Start Franchise

CARBON REMOVER

Η τεχνολογία Carbon Remover έχει αφιερώσει χρόνια ερευνώντας τρόπους επίλυσης του σημαντικού προβλήματος καθαρισμού του μαγειρικού εξοπλισμού για να αφαιρέσει τα καμένα λίπη και λάδια, κοινώς γνωστό ως «Black Carbon», από την κουζίνα και τον εξοπλισμό ψησίματος, χωρίς την χρήση καυστικής σόδας η άλλων τοξικών χημικών.

 

Το Carbon Remover αποτελεί το απόλυτο σύστημα καθαρισμού προσεγγίζοντας την καθαριότητα με καινοτόμο τρόπο. Χρησιμοποιείται επιτυχώς από κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια και εξυπηρετεί πάνω από 40.000 κουζίνες σε 46 χώρες διεθνώς.

Το απόλυτο σύστημα καθαρισμού του εξοπλισμού κουζίνας

Τι είναι ο άνθρακας;

Η συσσώρευση λίπους και λαδιών κατά την διάρκεια του μαγειρέματος στο μαγειρικό εξοπλισμό σύντομα μετατρέπεται σε άνθρακα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια κρούστα που είναι σχεδόν αδύνατο να καθαριστεί με εξαίρεση την χρησιμοποίηση σκληρών τοξικών χημικών ουσιών.

Το πρόβλημα

Σε κάθε κουζίνα και μετά το μαγείρεμα υπάρχει πάντα δυσκολία στον καθαρισμό των φίλτρων, των γκριλ, κατσαρόλες, μαγειρικός εξοπλισμός, τηγάνια και πιάτα από όλα τα υπολείμματα μαγειρικής.

Φανταστείτε! Ένα κομμάτι εξοπλισμού που κάνει τον καθαρισμό για εσάς, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, για 365 ημέρες το χρόνο.

Το carbon remover δεν είναι πολύπλοκο στη χρήση, καταλαμβάνει λίγο χώρο, αλλά προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τι δεν χρειάζεστε πια….

Σφουγγαράκια, σύρμα , βούρτσες, χημικά, oven cleaner, βρώμικο εξοπλισμό, λερωμένα φίλτρα, πλυστικό μηχάνημα, υπερβολική κατανάλωση νερού.

Τι χρειάζεστε

  • Δεξαμενή θερμοστατικά ελεγχόμενη με διπλά τοιχώματα από ανοξείδωτο χάλυβα.

  • Καλάθι φόρτωσης και γάντζος

  • Βαλβίδα αποστράγγισης

  • Xtreme powder

-   Μη τοξική

-   Μη διαβρωτική

-   Βιοδιασπώμενη

-   Φιλική προς τον χρήστη

-   Καθαρίζει με πλήρη ισχύ για 30 συνεχόμενες ημέρες.

Πως δουλεύει

Οι δεξαμενές αφαίρεσης άνθρακα γεμίζουν με νερό στο 80% της χωρητικότητας τους και έπειτα η απαιτούμενη ποσότητα του x-treme powder διαλύεται σε αυτό.

Μόλις η δεξαμενή φτάσει στην μέγιστη θερμοκρασία των 80 C και ο εξοπλισμός έχει φορτωθεί στην δεξαμενή, η συσσώρευση του άνθρακα θα αρχίσει να καταστρέφεται από στρώμα σε στρώμα.

Δεν απαιτείται πρόπλυση, η πλύση μετά το μούλιασμα στην δεξαμενή αρκεί ένα απλό ξέβγαλμα μετά την διαβροχή και ο εξοπλισμός είναι έτοιμος να πάει κατευθείαν πίσω στο chef.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το x-treme powder αφαιρεί από στρώμα σε στρώμα τον άνθρακα.

Έτσι, όσο περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα συσσωρευτεί στα αντικείμενα τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να καταστραφεί εντελώς.

Αν μουλιάζετε τα υλικά σας σε τακτά διαστήματα, τότε θα συσσωρεύεται λιγότερο άνθρακας και επομένως θα απαιτείται λιγότερος χρόνος μουλιάσματος.

Αφαιρώντας τον εξοπλισμό από το carbon remover ο εξοπλισμός είναι πλήρως απολυμασμένος και χωρίς βακτήρια

Τρόπος συνεργασίας με τελικό καταναλωτή

Πληρώνετε μια τιμή για όλα

Οι δεξαμενές παραχωρούνται δωρεάν στον τελικό καταναλωτή και συντηρούνται από την επιχείρηση έχοντας την πλήρη ευθύνη για την συντήρηση την αποστράγγιση και αναπλήρωση των δεξαμενών με εκ νέου παροχή σκόνης κάθε 30 ημέρες.

Παρέχεται εκπαίδευση του προσωπικού για την σωστή χρήση της δεξαμενής, όπως και τηλεφωνική εξυπηρέτηση για απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα.

Σε πιθανή περίπτωση βλάβης στην δεξαμενή αυτή θα επιδιορθώνεται ή θα ανταλλάσσεται εντός 48 ωρών.

Η παραχώρηση των δεξαμενών και η χρέωση της σκόνης παρέχονται ως πακέτο υπηρεσιών.

Franchise Facts

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 57,500 Ευρώ

ENTRY FEES: 5,000 Ευρώ