filtafryplus

Η FiltaFry Hellas, μέλος του ομίλου FiltaFry Group, με ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών διαχείρισης φριτεζών και φιλτραρίσματος τηγανέλαιων παγκοσμίως σε περισσότερες από 10 χώρες, αναπτύσσεται μέσω franchise, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα για τους πελάτες της και βελτιώνοντας την ποιότητα των τηγανητών φαγητών.

Η FiltaFry Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα τον Μάιο του 2011, στην Θεσσαλονίκη. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και εκμεταλλευόμενη τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας συνεργάζεται, ήδη, με τις πλέον επώνυμες επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης σε όλη τη Β. Ελλάδα, εκτός Θράκης.

Η πρόταση franchise της FiltaFry παρέχει τα εχέγγυα της επιτυχίας σε όποιον επιθυμεί να εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον του, διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και επιχειρηματική εμπειρία άνω των 12 ετών, με χιλιάδες συνεργάτες – franchisees σε όλο τον κόσμο.

Η επιχείρηση franchise αφορά σε μία κινητή μονάδα ενός van αυτοκινήτου που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Οποιαδήποτε επιχείρηση εστίασης που διαθέτει φριτέζες αποτελεί υποψήφιο πελάτη, στον οποίο προσφέροντας την υπηρεσία FiltaFry επιτυγχάνεται μείωση στο κόστος των ελαίων που χρησιμοποιούνται για τηγάνισμα έως 50%, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η ποιότητα των τηγανιτών προϊόντων

 

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

 • Χαμηλή επένδυση, από 25,000 ευρώ.

 • Υψηλά μηνιαία εισοδήματα.

 • Τεράστιος όγκος πελατολογίου.

 • μηδενικός ανταγωνισμός.

 • Υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος λόγω κρίσης.

 • Πλήρης εκπαίδευση και υποστήριξη.

 • Απόσβεση επένδυσης εντός του πρώτου χρόνου λειτουργίας.

 • Διεθνής πιστοποίηση ISO 22000, HACCP, ISO 9001, έγκριση ΕΦΕΤ.

ΥΠΗΡΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Οι συνεργάτες της FiltaFry Plus παρέχουν σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης των τηγανέλαιων για πολύ περισσότερα τηγανίσματα , διατηρώντας την ποιότητα των τηγανιτών φαγητών σε υψηλά επίπεδα.

Το λάδι αντλείται από την φριτέζα σε θερμοκρασία τηγανίσματος, μεταφέρεται στην ειδικά σχεδιασμένη φορητή συσκευή της FiltaFry Plus όπου περνάει από ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα που κατακρατούν απομεινάρια τροφών (αλεύρι, αλάτι, ζάχαρη, λίπος), νερό, σωματίδια άνθρακα και οτιδήποτε άλλο σε μέγεθος έως 5 micro που κάνουν το λάδι επικίνδυνο για τηγάνισμα. Αυτές οι ουσίες είναι οι κυρίως υπεύθυνες για την αύξηση των πολικών ενώσεων που καθιστούν το λάδι ακατάλληλο για περαιτέρω χρήσεις.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια που η μηχανή φιλτράρει το λάδι, ο τεχνικός της FiltaFry Plus χρησιμοποιεί ειδικά καθαριστικά, καθαρίζει την φριτέζα, την ξεπλένει με νερό και μια ειδικά τροποποιημένη αναρροφητική σκούπα, την ετοιμάζει για να δεχτεί το φιλτραρισμένο λάδι.

Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 20 λεπτά, ώστε να ελαχιστοποιεί το χρόνο που η φριτέζα δεν χρησιμοποιείται.

Η μείωση των δαπανών για αγορά φρέσκου λαδιού όχι μόνο εξαλείφει το κόστος επίσκεψης, αλλά αφήνει και ικανοποιητικό κέρδος.

Η FiltaFry Plus διασφαλίζει καθαρή και ασφαλή κουζίνα, καλύτερη ποιότητα στο λάδι της φριτέζας και στα τηγανιτά φαγητά χωρίς καμία επιβάρυνση στα κόστη.

Η FiltaFry Plus προμηθεύει, επίσης, μια ποικιλία φρέσκων λαδιών, προϊόντα καθαρισμού για την κουζίνα και άλλα αναλώσιμα. Μπορεί επίσης να διαχειριστεί τα χρησιμοποιημένα λάδια, χωρίς οι πελάτες της να μπουν σε διαδικασία μετάγγισης ή αποθήκευσης.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η FiltaFry Plus προσφέρει:

 • Μείωση κόστους – Διπλασιάζει το χρόνο ζωής του λαδιού και παρέχει ένα επιπλέον έσοδο με τη συλλογή των χρησιμοποιημένων λαδιών.

 • Μείωση εργατικού κόστους – Οι φριτέζες καθαρίζονται από επαγγελματία τεχνικό και δε χρειάζονται επιπλέον εργατοώρες των υπαλλήλων της κουζίνας. Τα παλιά λάδια συλλέγονται και μεταφέρονται σε δικό χώρο της FiltaFry Plus.

 • Ασφάλεια στην εργασία – Εμπιστευόμενοι τη διαχείριση της φριτέζας τους σε έναν εξειδικευμένο τεχνικό, οι πελάτες μειώνουν τις πιθανότητες ατυχημάτων, έξοδα και χαμένες εργατοώρες που αυτά δημιουργούν.

 • Βελτίωση της ποιότητας των τηγανιτών φαγητών.

 • Μείωση των δυσάρεστων οσμών μέσα στην κουζίνα και έξω από αυτή.

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): Κινητή μονάδα

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 25,000 €

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ανά μήνα/ανά περιοχή

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 12

EXTRAS

Γενικά

ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ

ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2012

Εκπαίδευση

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001/2008: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

Κατάστημα

ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ

Ικανότητες

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ

Σύμβαση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