κατάρτισης που ικανοποιούν και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις επιταγές της εποχής μας.

exelixis header

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος EXELIXIS έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση που αφορά στα Exelixis Kids, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 - 12 ετών και τους παρέχουν:

ΚΔΑΠ Exelixis Kids

Δημιουργική απασχόληση εκτός σχολικού ωραρίου, μέσω της σωστής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων.

Κέντρο Μελέτης Exelixis Kids

Μελέτη σχολικών μαθημάτων για παιδιά δημοτικού.

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αφορά στην δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης με την δυνατότητα, ανάλογα της περιοχής και των στόχων τους, να εντάξουν και τις υπηρεσίες κέντρου μελέτης.

Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του υπάρχει ένας ενήλικας που πίστεψε πρώτα σε αυτό.

- Mathew Jacobson

ΚΔΑΠ Exelixis Kids

Το ΚΔΑΠ Exelixis Kids αφορά σε πιστοποιημένη από το κράτος εκπαιδευτική δομή, για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών ηλικίας 5-12 ετών, με εγκαταστάσεις προσαρμοσμένες στα σύγχρονα δεδομένα και με άρτιο εξοπλισμό που εξασφαλίζουν την παροχή ποιοτικού έργου. Το ΚΔΑΠ λειτουργεί καθημερινά σε δύο βάρδιες, από 14:00 έως 18:00 η πρώτη βάρδια και 18:00 έως 22:00 η δεύτερη βάρδια.

Οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ Exelixis kids καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων μέσα από τις οποίες το παιδί απολαμβάνει τη χαρά του παιχνιδιού και της δημιουργίας ενώ παράλληλα αναπτύσσει εκούσια τις αντιληπτικές του ικανότητες, τη δυνατότητα αυτοέκφρασης και την επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους άλλους, καλλιεργεί τα συναισθήματά του, την κριτική του σκέψη και την ευρηματικότητά του.

Όλες οι δραστηριότητες γίνονται με την καθοδήγηση κατάλληλου εκπαιδευμένου προσωπικού, το οποίο με αγάπη και υπευθυνότητα ανταποκρίνεται και επικεντρώνεται στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά, αλλά και της ομάδας συνολικά:

 • Εικαστικά

 • Περιβαλλοντική εκπαίδευση

 • Μουσική

 • Φιλαναγνωσία - Ελληνική και ξένη παιδική λογοτεχνία

 • Παιχνίδια τεχνολογίας (Η/Υ)/ Ασφαλής χρήση διαδικτύου

 • Ρομποτική

 • Θεατρικό παιχνίδι - Θεατρική αγωγή

 • Επιτραπέζια εκπαιδευτικά παιχνίδια

 • Παιχνίδι και ξένες γλώσσες

 • Κυκλοφοριακή αγωγή

 • Μουσικοκινητική αγωγή

 • Ψυχοκινητική αγωγή - Υγεία

 • Μουσειακή αγωγή - Πολιτισμός

 • Εργαστήρι δημοσιογραφίας

 • Δημιουργική γραφή – Τέχνη του λόγου

 • Παιδικός κινηματογράφος – Ανάλυση και προβολή ταινίας

 • Εργαστήρι ζωγραφικής

Κέντρο Μελέτης Exelixis Kids

Το Κέντρο Μελέτης Εxelixis Kids ειδικεύεται στη μελέτη των σχολικών μαθημάτων για παιδιά δημοτικού, με τους μαθητές να μελετούν καθημερινά τα μαθήματα της επόμενης μέρας, υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών.

Κατά τη διάρκεια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δημιουργούνται για τα παιδιά τα θεμέλια επάνω στα οποία θα οικοδομηθούν οι μελλοντικές γνώσεις τους, οι οποίες είναι καθοριστικής σημασίας για την απόδοσή τους στη μετέπειτα σχολική πορεία τους.

Μέσα από την καθημερινή μελέτη των παιδιών στο Κέντρο μας, επιδιώκεται τα παιδιά να μη χαθούν στο λαβύρινθο της πληθώρας των πληροφοριών που δέχονται αλλά να μάθουν να ταξινομούν τις νέες γνώσεις βάσει θεμελιωδών εννοιών και αρχών, κάτι που θα τα βοηθάει σε όλη την υπόλοιπη μαθητική ζωή τους.

Μελέτη Σχολικών Μαθημάτων

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους ο μαθητής με την εποπτεία δασκάλων, προετοιμάζει και μελετά καθημερινά τα μαθήματα της επόμενης ημέρας. Ο ρόλος του εκπαιδευτικού κατά τη διάρκεια της μελέτης είναι καθοδηγητικός. Το παιδί σταδιακά μαθαίνει να οργανώνει το χρόνο του και να ολοκληρώνει τις εργασίες που μπορεί να καταφέρει χωρίς βοήθεια.

Στόχος είναι η έμπρακτη βελτίωση της μαθησιακής και σχολικής επίδοσης των μαθητών και η ανάπτυξη οργανωτικών δεξιοτήτων στη μελέτη.

Εξατομικευμένη Προσέγγιση

Η εκπαιδευτική μέθοδος των Εxelixis Kids περιλαμβάνει εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε μαθητή.

