ΠΙ & ΦΙ, franchise

pikaifi logo

Το ΠΙ & ΦΙ είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αλυσίδα, η μεγαλύτερη στο χώρο της στην Ελλάδα και μια από τις πιο διακεκριμένες στην Ευρώπη.

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Όραμα της Πι&Φι αφορά στο να είναι πανελλαδικά η εταιρία στην επιδιόρθωση υποδημάτων και κοπής κλειδιών με τους πιο ικανοποιημένους πελάτες, εργαζόμενους και συνεργάτες (franchisees).

Να την επιλέγει ο πελάτης προσδοκώντας ότι τα καταστήματά της είναι τα μόνα που θα του καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά την ανάγκη του. Το όραμά της το επιδιώκει βασιζόμενη στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Κατά την επίτευξή του, οι δράσεις της διέπονται από μέγιστο σεβασμό προς τον άνθρωπο, την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η «Πι&Φι, τακούνι και κλειδί» ξεκίνησε το 1998 ιδρύοντας το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ανέπτυξε τις δραστηριότητες στη χονδρική πώληση ειδών υποδηματοποιίας και κατασκευής κλειδιών όπως και διαφόρων αναλώσιμων και αξεσουάρ. Το ίδιο διάστημα δημιουργήθηκε το τμήμα γραφιστικής με πλήρη παροχή σχεδιαστικών και εκτυπωτικών λύσεων που εξυπηρετεί τις ανάγκες όλου του δικτύου.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιδιόρθωσης υποδημάτων και κοπής κλειδιών, εστιάζοντας στην ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών και παράδοσης των προϊόντων. Επίσης, η εταιρεία επανεπενδύει σημαντικότατο μέρος των εσόδων της στα καταστήματα, τον εξοπλισμό, τον αυτοματισμό, και πάνω από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό της, προκειμένου τα καταστήματα του δικτύου Πι&Φι, να προάγουν με τον καλύτερο τρόπο την επίτευξη και τη διατήρηση των παραπάνω.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή τα καταστήματα της αλυσίδας εξειδικεύονται στην επιδιόρθωση υποδημάτων και στην κοπή κλειδιών, βρίσκονται κάθε μέρα δίπλα στον καταναλωτή και προσφέρουν γρήγορη, ποιοτική, μοναδική εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές, τηρώντας τις συνθήκες υγιεινής και ικανοποιώντας απόλυτα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Με τεχνογνωσία που προέρχεται από την μακρόχρονη εμπειρία στην επιδιόρθωση εξασφαλίζει σε κάθε νέο συνεργάτη όλες τις απαραίτητες γνώσεις και επεκτείνει δυναμικά και με σίγουρη επιτυχία το δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας.

Το brand name των Πι&Φι εξασφαλίζει αναγνωρισιμότητα και είναι πια συνώνυμο της σωστής και γρήγορης εξυπηρέτησης.

Η επιτυχία των Πι&Φι στηρίζεται στον συνδυασμό της παραδοσιακής τεχνογνωσίας με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες. Έτσι κάθε Πι&Φι είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής, γεγονός που κρατάει τα Πι&Φι πάντα στην πρώτη γραμμή.

Στόχος των Πι&Φι είναι η ανάπτυξη του δικτύου με υγιείς και μακροχρόνιες συνεργασίες. Να αναπτυχτεί μια ομάδα επιχειρηματιών προσανατολισμένων στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών με αποτέλεσμα πωλήσεις και κερδοφορία.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Η πρόταση συνεργασίας των Πι&Φι περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη πληροφόρηση και τα στοιχεία εκείνα, τα οποία θα επιτρέψουν στον ενδιαφερόμενο να δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στο χώρο, με την εγκαινίαση ενός καταστήματος

Το πακέτο της πρότασης των Πι&Φι καλύπτει με αναλυτικές πληροφορίες, όλο το επιχειρηματικό φάσμα λειτουργίας του καταστήματος, δηλαδή περιλαμβάνει στοιχεία επιλογής και εκπαίδευσης προσωπικού, μάρκετινγκ και διαφήμισης σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και στοιχεία που άπτονται του καταστήματος, όπως τοποθεσία (επιλογή σημείου καταστήματος) καθώς και διαμόρφωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Επιπλέον περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης και λειτουργίας του νέου καταστήματος, σύστημα εταιρικής επικοινωνίας και υποστήριξης, εγχειρίδιο λειτουργίας και αποκλειστικότητα περιοχής.

