pet shop husse franchise

Η Husse, η πρωτοπόρος αλυσίδα διανομής κατ' οίκον προϊόντων για κατοικίδια, ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1987 και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες, με περίπου 1100 franchisees / διανομείς και με πάνω από 50 master franchisees. Έχει κατακτήσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο την ηγετική θέση στην αγορά της κατ’ οίκον διανομής κορυφαίων τροφών για τα αγαπημένα μας σκυλιά και γάτες, παρέχοντας υποστρώματα – άμμο για γάτες, όπως και μια σειρά από αξεσουάρ για κατοικίδια, με διανομή χωρίς έξτρα χρέωση μέσω ειδικά διαμορφωμένων οχημάτων. Η Husse αποφάσισε να αναπτυχθεί και στη χώρα μας και αναζητά master franchisee για να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο συνεργατών αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία του ηγετικού brand της Husse.

Ως master franchisee της Husse στην Ελλάδα, ξεκινάτε μια κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα, με εξαιρετικά διαφοροποιητικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και κύρος της μητρικής εταιρείας και λαμβάνοντας την αποκλειστικότητα διανομής των εξαίρετων ποιοτικά προϊόντων της Husse.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Ένα βασικό πλεονέκτημα για την επιχειρηματική επιτυχία σας αποτελεί το γεγονός ότι παραγγέλλετε απευθείας στο εργοστάσιο της Husse, αγοράζοντας τα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, εξαλείφοντας κάθε ενδιάμεσο κρίκο μεταπωλητών. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο έχετε πολύ ικανοποιητικό μεικτό περιθώριο και παράλληλα προσφέρετε τα προϊόντα μέσω διανομής κατ' οίκον σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

French Warehouse husse7 husse8

Η επιτυχία, άλλωστε, του επιχειρηματικού συστήματος της Husse έχει αποδειχθεί σε διεθνές επίπεδο, καθώς εδώ και 28 χρόνια από τότε που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της, χαρακτηρίζεται από μια σταθερή ετήσια αύξηση της τάξεως του 25%, κερδίζοντας συνέχεια όλο και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις χώρες που δραστηριοποιείται, αλλά και διεισδύοντας συνέχεια σε νέες αγορές – χώρες. Ως ηγετικό brand κατέχει κορυφαία θέση στην παγκόσμια βιομηχανία του pet food και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε κάθε χώρα που έχει αναπτυχθεί, ανεξάρτητα από τις τοπικές καταναλωτικές συνήθειες.

Η επιχειρηματική ιδέα της Husse είναι απλή.

Θέλουμε να διευκολύνουμε τη ζωή των πελατών μας!

Πλέον, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων δεν είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν βαριές σακούλες, ούτε να πηγαίνουν μακριά σε εξειδικευμένα καταστήματα. Πολύ εύκολα δίνουν απλά την παραγγελία τους μέσω τηλεφώνου, online ή με email και ο αντιπρόσωπος της Husse παραδίδει τάχιστα τα προϊόντα, χωρίς έξτρα κόστος παράδοσης.

husse1 husse4 Tim Husse

Η καλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία για να ξεκινήσετε το δικό σας δίκτυο franchise

Αναπτυσσόμενη με σταθερούς ρυθμούς η Husse αναζητά master franchisee για την Ελλάδα, παρέχοντάς του τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη χρήση του brand, του επιχειρηματικού συστήματος και όλης της γκάμας των προϊόντων της. Ο ρόλος του master franchisee αφορά στην διαχείριση της κεντρικής αποθήκης και στην ανάπτυξη του δικτύου, δηλαδή στην εύρεση, αξιολόγηση και υποστήριξη των δικαιοδόχων του, με αρχικό κεφάλαιο της τάξεως των 25,000 Ευρώ.

husse3 husse2 husse5

Προνόμια franchise

Η βιομηχανία του pet food χαρακτηρίζεται από ταχεία ανάπτυξη, καθώς ο αριθμός των κατοικίδιων αυξάνεται συνεχώς, με μηδενικές διακυμάνσεις και με αυξανόμενες πωλήσεις σε κάθε περιοχή. Το σύστημα franchise της Husse χαρακτηρίζεται από απλότητα και αποτελεσματικότητα, με τις ελάχιστες λειτουργικές δαπάνες και κόστος. Ως master franchisee αποκτάτε τα αποκλειστικά δικαιώματα του Husse trademark και σε συνδυασμό με την διεθνή φήμη και κύρος του brand, όπως και με τη μεγάλη και ποιοτική γκάμα προϊόντων εξασφαλίζετε τα εχέγγυα της επιτυχίας, αξιοποιώντας παράλληλα το κεντρικό CRM σύστημα της μητρικής εταιρείας, όπως και τη συνεχή υποστήριξη σε θέματα marketing. Τα προνόμια franchise που σας παρέχει η Husse είναι αυτά που σας οδηγούν στην επιτυχία:

  • Πρωτοποριακό concept

  • Αναγνωρισμένο brand name

  • Επιτυχημένο δίκτυο σε περισσότερες από 50 χώρες και με άνω των 1100 δικαιοδόχων

  • Ανταγωνιστικές τιμές προϊόντων

  • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα πωλήσεων και marketing

  • Πλήρης εκπαίδευση, που καλύπτει τεχνικές πωλήσεων και marketing, προϊόντα, διαχείριση website και σύστημα intranet, εύρεση και αξιολόγηση δικαιοδόχων, διατροφικές ανάγκες κατοικιδίων κ.λπ.

  • Σύγχρονο σύστημα CRM που καλύπτει την διαχείριση των πελατών και το κύκλωμα παραγγελιοληψιών

  • Πλήρη διαφημιστικά και προωθητικά υλικά

  • Δοκιμασμένες διαδικασίες πωλήσεων

  • Κεντρικές προωθητικές ενέργειες

Standard low Magento platforms husse6

Facts

MASTER FRANCHISE OPPORTUNITY

ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 25.000 Ευρώ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ROYALTIES: 5%

ΕΚΠΑIΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

No Internet Connection