CORE NUTS BAR

core logo

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των CORE NUTS BAR ξεχωρίζει για την ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια του concept, από την εταιρική εικόνα του καταστήματος μέχρι τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που επιλέγονται ένα – ένα με αυστηρότατα κριτήρια και προδιαγραφές, καλύπτοντας τέσσερεις βασικές κατηγορίες, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ.

 

Τα CORE NUTS BAR εμπνεύστηκαν από τον πυρήνα του καρπού, τη ψίχα του, την καρδιά των προϊόντων που με κέφι και μεράκι προσφέρουν στους πελάτες τους, Ξηρούς Καρπούς, Superfoods, Χειροποίητες Σοκολάτες και Καφέ. Όλα τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τα πάντα είναι προσεγμένα, από τις συσκευασίες των προϊόντων και τις στολές του προσωπικού, μέχρι το food styling και τη μουσική.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η απόλυτη δέσμευση στη ποιότητα οδήγησε πολύ γρήγορα το πιλοτικό κατάστημα στη Πετρούπολη, επί της 25ης Μαρτίου 84 και Αγίου Δημητρίου, να δημιουργήσει πιστή πελατεία και να καθιερωθεί ως σημείο αναφοράς της περιοχής, όπου μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικά προϊόντα από καφέ και ροφήματα στο χέρι ή στη σάλα, μοναδικές μπάρες δημητριακών, όπως και επιλεγμένα σάντουιτς και ξεχωριστά γλυκά, αλλά και ξηρούς καρπούς, τσάι και βότανα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και πολλά άλλα για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Τα CORE NUTS BAR προωθούν και συνεργάζονται με πολλούς μικρούς παραγωγούς τοπικών ελληνικών και παραδοσιακών προϊόντων, γιατί πιστεύουν στην υγιεινή διατροφή και στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα των αγαθών της ελληνικής γης. Η πολυετής εμπειρία τους και η αγάπη που έχουν για τις παραδοσιακές αξίες της ζωής εγγυώνται ότι με την επίσκεψη μας σε ένα κατάστημα CORE NUTS BAR θα ταξιδέψουμε με όλες μας τις αισθήσεις σε ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, όπου τα αγνά προϊόντα ήταν το δεδομένο!

core store1 core store3

core store4 core store5

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η πρόταση franchise των CORE NUTS BAR αποτελεί μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική κίνηση, ώστε να εξασφαλίσετε άμεση κερδοφορία και απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης, καθώς η μητρική εταιρεία παρέχει:

  • Πολύ δυνατή εταιρική ταυτότητα.

  • Διαφοροποιημένο και υψηλής αισθητικής design καταστημάτων.

  • Άριστη σχέση value for money της αρχικής επένδυσης.

  • Εξαιρετική ποιότητα όλων των προϊόντων.

  • Μεγάλη προϊοντική γκάμα, που εναρμονίζεται πλήρως με την εταιρική ταυτότητα.

  • Υψηλή μέση απόδειξη.

  • Υψηλά περιθώρια μεικτού κέρδους.

  • Συνεχείς προωθητικές ενέργειες.

  • Αρχική και συνεχής εκπαίδευση των franchisees και του προσωπικού των καταστημάτων.

  • Συνεχής υποστήριξη.

  • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

core fb1 core fb3 core fb6 core fb7

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: από 25,000 Ευρώ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: από 25,000 Ευρώ

ENTRY FEES: 15,000 Ευρώ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των CORE NUTS BAR ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά