BRIDGE COFFEE ROASTERS franchise

Η BRIDGE URBAN COFFEE ROASTERS έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο statement στα street café της πόλης με αισθητική street art, διαθέτοντας εξαιρετικό καφέ από κορυφαίες ποικιλίες και ποιοτικά προϊόντα, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και συνεχή εκπαίδευση, διαθέτοντας περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη, όπως και καινοτομία.

 

Η οικογένεια K. Βλαχάκη ξεκινά την πορεία της στον χώρο του καφέ με μία καφετέρια δίπλα απ’ την πεζογέφυρα που ένωνε τον Πειραιά με την Δραπετσώνα, στην περιοχή Βούρλα, και είναι γνωστή ως «Η Γέφυρα του Ρεμπέτη». Η γέφυρα είναι ιστορικής σημασίας γιατί όπως έλεγε κι ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Παπαιωάννου μόνο αν κατάφερνε κάποιος να την διασχίσει θα μπορούσε να γίνει ρεμπέτης. Τιμώντας λοιπόν, αυτό το ιστορικής σημασίας σημείο, πήρε την ονομασία του το πρώτο κατάστημα Bridge (coffee & snack).

Φιλοσοφία

Είναι απλή: Στο μαγικό μας ταξίδι του καφέ, σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους!

Αξίες

Εξαιρετικός καφές από κορυφαίες ποικιλίες, ποιοτικά προϊόντα, άριστη εξυπηρέτηση, συνεχής εκπαίδευση, περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη, καινοτομία.

Σήμερα, η Bridge Urban Coffee Roasters διαθέτει κατάλληλες Οργανωτικές και Υλικοτεχνικές υποδομές με Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας, Συσκευαστήριο και Εκπαιδευτικό Κέντρο. Παράλληλα, στο ίδιο κτήριο φιλοξενούνται τα Γραφεία Διοίκησης, το Τμήμα Λογιστηρίου, το Τμήμα Marketing και το Τηλεφωνικό Κέντρο.

Εταιρεία

Η Bridge Urban Coffee Roasters υιοθετεί την στρατηγική του Franchising για την ανάπτυξή της, παρέχοντας ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα λειτουργίας και ολοκληρωμένη υποστήριξη στο δίκτυο των καταστημάτων. Κύριο προϊόν οι καφέδες υψηλής ποιότητας απ’ όλο τον κόσμο, καθώς και μια σειρά από ροφήματα, αλμυρά εδέσματα, γλυκά και σκεύη για το σπίτι ή το γραφείο. Η σύγχρονη Παραγωγική Μονάδα της μητρικής Εταιρείας, η οποία διαθέτει μηχανήματα τελευταίας Τεχνολογίας με πιστοποίηση ISO22000:2005, εγγυάται την υψηλή ποιότητα στις πρώτες ύλες ελέγχοντας τον καφέ σε όλα τα στάδια Παραγωγής.

Κατάστημα

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Bridge Urban Coffee Roasters αφορά τη δημιουργία σύγχρονων καφέ με αισθητική street art. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα είναι φυσικά, όπως ξύλο, σίδερο ενώ όλα τα έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία είναι φτιαγμένα στο χέρι χωρίς τίποτα να θυμίζει μαζική παραγωγή.

Η τέχνη του καφέ συνδυάζεται με την τέχνη και στην αισθητική. Μια ομάδα Μηχανικών και Διακοσμητών, υπό την εικαστική επίβλεψη του κ. Γιώργου Μυλωνά, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον, όπου οι εικόνες και τα χρώματα σου αφήνουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Προϊόντα

Τα Bridge προσφέρουν εμπειρία καφέ, διαθέτοντας καφέδες μοναδικής προέλευσης από Κολομβία, Αιθιοπία και άλλες χώρες, καθώς και Blends από εκλεκτές ποικιλίες, τόσο για Espresso, Cappuccino, Flat White και Cold Brew, όσο και για καφέδες φίλτρου με μεθόδους παρασκευής Chemex, Aeropress, V60 και Syphon. Παράλληλα, προσφέρει μια σειρά από ροφήματα, γλυκά και αλμυρά εδέσματα.

Επιχειρηματική Φιλοσοφία

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο προϊόν, προσφέρουν στους πελάτες εξαιρετική ποιότητα στη σωστή τιμή, με σωστή εξυπηρέτηση, σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον. Η ίδια λογική αφορά και το Franchise Bridge, με συνεχής υποστήριξη στους συνεργάτες – δικαιοδόχους της σε θέματα ανανέωσης προϊόντων, συνεχής τροφοδοσίας σε πρώτες ύλες, αλλά και Οργάνωσης και Marketing.

