RE/MAX

Tο δίκτυο RE/MAX, ως ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα στον κόσμο, ξεπερνά σήμερα τα 8.300 γραφεία σε 115 χώρες του κόσμου και αριθμεί περισσότερους από 128.000 άρτια εκπαιδευμένους συμβούλους ακίνητης περιουσίας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

H RE/MAX δημιουργήθηκε το 1973 στις Η.Π.Α. και συνιστά πλέον έναν από τους κυρίαρχους πολυεθνικούς κολοσσούς στο χώρο του Real Estate με ισχυρή παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αντίστοιχα, η RE/MAX Europe με έδρα τη Βιέννη ηγείται από το 1994 σε ένα ισχυρό κτηματομεσιτικό δίκτυο σε πάνω από 40 ευρωπαϊκές χώρες, με περίπου 2.000 συνεργαζόμενα γραφεία και περισσότερους από 26.000 συμβούλους ακινήτων.

Στην ελληνική αγορά ακινήτων η RE/MAX ,έχοντας ξεκινήσει τη δραστηριότητά της από το 2002, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο της χώρας με 69 γραφεία και πάνω από 850 συμβούλους ακινήτων, θέτοντας νέα και υψηλά standards στο χώρο του Real Estate.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το ακίνητο είναι το ακριβότερο προϊόν στην αγορά. Για τον μέσο αγοραστή/πωλητή, η συνδιαλλαγή αυτή μπορεί να είναι η πιο σημαντική στη ζωή του και το αποτέλεσμα προσπαθειών μιας ζωής.

Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να ανταποκρίνεται με συνέπεια και αποτελεσματικότητα σε οποιαδήποτε ανάγκη του καταναλωτή με την παροχή ενός υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.

Ο ανθρωποκεντρικός τρόπος δράσης καθορίζει οποιαδήποτε συνδιαλλαγή, κάτι που αντανακλάται άλλωστε και στην υποδειγματική εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η επιτυχία της εταιρείας εδράζεται σε 3 βασικά στοιχεία:

Εκπαίδευση:

Η RE/MAX επενδύει διαρκώς στη γνώση, μέσα από ένα πρωτοποριακό σύστημα επιλογής και κατάρτισης στα πλαίσια του οποίου οι σύμβουλοι ακινήτων της εκπαιδεύονται συνεχώς με ειδικά σεμινάρια, που καλύπτουν το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας.

Δίκτυο:

Το οργανωμένο δίκτυο της εταιρείας προσφέρει τη δυνατότητα της εξυπηρέτησης των πελατών σε οποιοδήποτε μέρος ανά την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο όπου υπάρχει γραφείο ή συνεργάτης της RE/MAX.

Βrand name:

Το ανταγωνιστικότερο ίσως πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το σήμα της RE/MAX , το οποίο αναμφισβήτητα έχει καταστεί ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΥΝΑΜΗ

Αυτό που κάνει τη RE/MAX την πιο σίγουρη και προσοδοφόρα επένδυση στο Real Estate σήμερα, είναι το διεθνές σύστημα λειτουργίας της, το οποίο είναι σχεδιασμένο και απολύτως δοκιμασμένο ώστε να παρέχει σίγουρα και εντυπωσιακά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάθε γραφείο RE/MAX είναι μια ανεξάρτητη κτηματομεσιτική επιχείρηση που απολαμβάνει πλήρως όλα τα οφέλη της ένταξης της στη μεγαλύτερη κτηματομεσιτική δύναμη του κόσμου.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): γραφείο ή κατάστημα 60 τ.μ.

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 69

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2002

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΟΧΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΟΧΙ

Σύμβαση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5