Το μαθησιακό προφίλ κάθε παιδιού οδηγεί και στον τρόπο, στη μέθοδο που το βοηθά να μαθαίνει. Ανάλογα με τον τύπο του παιδιού υπάρχουν προσεγγίσεις που ενισχύουν μια θετική στάση προς τη μελέτη. Έτσι στο κέντρο μελέτης Εxelixis Kids, ο δάσκαλος μεριμνά να αναγνωρίσει αδυναμίες, κενά αλλά και ιδιαιτερότητες και ξεχωριστές κλίσεις κάθε παιδιού, στοιχεία τα οποία αξιοποιεί για τη διαμόρφωση του εξατομικευμένου προγράμματος του κάθε μαθητή για μια πιο αποτελεσματική μελέτη.

Με αυτό τον τρόπο η μαθησιακή διαδικασία προσαρμόζεται στην προσωπικότητα, στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή.

Οφέλη για Παιδιά και Γονείς

Υπό την κατάλληλη καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτικών μας, τα παιδιά μαθαίνουν πώς να μελετούν αποτελεσματικά και αναπτύσσουν την οργανωτικότητά τους.

Η οργάνωση της μελέτης για το σχολείο, είναι καθοριστικής σημασίας για την επίδοση του παιδιού στο σχολείο αλλά και για τη σχέση που θα αναπτύξει με το διάβασμα γενικότερα. Το κόστος από την υπερβολική μελέτη είναι μεγάλο, γιατί επηρεάζει αρνητικά τις στάσεις του παιδιού για το σχολείο, τις κοινωνικές του δεξιότητες αλλά και την γενικότερη ποιότητα ζωής του.

Στα Κέντρο Μελέτης Exelixis Kids, οι μαθητές μας μαθαίνουν να οργανώνουν τη μελέτη τους σε πλαίσιο με συγκεκριμένους στόχους και να διαθέτουν το χρόνο τους με τον πλέον αποδοτικό τρόπο ώστε να μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος και για άλλες εξωσχολικές, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Επιπροσθέτως τα παιδιά εκφράζονται σ’ ένα ανεξάρτητο περιβάλλον χωρίς το άγχος της εποπτείας από το γονέα με αποτέλεσμα να ξεδιπλώνουν ελεύθερα τις υπάρχουσες ικανότητες και δυνατότητές τους.

Από την άλλη οι γονείς απαλλάσσονται από το άγχος της μελέτης των παιδιών τους και με εξασφαλισμένη την πρόοδό τους, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον περιορισμένο λόγω υποχρεώσεων, κοινό με τα παιδιά τους ελεύθερο χρόνο, ποιοτικά κι ευχάριστα.

exelixis childern safety

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise των Exelixis Kids αποτελεί μια επιχειρηματική - επαγγελματική επιλογή που διαφοροποιείται και ξεχωρίζει στην αγορά, αφενός λόγω του αντικειμένου δραστηριότητας και αφετέρου λόγω της οργάνωσης και των υποδομών της μητρικής εταιρείας.

Οι συνεργάτες – franchisees των Exelixis Kids λαμβάνουν τόσο όλη την αναγκαία υποστήριξη που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του κέντρου τους, όσο και μια σειρά από προνόμια που διασφαλίζουν την επιτυχία της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους:

 • Δραστηριοποίηση σε ένα αναπτυσσόμενο κλάδο.

 • Λειτουργία μιας επιχείρησης που προσφέρει έργο και υπεραξία στην κοινωνία.

 • Υψηλά περιθώρια κέρδους παροχής υπηρεσιών.

 • Αυξημένες δυνατότητες ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας με τις υπηρεσίες του κέντρου μελέτης.

 • Συνεχόμενη αύξηση κύκλου εργασιών με τους γονείς να ανανεώνουν τις εγγραφές των παιδιών τους κατ’ έτος, αλλά και να προσελκύονται ολοένα και περισσότεροι με τους γονείς να φέρνουν τα μικρότερα παιδιά τους, με το word of mouth, με προωθητικές ενέργειες κ.ο.κ.

 • Έναρξη δραστηριότητα με τα οφέλη ενός επώνυμου brand.

 • Αξιοποίηση της κορυφαίας τεχνογνωσίας και της εμπειρίας της μητρικής εταιρείας.

 • Διοικητική ομάδα που διακρίνεται για την αφοσίωση, τον ενθουσιασμό, τη δημιουργικότητα και το ομαδικό πνεύμα της.

 • Επιχειρηματική οργάνωση, που δοκιμαστεί στην αγορά και έχει αποδειχθεί επιτυχημένη, παρέχοντας αυξημένη αποδοτικότητα.

 • Συνεχή υποστήριξη από επιτελείο συνεργατών με καταξιωμένη επαγγελματική πορεία, εξειδικευμένες και επίκαιρες γνώσεις.

 • Αρχική εκπαίδευση επιχειρηματία και συνεργατών του.

 • Υποστήριξη στην επιλογή και αξιολόγηση συνεργατών.

 • Πλήρες πλάνο, καθοδήγηση και υποστήριξη στις τοπικές προωθητικές ενέργειες.

 • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες.

 • Υποστήριξη στην επιλογή της κατάλληλης περιοχής και του χώρου προς μίσθωση.

 • Εκπόνηση αρχιτεκτονικών σχεδίων και καθοδήγηση στην διαμόρφωση του κέντρου.

 • Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

exelixis bg parallax

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 110

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση χώρου: από 30,000 Ευρώ

Απαιτούμενος εξοπλισμός: έως 10,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: σταθερή χρέωση ανά μαθητή

MRK FEES: 1,000 Ευρώ ετησίως