Τηλεφωνικό Κέντρο

Η Bridge Urban Coffee Roasters επενδύοντας στην υγιή σχέση μεταξύ των συνεργατών έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο Τηλεφωνικό Κέντρο για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Ρόλος του να αναλάβει όλη την παραγγελιοληψία, την προώθηση νέων προϊόντων και τη διαχείριση παραπόνων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα, ο δικαιοδόχος του εκάστοτε καταστήματος, να ασχολείται αποκλειστικά με τη σωστή παρασκευή και διανομή των προϊόντων.

  • Η εξειδίκευση του καταστήματος στην υλοποίηση των παραγγελιών και της ύπαρξης του Τηλεφωνικού Κέντρου οδηγεί σε μια πιο επαγγελματική προσέγγιση με καλύτερες υπηρεσίες προς τον καταναλωτή.

  • Παράλληλα, η δέσμευση της περιοχής από την υπογραφή της σύμβασης δικαιοχρησίας δημιουργεί ένα δίκτυο καταστημάτων με κοινούς στόχους.

Υποστήριξη & Εκπαίδευση

Βασικό συστατικό επιτυχίας των Bridge αποτελεί το άριστο προϊόν, το οποίο προϋποθέτει το σωστό τρόπο παρασκευής. Όλοι οι συνεργάτες – δικαιοδόχοι των καταστημάτων εκπαιδεύονται και πιστοποιούνται υπό την καθοδήγηση του κ. Φώτη Βλαχάκη (SCA Trainer – Q Grader), έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο φλιτζάνι.

Τα σεμινάρια λαμβάνουν χώρα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο στο Μοσχάτο. Ταυτόχρονα, έμπειρο καθοδηγητικό προσωπικό, παραμένει σε κάθε κατάστημα κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας του. Παράλληλα, διενεργούνται σε τακτική βάση σεμινάρια τόσο για τις νέες τεχνικές, όσο και για τις τάσεις στον κλάδο.

Marketing

Η μητρική Εταιρεία διενεργεί ουσιαστικές ενέργειες Marketing με στόχο να δημιουργήσει συνειδητοποιημένους καταναλωτές. Ενημερωτικά φυλλάδια, αρθρογραφία σε περιοδικά και blogs, τα οποία διανέμονται δωρεάν στο κοινό της εκάστοτε περιοχής, με άρθρα για τον καφέ, αλλά και γενικότερα ζητήματα που αφορούν την κάθε περιοχή.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Η επιχειρηματική πρόταση των Bridge χαρακτηρίζεται από μια σειρά από ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, τα οποία οδηγούν κάθε κατάστημα της αλυσίδας στην επιτυχία και το θωρακίζουν έναντι του ανταγωνισμού:

  • Συνεργασία με ένα Brand που είναι ήδη γνωστό με σημαντική φήμη.

  • Διενέργεια έρευνας αγοράς και μελέτη σκοπιμότητας για κάθε υποψήφιο κατάστημα και περιοχή.

  • Προ κοστολόγηση του καταστήματος, πριν την υπογραφή της σύμβασης δικαιόχρησης.

  • Ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική καταστημάτων, γεγονός που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά πόλο έλξης των καταναλωτών και σημείο συνάντησης.

  • Προσεγμένη εργονομία καταστημάτων, που τα καθιστά πλήρως λειτουργικά με υψηλή παραγωγικότητα, συμπιέζοντας το λειτουργικό κόστος. Δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι και ταυτόχρονα ευελιξία αν ο συνεργάτης επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος τη διαμόρφωση του καταστήματός του, παραδίδοντάς του πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη.

  • Καθοδήγηση κατά το αρχικό διάστημα λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, από έμπειρο προσωπικό της μητρικής Εταιρείας με φυσική και ενεργή παρουσία στο κάθε κατάστημα.

  • Πιστοποιημένη εκπαίδευση δικαιοδόχων και προσωπικού, που εγγυάται την παρασκευή και διάθεση μοναδικών, σε ποιότητα προϊόντων, καφέδων και άλλων ροφημάτων.

  • Τροφοδοσία με προϊόντα από τη παραγωγική μονάδα της εταιρείας, χωρίς μεσάζοντες, με χαμηλό κόστος και κορυφαία ποιότητα.

  • Τηλεφωνικό κέντρο που αναλαμβάνει όλη την επικοινωνία με τον πελάτη για την παραγγελιοληψία, την προώθηση νέων προιόντων αλλά και για τη διαχείριση παραπόνων.

  • Συνεχής υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας, παρακολούθηση κάθε καταστήματος με στόχο τη συνεχή βελτίωσή του και αύξηση της κερδοφορίας του.

  • Υποστήριξη σε τοπικές προωθητικές ενέργειες, με πλήρη κάλυψη σε θέματα δημιουργικού.

  • Πανελλήνιες προωθητικές ενέργειες στα Social Media.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 60

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 55,000 €

ENTRY FEES: 15,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

# ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

#FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 4

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά