AXON-new

Το Διεθνές Δίκτυο Σπουδών ΑΧΟΝ δημιουργήθηκε το 1995 με σκοπό να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που απευθύνονται σε πολλές ηλικίες και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων. Το διεθνές πλέον δίκτυο της ΑΧΟΝ παρέχει εκπαίδευση στον τομέα των ξένων γλωσσών και της πληροφορικής για παιδιά, εφήβους και επαγγελματίες, μέσα από ένα δίκτυο 350 κέντρων σε Ελλάδα, Αλβανία, Πολωνία, Ρουμανία και Αίγυπτο. Το 2012 αλλάζει τα δεδομένα στην εκπαίδευση υιοθετώντας μία νέα επιχειρηματική πρόταση που αξιοποιεί τις σύγχρονες δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, μειώνοντας κατά 70% την αρχική επένδυση και κατά 50% τα λειτουργικά, επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και εκμηδενισμού του ρίσκου. ΜΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 18.000 €

Ο Όμιλος AXOΝ με την αξιοσημείωτη ανοδική πορεία του σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιμένει ποιοτικά,αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας συνεχώς τα εκπαιδευτικά προϊόντα του, γεγονός που τον καθιστά την πρώτη επιλογή επένδυσης στο χώρο της εκπαίδευσης.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Πρωτοπορία, ποιότητα, σταθερές αλλά και ανανεωμένες αξίες... είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Ομίλου ΑΧΟΝ. Οι δραστηριότητές του πολλαπλές και πραγματικά εντυπωσιακές, καθώς κάθε έτος που δραστηριοποιείται στην αγορά, σηματοδοτείται με καινοτόμες ενέργειες και παράλληλα με μια εντυπωσιακά σταθερή και ταχεία ανάπτυξη. Η ΑΧΟΝ είναι η πρώτη "Ελληνική Πολυεθνική" με 350 κέντρα σε όλο τον κόσμο, απασχολώντας περίπου 2.500 διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, ενώ οι σπουδαστές της ξεπερνούν τις 115.000 ανά έτος. Σαφέστατα η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε και συνεχίζει να απολαμβάνει η αλυσίδα θα ήταν αδύνατη χωρίς την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών της, οι οποίοι αναπτύσσουν στο έπακρο τις τοπικές τους αγορές, δημιουργώντας δεύτερα και τρίτα κέντρα στο δήμο τους.

"Οταν η εκπαίδευση και το επιχειρείν ενσωματώνονται στις συνθήκες της αγοράς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θεαματικό. Ενας σύγχρονος «στρατηλάτης», ο ιδρυτής της ΑΧΟΝ, κ. Πέτρος Πετρίδης, με μόνο όπλο τη γνώση κατακτά και εκπαιδεύει ξένους λαούς, διδάσκοντάς τους πληροφορική και ξένες γλώσσες με ελληνικό know-how. Τόλμησε να εγκαταλείψει την ασφάλεια μιας καλής θέσης υπαλλήλου και αποφάσισε να ρισκάρει. Απλωσε σ' ένα τραπέζι τον παγκόσμιο χάρτη και ξεκίνησε να χτίζει μικρά εκπαιδευτικά κέντρα με τη μέθοδο franchising σε διάφορες πρωτεύουσες του πλανήτη. Τα αποτελέσματα στην πορεία τον δικαιώνουν: 350 εκπαιδευτικά κέντρα σε όλο τον κόσμο." - από συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Η ΑΧΟΝ προσφέρει γνώση προσαρμοσμένη στα μεσογειακά, στα ασιατικά ή στα αραβικά χαρακτηριστικά. Ανοίγει τις πόρτες των ελληνικών γραμμάτων ανά την υφήλιο. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο στην Αίγυπτο, σε διάστημα δύο ετών, ανέπτυξε περισσότερα από 50 εκπαιδευτικά κέντρα και προγραμματίζει σύντομα να ξεπεράσει τα 150.

Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (m2): 80

ΜΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 18.000 €

ΕΠΙΠΛΩΣΗ/ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: από 12.000 €

ENTRY FEES: 5.000 €

ROYALTIES: από 3,500 € ανά έτος

MRK FEES: από 1,500 € ανά έτος
      

Extras

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1995

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISING: 1998

ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ  

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ  

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:  ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2000: ΥΠΑΡΧΕΙ         

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
«ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ»: ΥΠΑΡΧΕΙ       

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ:  ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ  

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

# FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ:  350

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ SHOP IN A SHOP: 175