Ειδικότερα η πρόταση συνεργασίας περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο συνεργασίας, λεπτομερή εγχειρίδια λειτουργίας, εκπαίδευση, υπηρεσίες marketing, διαρκής υποστήριξη, σχεδιασμός του καταστήματος, έρευνα της τοπικής αγοράς, επιλογή του προσωπικού, προμήθεια του εκπαιδευτικού υλικού με ταυτόχρονη εφαρμογή του κ.ο.κ.

Ταυτόχρονα, η μητρική εκπονεί προγράμματα μάρκετινγκ καθώς και διαφημιστικές και προωθητικές εκστρατείες κάτω από ένα κοινό, επικοινωνιακό concept - ομπρέλα, το οποίο αγκαλιάζει όλα τα καταστήματα του δικτύου Πι&Φι.

Ο Franchisee συμμετέχει στη διαφημιστική επένδυση του δικτύου, ενώ έχει την ευχέρεια να προχωρήσει σε ξεχωριστές ενέργειες ύστερα από έγγραφη συμφωνία με τον Franchisor.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Ελάτε μαζί μας και γίνετε κι εσείς μέρος μίας καινούριας ιδέας στο χώρο της επισκευής υποδημάτων και κοπής κλειδιών.

Δημιουργείστε το δικό σας κατάστημα Πι&Φι σε μία αγορά που χαρακτηρίζεται από συνεχή ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα.

Εκπαίδευση - Τεχνογνωσία

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των συνεργατών είναι το κλειδί για την επιτυχία. Η εκπαίδευση αφορά την επαγγελματική κατάρτιση του προσωπικού, την τεχνογνωσία, την κοινωνική στάση και συμπεριφορά αλλά και την λειτουργικότητα του χώρου. Η εταιρεία διοργανώνει, εκπαιδευτικά σεμινάρια για την παρουσίαση νέων προϊόντων, την σωστή χρήση αυτών αλλά και για τη συνεχή διασφάλιση της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μέσα από νέες μεθόδους και πρακτικές.

Υποστήριξη

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό στηρίζει ενεργά την καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων σε θέματα τεχνογνωσίας, παραγωγής, λειτουργικότητας, διαχείρισης, τεχνολογίας, marketing και ανάπτυξης πωλήσεων.

Πράσινη επιχειρηματικότητα

Με σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον τα καταστήματα Πι&Φι διαθέτουν μηχανήματα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας ενώ πρωτοπορούν στη χρήση οικολογικών υλικών. Χρησιμοποιούν προϊόντα από φυσικά υλικά όπως καουτσούκ - φυσικό λάστιχο, φελλό, ξύλο, χαρτί. Η προώθηση - προβολή των καταστημάτων γίνεται με οικολογικά βιώσιμα συστατικά (οργανικές μπλούζες από βαμβάκι, τσάντες επαναχρησιμοποιούμενες κ.λπ).

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η μητρικής εταιρεία καλύπτει τους συνεργάτες της παρέχοντας:

  • Την ασφάλεια ένταξης σε ένα δίκτυο με εδραιωμένο και αναγνωρισμένο όνομα στο χώρο της επιδιόρθωσης υποδημάτων

  • Αποκλειστικότητα περιοχής

  • Εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας τόσο σε επίπεδο στησίματος όσο και οργάνωσης, διοίκησης, στελέχωσης, εποπτείας και λειτουργίας του νέου καταστήματος

  • Προωθητικές ενέργειες και ενέργειες marketing για την αποτελεσματική προβολή των καταστημάτων του δικτύου τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο.

  • Συνεχή υποστήριξη

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 25 – 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: 2,000 € - 5,000 Ευρώ

Εξοπλισμός: 37,000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα: 4,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 9,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: 500 Ευρώ /Έτος

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 24 – 36 μήνες

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 80

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ΠΙ&ΦΙ ενδιαφέρουσα και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο των υπηρεσιών και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise του ΠΙ&ΦΙ και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 1998

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2007

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1 άτομο

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 9 + 3 έτη με δικαίωμα ανανέωσης

Ανάπτυξη

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 24

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ: - Αττική, Θεσσαλονίκη, Γρεβενά, Φλώρινα, Κοζάνη, Καστοριά, Φωκίδα, Ευρυτανία, Βοιωτία, Ηλεία, Κόρινθος, Αργολίδα, Νησιά Αιγαίου

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά